Gebeliğe Hazırlık Bana yardımcı olurmusunuz?😚

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Brlm00 bak şimdi çektm en son böyle oldu
Sabah iki kez gaz sancısı sıkıştrdı sabahta öyle afedersn kabız oldm da smdi de ara ara gaz sancısı geliyo sanki adet agrısı gbi sürekli wc ye gidesm geliyo

Eklentiler

• 15722620158751801167104.jpg
    107,5 KB · Görüntüleme: 17
Bence hamılesın kan testı yaptır silik cıkmış 2. Cizgi var

O belirtilere hic guven olmuyo benzrleri bndede var. Evet cizgi silik var ama ovulasyon dedin. Bir oncekinde pik oldu demistin bunda niye boyleki
Pike yakındı canım benm zaten hep böyle oluyodu hiçok koyu olmadı yumurtlama dönemlerinde de

O belirtilere hic guven olmuyo benzrleri bndede var. Evet cizgi silik var ama ovulasyon dedin. Bir oncekinde pik oldu demistin bunda niye boyleki
Bide normalde reglm aniden gelirdi ara ara agrım hiç olmzdı böyle olduysada ilk defa yaşıyorum agrım gelirdi bakardm kahve rengi leke sonra kanama olurdu yani

Bide normalde reglm aniden gelirdi ara ara agrım hiç olmzdı böyle olduysada ilk defa yaşıyorum agrım gelirdi bakardm kahve rengi leke sonra kanama olurdu yani
Anladim canim. Benimde daha gelen bisey yok eger yarinda olmazsam carsamba kesin kan vercem. Hayirlisi olsun hakkimizda ara sira durum guncellemesi yapalim

Anladim canim. Benimde daha gelen bisey yok eger yarinda olmazsam carsamba kesin kan vercem. Hayirlisi olsun hakkimizda ara sira durum guncellemesi yapalim
Aynen canım hayırlısıyla inş hamişiz diye naralar atarız buralarda

Buda kac gunde bir adet oldugumun listesi
Oh seninki de güzelmiş:) benim de32-63 arası korkunçtu
Şuan 34-39 arasında. Ben şöyle yapıyorum. Artık yumurtlamadan önce hissediyorum, benim ovu 20-27 arasında oluyor. O ara ovu testi idrardan bakıp yakalıyorum. Ve ovu önceki günü ve bi gün arayla ilişki denk getirmeye çalışıyorum.
Sonra da tam 14 gün sonra adet geliyor.
Daha hiç şaşmadı.
Ama eğer gelmezse de kafamda şu fikir var. En uzak adet tarihini alıp üzerine 3-4 gün koyup test yapmak..
yani sende bitane 38 gördüm mesela.
38 gün geçip de hala adet olmadıysan 41. Gün test yapsan mesela artık kesin sonuç alırsın.
Tabii istediğin adet olmamaksa tabii umarım pozitif görürsün

Maalesef suan yine 34.gun ve kirmizilari gordum :) olsun korunmasiz ilk deneme onumuzdeki aylara bakcaz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…