bandajlı bikaç foto koydumm....

canımm bitti ama rezalete bak burnumdaki bantlar kendi kendine cıktı oysaki yrn alcaklardı tampon ve bantları napcam bilemiyorum walla korkuyorum :)

Birsey olmaz bence merak etme. Bu arada ya ne sanssizim ben ya bir gittim hastaneye doktor yok hastalanmis sabah ayrilmis hastaneden sinir oldum resmen o kadar yol teptim bu sicakta oraya gitmek icin ustune ustluk bu doktorun randevusuda yok yakinda.

kıyamam ya bosuna ugrastın okadar buarada millet hastalınınca hastaneye gider o eve gidiyo :)

kıyamam ya bosuna ugrastın okadar buarada millet hastalınınca hastaneye gider o eve gidiyo :)

Sorma ya sansizlik ama mail attim ve pazartesi gorusmeye gidecegim muayane edicek beni randevu almadan servisteymis bakalim bulabilecekmiyim. Bu arada sen gorustun mu Serdar Bey ile bugun?

yok bugun yoktu osmaniyedeymiş,p.tesi gunu yatan hastaların bolumunde olcak demekki uzman odasına girersen bulursun

yok bugun yoktu osmaniyedeymiş,p.tesi gunu yatan hastaların bolumunde olcak demekki uzman odasına girersen bulursun

Tesekkurler Beyzacik. Bu arada burnun gunden gune daha bir oturuyor sislikleri iniyor. Birde sorun yasamaman cok cok onemli cunku bir arkadasim ameliyat sonrasi zombi gibi olmustu doktor yuzunden. Aksine sen ilk fotograflarinda bile cok rahat gozukuyordun super:)))

evet canım biraz sanslı cıktım galiba cok sukur sorunsuz atlattım insallah bugunden sonrada daha cok yerine oturmaya baslicak.sende varmı bi gelişme?

evet canım biraz sanslı cıktım galiba cok sukur sorunsuz atlattım insallah bugunden sonrada daha cok yerine oturmaya baslicak.sende varmı bi gelişme?

Eminim cok guzel olucak birkac ay icinde burnun kiz yuzune cok uygun bir burun yapmis, cok dogal duruyor. Bana gelince pazartesi gidecegim gorusmeye ama yuzumde ki sislik inerse. Biir hata yapip igneli epilasyon yaptirdim alin bolgesine 4 gun once ki tuy falanda cok yoktu suan resmen burun ameliyati olmusum gibi sisti yuzum gozum eger ameliyatimda sislik yasarsam bu epilasyon sisligi tecrube oldu bana:) Bakalim Serdar bey bana meliyat diyecek mi ve erken gun verecek mi umarim bende senin gibi sorunsuz atlatirim bu ameliyati.

kıyamam ya neden oyle oldu acaba herkeste oluyomu?umarım alerji falan diildir...insallah sen git bi gorus hayırlısıyla en rahat sekilde atlatırsın...

Son fotoğrafların da burnun çok daha güzel görünüyor öncekilere göre. sanırım ameliyattan sonra oturması biraz zaman alıyor. umarım kendi burnumu da seninki kadar beğenirim. geçmiiş olsun ve güle kullan

evet daha cok yeni ameliyatım tamponlarım dun alındı zamanla şişliklerim iniyor...sanırım sende yeni ameliyat oldun umarım cok memnun kalırsın

Beyzacik sanirim normal ama kadin benim alnimda cok uzun sure epilasyon yaptigi icin oyle olmus ama bugun normallestim. Neyse sen p.tesi kontrole mi gidiyorsun? Birde uzman odasinda olur dedin dimi Serdar bey? Bu arada yeni fotograflar bekliyoruz senden ayrica cok tesekkurler butun sureci bizimle paylastigin icin cok yardimci oldun.

Son düzenleme:
Selam kizlar bugun ameliyat icin doktorum ile konustum ama ilginc birsey soylediler benim burnum icin. Serdar bey servisteydi biz iceriden mudahale ederiz dedi ama disaridan o yamuk goruntu duzelmez onu yapmak estetige girer dedi buda 1000 lira ya patlar dedi. Diger doktor ise 700 yada 800 e patlar dedi o da daha belli degil ameliyat gunu belli olucak. Ameliyatim septorinoplasti diye geciyor ve 5 temmuza gun aldim ama fotograf cekimi vs olmadi. Beyzacik senin ameliyatinin adi nasil geciyor? Doktorunla konustun mu detayli? Birde bana ilginc birsey soyledi Serdar bey estetik ameliyatlarinda burunda sisme falan oluyor digerlerinde bu tur komplikasyonlar olmuyor sisme falan filan dedi. Kafamda birsuru soru var ve heyecanliyim offf be.

Philly baska ne dedi ??? Anlat anlat.. Temmuz'u sen mi istedin ? Ben de gorustum Serdar Bey'le bugun.. Isi basindan askin gibi sanki negatif bir hali vardi :1ninca:

canm oncelikle simdiden gecmiş olsun cok az zamanın var :) benmkide septorinoplasty diye geciyodu,ama bende sisme falan olmadı belki cildimle alakalı durumdur

Philly baska ne dedi ??? Anlat anlat.. Temmuz'u sen mi istedin ? Ben de gorustum Serdar Bey'le bugun.. Isi basindan askin gibi sanki negatif bir hali vardi :1ninca:

Evet bende gorustum ben bende negatif bir hava sezdim ve acikcasi pek memnun olmadim bu durumdan cunku hep iyi seyler yazmislardi hakkinda belki gununde degildi bilmiyorum artik. Ama isin ilginc yani Beyzacik ile ayni ameliyati yapacak ama para talep etmeleri normalde evet bu ameliyat hem deviasyon hem estetik diye geciyor ve para talep edilmesi lazim ama iki ayni ameliyattan birinden para talep etmek digerinden etmemek bana cok garip geldi acikcasi mantikli bir aciklama bulamadim ben. Email atacagim bugun yarin tekrar bakalim ne diyecek ameliyat gunu icin ve bu ameliyat ucreti icin cunku kesin birseyde soylemediler ameliyat gunu belli olurmus ameliyat ucreti supriz yumurta gibi ne is anlamadim. Sana ne dedi bugun uzun uzun konusma firsati buldun mu? Fatih Bora ile gorustun mu? Birde temmuzu en yakin gun olarak veridler ben Seradr bey yapsin diyince hafta basina en yakin o gun varmis onu verdi ama umarim toparlarim cunku 25 inde ucagim var. Birsey olmaz dediler ama emin degilim yinede sis bir sekilde hasta sekilde yolculuk yapmak istemiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…