Yatak Odası Dekorasyonu banada yardım kızlar hangi yatak odasııı???

sizce hangi yatak odası?

• 1.model

OY: 18 16,2%
  • 2.model

OY: 24 21,6%
  • 3.model

OY: 36 32,4%
  • 4.model

OY: 0 0,0%
  • 5.model

OY: 8 7,2%
  • 6.model

OY: 3 2,7%
  • 7.model

OY: 4 3,6%
  • 8.model

OY: 10 9,0%
  • 9.model

OY: 4 3,6%
  • 10.model

OY: 9 8,1%
  • 11.model

OY: 5 4,5%

• Ankete Katılan
    111
eğer sık sık yer değiştirecekse mobilyalar bencede tamamen beyaz bir model tercih etme..

5. model bence güzel :)

ben bunların arasından 3 dedim ve oyladım :)

ben beyaz mobilya severim hep.benim nişanlım da gözünü açık renk alıyormuş beyaz istemiyordu, geçen hafta hem beyazlı hem d eabanoslu bi model beğendik.

oradaki adam beyazların kalitesine göre çizilmesinden bahsediyor.lakesini iyi olanından tercihe ederseniz çizilme riskini azaltırsın. ama taşınam sırasında sürgülerin bozuldugnu duydum ben de. hatta müstakbel annem sürgülü olmasın dedi ama:) piyasadaki modern takımların neredeyse hepsi sürgülü.

ben bunların arasından 3 dedim ve oyladım :)

ben beyaz mobilya severim hep.benim nişanlım da gözünü açık renk alıyormuş beyaz istemiyordu, geçen hafta hem beyazlı hem d eabanoslu bi model beğendik.

oradaki adam beyazların kalitesine göre çizilmesinden bahsediyor.lakesini iyi olanından tercihe ederseniz çizilme riskini azaltırsın. ama taşınam sırasında sürgülerin bozuldugnu duydum ben de. hatta müstakbel annem sürgülü olmasın dedi ama:) piyasadaki modern takımların neredeyse hepsi sürgülü.

ewet cnmm bunlarında hepsi surgulu bi en sondaki deil eger begendigm modeli normal yaparlarsa dicem bakalım bi kaydirigubbakcemile2

1. ve 3. çokk güzeel aklımda geçne modeller resmen hem sade ferah renk beyaz hemde spor ... bayıldım :D

benim de 5 hoşuma gitti,ama 1. ve 2. arasında da 1 daha iyi gibi.karar vermek işin en zor kısmı,Allah yardımcın olsun canımopuyorumnanaktan

1. ve 3. çokk güzeel aklımda geçne modeller resmen hem sade ferah renk beyaz hemde spor ... bayıldım :D
tsk ederim cnm opuyorumnanaktan
benim de 5 hoşuma gitti,ama 1. ve 2. arasında da 1 daha iyi gibi.karar vermek işin en zor kısmı,Allah yardımcın olsun canımopuyorumnanaktan

eewt cnm ya ole walla bide ben cok kararsızımdır kaydirigubbakcemile3 artık yakından gorrnce daha net bişi olur heralde aklımdaa.s

bence 8. model çok güzel, resimde dolabı yok ama gidip görmüştüm çok güzel bir model

aynasız modelleri kafadan ele aynasız yatak odası mı olurmuş canım :bbo: siyah beyaz ağırlıklı tonlara önem ver hayaım asil durur ben 10. modeli beğendim sositososito

cnm sanırım aynasız bi model alicam malum tasınma derdi war..siyah beyaz da oalbilir begenıorum ama bu modellerden cok gusel deigm yok siyah beyaz olarak yaniopuyorumnanaktan

7. model çok hoş zaten tayin olayınızda varsa beyaz aklına en son gelecek renk olmalı bncede..çok yıpranıcak çünkü mobilyalarınız

Back
X