• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

banka işleri

zathara

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
2.767
7.047
358
İzmir
hanımlar babamın yanına kahvede otururken ögrenciyiz para kazanıyoruz bu işten deyip gelmişler... kredi notuna bakalım falan deyip kandırıp imza attırmışlar hesap açtırmıslar ... bu gün mesaj gelmiş hesabınız açılmıştır falan diye... korkmuş şimdi birşey olurmu diye bankalarda malum kapalı, içi içini yiyor bu şekikde bir dolandırıcılık durumu olabilirmi bilen varmı

ben ararsam cevap vermezler yanlarında da değilim şuan, kendiside beceremez müşteri hizmetlerine bağlanmayı ... birşey olmaz diyorum ben ama baya bi içi sıkılıyor... eve geçince hemen ararım artık yarını beklemem

Kredi falan olsaydı krediniz onaylanmıştır diye mesaj gelirdi, sadece hesap açılmıştır. Yarın sabah bankaya gidip sorsun. Belki emekli maaşını taşımış olabilirler, e devletten bakabilir buna.

Kredi falan olsaydı krediniz onaylanmıştır diye mesaj gelirdi, sadece hesap açılmıştır. Yarın sabah bankaya gidip sorsun. Belki emekli maaşını taşımış olabilirler, e devletten bakabilir buna.

ne e devlet var nede cep telefonu kahvede bile kahvecinin cep numarasını almışlar... aslında bu konularda çok korkaktır ama öğrenciyiz 5 kişi olursa para alacağız amca deyince, öğrenciye faydam olsun diye kabul etmiş ... maaşı taşıyamaz heralde bir sözleşmeai var şuanki bankasıyla

ne e devlet var nede cep telefonu kahvede bile kahvecinin cep numarasını almışlar... aslında bu konularda çok korkaktır ama öğrenciyiz 5 kişi olursa para alacağız amca deyince, öğrenciye faydam olsun diye kabul etmiş ... maaşı taşıyamaz heralde bir sözleşmeai var şuanki bankasıyla
Kredi kartı vermişlerdir genelde gençler ne kadar çok kredi kartı açarlarsa o kadar prim alıyorlar

eve gelince aradım müşteri temsilcisini vadesiz hesap açılmış birde kredi kartı başvuruşu yapılmış,allahtan kredi başvurusu yok
İyi yine korkulacak bir şey yok nasılda ikna ediyorlar insanları, istemiyorsa yarın hemen bankaya gidip iptal etsinler

Back
X