canımm bitti ama rezalete bak burnumdaki bantlar kendi kendine cıktı oysaki yrn alcaklardı tampon ve bantları napcam bilemiyorum walla korkuyorum :)
canımm bitti ama rezalete bak burnumdaki bantlar kendi kendine cıktı oysaki yrn alcaklardı tampon ve bantları napcam bilemiyorum walla korkuyorum :)
kıyamam ya bosuna ugrastın okadar buarada millet hastalınınca hastaneye gider o eve gidiyo :)
gecmis olsun...gercekten güzel olmus darisi benim basima kaydirigubbakcemile5
yok bugun yoktu osmaniyedeymiş,p.tesi gunu yatan hastaların bolumunde olcak demekki uzman odasına girersen bulursun
evet canım biraz sanslı cıktım galiba cok sukur sorunsuz atlattım insallah bugunden sonrada daha cok yerine oturmaya baslicak.sende varmı bi gelişme?
Son fotoğrafların da burnun çok daha güzel görünüyor öncekilere göre. sanırım ameliyattan sonra oturması biraz zaman alıyor. umarım kendi burnumu da seninki kadar beğenirim. geçmiiş olsun ve güle kullan
güzel olmuş güle güle kullanın :)
Selam kizlar bugun ameliyat icin doktorum ile konustum ama ilginc birsey soylediler benim burnum icin. Serdar bey servisteydi biz iceriden mudahale ederiz dedi ama disaridan o yamuk goruntu duzelmez onu yapmak estetige girer dedi buda 1000 lira ya patlar dedi. Diger doktor ise 700 yada 800 e patlar dedi o da daha belli degil ameliyat gunu belli olucak. Ameliyatim septorinoplasti diye geciyor ve 5 temmuza gun aldim ama fotograf cekimi vs olmadi. Beyzacik senin ameliyatinin adi nasil geciyor? Doktorunla konustun mu detayli? Birde bana ilginc birsey soyledi Serdar bey estetik ameliyatlarinda burunda sisme falan oluyor digerlerinde bu tur komplikasyonlar olmuyor sisme falan filan dedi. Kafamda birsuru soru var ve heyecanliyim offf be.
Philly baska ne dedi ??? Anlat anlat.. Temmuz'u sen mi istedin ? Ben de gorustum Serdar Bey'le bugun.. Isi basindan askin gibi sanki negatif bir hali vardi :1ninca: