Yatak Odası Dekorasyonu banada yardım kızlar hangi yatak odasııı???

sizce hangi yatak odası?

• 1.model

OY: 18 16,2%
  • 2.model

OY: 24 21,6%
  • 3.model

OY: 36 32,4%
  • 4.model

OY: 0 0,0%
  • 5.model

OY: 8 7,2%
  • 6.model

OY: 3 2,7%
  • 7.model

OY: 4 3,6%
  • 8.model

OY: 10 9,0%
  • 9.model

OY: 4 3,6%
  • 10.model

OY: 9 8,1%
  • 11.model

OY: 5 4,5%

• Ankete Katılan
    111
Kesinlikle 3. model canım, bu arada hangi markanın bu yatak odası?

7. model çok hoş zaten tayin olayınızda varsa beyaz aklına en son gelecek renk olmalı bncede..çok yıpranıcak çünkü mobilyalarınız
mobilyacıya sordum nasılsa kargo tasıo hiç bişi olmaz..asıl siyah çizilirse bellii olur dıo :)herkes farklı bişi soluo :)
Kesinlikle 3. model canım, bu arada hangi markanın bu yatak odası?

saol cnmopuyorumnanaktan markası donat..sitesnden bak istersen modeller hem gusel hemde fiyat uygun kaliteside iimiş duyduguma gore

Ben 3. yü alırdım, ne kadar canım bu 3. nün fiyatı, hangi marka. Bence içine sineni al, açık renk istiyorsan açık renk al, koyu renklerin temizliğinden çok yorulursun.

kızlar ben ikinciyi almaya karar werdım ama onun altına baza olmazmıs yani olurda alttan gorunurmus ya :(

altına baza koyabilcem modellerden bunlar hosuma gitti we yine en cokda beyazlı olan tabi sizce napıyım baza olmazsa olmaz mı cokmu gerekli ewli arkadaslar yardım lutfen ben bide tayıncyimmmm

sedefyatak_201029172851.jpg

beymenyata_201022010192.jpg

beymen2000_2010220101411.jpg

Ben 3. yü alırdım, ne kadar canım bu 3. nün fiyatı, hangi marka. Bence içine sineni al, açık renk istiyorsan açık renk al, koyu renklerin temizliğinden çok yorulursun.

markası donat fiyatıda 3 375 cnm

3. diyorum ben de. Yapabiliyorsan sadece başlığını alıp, altına da uygun baza..
Şahsen ben öyle yapmayı düşünüyorum. Çevremden duyduğum kadarıyla mobilyacılardan alınan bazalar çok uzun ömürlü olmuyormuş.

cnm onuda imalatcıyla konusmak gerekıo filan ugrastrr yani bide bursadan baska sehire yollancak sıkıntı olabilir..ona benzer ayaksızda baska model yokki deiştrsnler onuda dusunduk ama en son ekledıklerımden 1.yi alcam galiba

Umarım içine siner. Ne de olsa siz kullanacaksınız. Allah huzur versin, eşyaydı falan bir şekilde halolur zaten...

Umarım içine siner. Ne de olsa siz kullanacaksınız. Allah huzur versin, eşyaydı falan bir şekilde halolur zaten...
saol cnm ole tabi opuyorumnanaktan
3 bence çok şıkk
aldık cnm artık en son ekledigm modelden ilkini aldık..zaten kac km yol gidicek yani cok pahalsıını secmedik..esyalar tasındıkca içim gidr bu sefer werdiigmz paraya..
Bencede kesinlikle 3. bende çok beğeniyorum o takımı tek sorun gardorap aynasız.

cnm aynası war onun nasılsa dolapta olmasada

Back
X