- 22 Kasım 2013
- 663
- 181
- 103
- 34
Bu sorunun çözümü genelde üstüne gitmek sosyal ortamlarda bulunmak gezmek onu yapamadığım için iyice kötü oldu uzun süre eve kapanmak etkilediIlac içiyodum hamile kaldım istemeden sonra mecburen bıraktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sorunun çözümü genelde üstüne gitmek sosyal ortamlarda bulunmak gezmek onu yapamadığım için iyice kötü oldu uzun süre eve kapanmak etkilediIlac içiyodum hamile kaldım istemeden sonra mecburen bıraktım
Geçmeyen ic sıkinti var 9 .10 aydirpsıkolog ıle gorusebılırsınız ılac kullanıyordum dedınız panık atak falan mı vardı ?
Sosyal fobi var zaten psikologmusunuz asan varmış bu sorunuSosyal fobi olabilir. Bir danışanım da da vardı böyle bir durum. Daha önce eşiniz bir-iki kez bağırdıysa bunu gözünüzde büyütüp onu amiyane tabirle İlah, kendinizi köle ilan etmiş olabilirsiniz. Destek alın.
Evet.Sosyal fobi var zaten psikologmusunuz asan varmış bu sorunu
Hangi ilacı bıraktınız rahatsızlığının neydi?Size destek kimse yokmu yanınızda?Eşinizden neden korkuyosunuzNapacagimi şaşırdım kızlar hamileyim doğuma az kaldı iki çocuğum daha var depresyondayım eşimin yanında kendimi kotu hissediyorum ona karşı korku oldu içimde bağırırım birey dermi şimdide özguvenim iyice azaldı napalm şaştım kaldım hamile olunca ilacı bıraktım kafam allak bullak psikologlara gittim ama tam bi çözüm olmadi telkin CD si falanmi yaptırsam yaptiran iyi olan varmi ne önerirsiniz gerçekten iki arada bi derede kaldım kendimi değersiz hissediyorum iyice coktu yuzum gozum çocuklarıma bakıp bakıp ağlıyorum
Selektör kullanıyordum kimimiz yok gurbetteyizHangi ilacı bıraktınız rahatsızlığının neydi?Size destek kimse yokmu yanınızda?Eşinizden neden korkuyosunuz
Nasi alabiliriz peki yöntemleriniz varmiSosyal fobi olabilir. Bir danışanım da da vardı böyle bir durum. Daha önce eşiniz bir-iki kez bağırdıysa bunu gözünüzde büyütüp onu amiyane tabirle İlah, kendinizi köle ilan etmiş olabilirsiniz. Destek alın.
Rukye dinleyin... YouTube yazınNapacagimi şaşırdım kızlar hamileyim doğuma az kaldı iki çocuğum daha var depresyondayım eşimin yanında kendimi kotu hissediyorum ona karşı korku oldu içimde bağırırım birey dermi şimdide özguvenim iyice azaldı napalm şaştım kaldım hamile olunca ilacı bıraktım kafam allak bullak psikologlara gittim ama tam bi çözüm olmadi telkin CD si falanmi yaptırsam yaptiran iyi olan varmi ne önerirsiniz gerçekten iki arada bi derede kaldım kendimi değersiz hissediyorum iyice coktu yuzum gozum çocuklarıma bakıp bakıp ağlıyorum
3.çocuk planlı mı oldu?Dışarıya karşı oluyor esimde ciddi biri bi bağırdığı insan gerçekten korkuyo sıkıntılı olduğum zaman 3 4 kez bağırdı o ara ufak tefek şeylerden bu oyuncaklar niye yerde vb.gibi sonra bende takıntı oldu yine bağırırım diye sert bi insan eleştiriyoda elimde telefon olsa kalk çocuklarla oyna telefonla ne isin var kulaklık takıp bisey dinlesem ne dinliyorsun çocuklara bak insan baskı altında hissediyo
İkisi isteyerek oldu biri kazara ikinci çocuğu düşündüğümüzde bi sorunum yoktu çok iyiydim3.çocuk planlı mı oldu?
Keşke önce psikolojik duruma çare bulsaydınız diğer çocuklar da küçükmüş onların da ilgiye ihtiyacı var
Seni cok iyi anliyorum bendede acayip kurmalar varPanelinden uzun süre eve kapanınca baska takintilar geldi once insanlar ne der su ne der bu ne der sosyal fobide oluyo zaten bu tip dusunceler baya iyiydim once dışarı çıkıp kimseyle gorusmedikce onlar takıntı oldu sonrada eşimle ilgili takıntı oldu kafamda bi süre sonrası kendimi iyice değersiz kotu hissettim ankstiyeden dolayi evde durdukça iyice içime kapandım galiba gurbetteki görüşecek kimsede yok pek