- 8 Eylül 2009
- 397
- 3
- 116
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eğer sık sık yer değiştirecekse mobilyalar bencede tamamen beyaz bir model tercih etme..
5. model bence güzel :)
ben bunların arasından 3 dedim ve oyladım :)
ben beyaz mobilya severim hep.benim nişanlım da gözünü açık renk alıyormuş beyaz istemiyordu, geçen hafta hem beyazlı hem d eabanoslu bi model beğendik.
oradaki adam beyazların kalitesine göre çizilmesinden bahsediyor.lakesini iyi olanından tercihe ederseniz çizilme riskini azaltırsın. ama taşınam sırasında sürgülerin bozuldugnu duydum ben de. hatta müstakbel annem sürgülü olmasın dedi ama:) piyasadaki modern takımların neredeyse hepsi sürgülü.
tsk ederim cnm opuyorumnanaktan1. ve 3. çokk güzeel aklımda geçne modeller resmen hem sade ferah renk beyaz hemde spor ... bayıldım![]()
benim de 5 hoşuma gitti,ama 1. ve 2. arasında da 1 daha iyi gibi.karar vermek işin en zor kısmı,Allah yardımcın olsun canımopuyorumnanaktan
bence 8. model çok güzel, resimde dolabı yok ama gidip görmüştüm çok güzel bir model
saolun kızlarrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan