• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banada yardim edin napacam ben

hadinur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
663
181
103
34
Napacagimi şaşırdım kızlar hamileyim doğuma az kaldı iki çocuğum daha var depresyondayım eşimin yanında kendimi kotu hissediyorum ona karşı korku oldu içimde bağırırım birey dermi şimdide özguvenim iyice azaldı napalm şaştım kaldım hamile olunca ilacı bıraktım kafam allak bullak psikologlara gittim ama tam bi çözüm olmadi telkin CD si falanmi yaptırsam yaptiran iyi olan varmi ne önerirsiniz gerçekten iki arada bi derede kaldım kendimi değersiz hissediyorum iyice coktu yuzum gozum çocuklarıma bakıp bakıp ağlıyorum

Kız kardeşim de aynı şeyleri yaşadı. Biz eşiyle konuşup daha anlayışlı olmasını, ne derse alttan almasını tembihledik. Çok zorlandılar ama neyse ki atlattılar. Neredeyse bir sene sürdü. Eşinizle konuşabilirsiniz. Birazcık sabredin sadece. Geçecek merak etmeyin. 🥰

Napacagimi şaşırdım kızlar hamileyim doğuma az kaldı iki çocuğum daha var depresyondayım eşimin yanında kendimi kotu hissediyorum ona karşı korku oldu içimde bağırırım birey dermi şimdide özguvenim iyice azaldı napalm şaştım kaldım hamile olunca ilacı bıraktım kafam allak bullak psikologlara gittim ama tam bi çözüm olmadi telkin CD si falanmi yaptırsam yaptiran iyi olan varmi ne önerirsiniz gerçekten iki arada bi derede kaldım kendimi değersiz hissediyorum iyice coktu yuzum gozum çocuklarıma bakıp bakıp ağlıyorum
hıc bırsey anlamadım
esınızın yanında neden kotu hıssedıyorsunuz anlatır mısınız
ne korkusu ?nıye esınıze bagırasınız da karsılıgında bırsey demesı gersın
ozguven kılo ıle mı alakalı ?
ne ılacı alıyordunuz da bıraktınız ?

Insan eşinden neden korkar ki?
Sosyal fobi var bende evde kala kala uzun süre takıntı oldu kafama bi kaç kere bağırdı bisey için sonra surekli aklimdan çıkmadı ya bağırırım ya elestirise aylardır geçmedi sonrada kendimi yetersiz hissetmeye başladım onu gözümde büyüttüm elimde olmadan şimdide o şekilde surekli gözü ustumdeymis gibi birey diyecekmiş gibi

Sosyal fobi var bende evde kala kala uzun süre takıntı oldu kafama bi kaç kere bağırdı bisey için sonra surekli aklimdan çıkmadı ya bağırırım ya elestirise aylardır geçmedi sonrada kendimi yetersiz hissetmeye başladım onu gözümde büyüttüm elimde olmadan şimdide o şekilde surekli gözü ustumdeymis gibi birey diyecekmiş gibi
psıkolog ıle gorusebılırsınız ılac kullanıyordum dedınız panık atak falan mı vardı ?

Neden bu kadar kötüsünüz ki eşinizden korkunuz nedir
Sosyal fobi var eleştirilmesi beğenilmek korkusu falan o şekilde kafama takıntı oldu bisey yapsam beğenirim bağırırım sumu bumu kafamdan gitmiyo

Tamam da arkadaşım.hamilesin zaten onun bir sıkıntısı varken sürekli bir sey mi der ne.olur gözü üstümde korkusuyla yaşanmaz ki neyse korkunuz konuşun sonuçta yıllardır eşiniz bağırdı derken ne.bikeyim.bide bu var pisikolojik baskı mi yapıyorda siz bu kadar sıkıntı yaşıyorsunuz

hıc bırsey anlamadım
esınızın yanında neden kotu hıssedıyorsunuz anlatır mısınız
ne korkusu ?nıye esınıze bagırasınız da karsılıgında bırsey demesı gersın
ozguven kılo ıle mı alakalı ?
ne ılacı alıyordunuz da bıraktınız ?
Kilom falan gayet yerinde ama bilinçaltında gelen bisey korkular şimdide kompleks gibi oldu onu kendimden daha fazla önemsiyorum elimde olmadan

Psikologada gittim çok bir faydası olmadı emir ye bile gittim hiç bi faydası olmadi
baska psıkologlarla gorusun faydası olmadı dıye bırsey yok dogru kısıye denk gelene kadar ve ıstıkrarlı sekılde gorusun
anlattıklarınıza gore soyledıklerınız dusuncelerınız davranıslarınız pek saglıklı degıl kucuk cocuklarınız da var onları daha temız zıhınle buyutmek sızın ıcın daha ıyı olur cocukların da hakkı .

Kız kardeşim de aynı şeyleri yaşadı. Biz eşiyle konuşup daha anlayışlı olmasını, ne derse alttan almasını tembihledik. Çok zorlandılar ama neyse ki atlattılar. Neredeyse bir sene sürdü. Eşinizle konuşabilirsiniz. Birazcık sabredin sadece. Geçecek merak etmeyin. 🥰
Konuştum şuanda iyi bir şey demiyo pek bende takıntı haline geldi sonrada depresyona soktu beni neredeyse boşanma aşamasına kadar getirdi beni psikolojik bisey tamamen

Tamam da arkadaşım.hamilesin zaten onun bir sıkıntısı varken sürekli bir sey mi der ne.olur gözü üstümde korkusuyla yaşanmaz ki neyse korkunuz konuşun sonuçta yıllardır eşiniz bağırdı derken ne.bikeyim.bide bu var pisikolojik baskı mi yapıyorda siz bu kadar sıkıntı

Panelinden uzun süre eve kapanınca baska takintilar geldi once insanlar ne der su ne der bu ne der sosyal fobide oluyo zaten bu tip dusunceler baya iyiydim once dışarı çıkıp kimseyle gorusmedikce onlar takıntı oldu sonrada eşimle ilgili takıntı oldu kafamda bi süre sonrası kendimi iyice değersiz kotu hissettim ankstiyeden dolayi evde durdukça iyice içime kapandım galiba gurbetteki görüşecek kimsede yok pek

Konuştum şuanda iyi bir şey demiyo pek bende takıntı haline geldi sonrada depresyona soktu beni neredeyse boşanma aşamasına kadar getirdi beni psikolojik bisey tamamen

Aynı şekilde korkumu olmuş kardeşinizde benimki nasi geçecek anlamadım yanında yeri geliyor bazen konuşmaya çekiniyorum nasil anlatacağımız bilmiyorum

Allah yardımcınız olsun. Üzgünüm ama doğumdan sonrası daha zor olabilir. Çocuklarınız kaç yaşında. Şuanda hepimiz tekiz kimseyle görüşme falan yok. Çocuklar insanı tertemiz duygularla geliyolar onlarla vakit geçirin güzel enerji veriyo. Takıntı bende de var. Bişey yapsam desem o bana ne der aman bozuldu napsam bitmiyo arkası. Başka şeylerle uğraşıp düşünmemeye çalışıyorum. Yada kafamda öyle bi düşünce yokmuş gibi bastırıyorum. Bilmiyorum doğrumu yanlış mı ama bi süre sonra aklımdan çıkıyo öyle düşünceler

baska psıkologlarla gorusun faydası olmadı dıye bırsey yok dogru kısıye denk gelene kadar ve ıstıkrarlı sekılde gorusun
anlattıklarınıza gore soyledıklerınız dusuncelerınız davranıslarınız pek saglıklı degıl kucuk cocuklarınız da var onları daha temız zıhınle buyutmek sızın ıcın daha ıyı olur cocukların da hakkı .
anlattıklarınıza gore soyledıklerınız dusuncelerınız davranıslarınız pek saglıklı degıl kucuk cocuklarınız da var onları daha temız zıhınle buyutmek sızın ıcın daha ıyı olur cocukların da

Allah yardımcınız olsun. Üzgünüm ama doğumdan sonrası daha zor olabilir. Çocuklarınız kaç yaşında. Şuanda hepimiz tekiz kimseyle görüşme falan yok. Çocuklar insanı tertemiz duygularla geliyolar onlarla vakit geçirin güzel enerji veriyo. Takıntı bende de var. Bişey yapsam desem o bana ne der aman bozuldu napsam bitmiyo arkası. Başka şeylerle uğraşıp düşünmemeye çalışıyorum. Yada kafamda öyle bi düşünce yokmuş gibi bastırıyorum. Bilmiyorum doğrumu yanlış mı ama bi süre sonra aklımdan çıkıyo öyle düşünceler
Amin inşallah sagolun cocuklar kucuk baya zaten hep evde kalmaktan oluyo kızıma dogum yaptım 5 ay hep evdeydim sonrada panelinden çıktı çıkamadık bi yere dediğiniz gibi belki çok daha fazla biseylerle uğraşmam gerekiyor

Eşinin ailesi ile ysds kendi ailenle konuşabilirsin

Back