Ne durumdasinBende 3gün daha beklm snra yapim test diyorm sonra birden vazgeçiyorum yarn yapim en iyisi varsa çıkar ya diyorum
Yine ovulasyon yaptımNe durumdasin
Kiz bi test yap gitsin ne bekliyon dahaYine ovulasyon yaptım
31 ile 34 gun arasi olyyrsn. En gec 34 gunde.Buda kac gunde bir adet oldugumun listesi
Eşim beyefendi yaptırmadı almadı da evimde uzak eczanelere bende çıkıp alamıyorum kiKiz bi test yap gitsin ne bekliyon daha
Bence hamılesın kan testı yaptır silik cıkmış 2. Cizgi varBrlm00 bak şimdi çektm en son böyle oldu
Sabah iki kez gaz sancısı sıkıştrdı sabahta öyle afedersn kabız oldm da smdi de ara ara gaz sancısı geliyo sanki adet agrısı gbi sürekli wc ye gidesm geliyo
Canım ama ovulasyon testi bu ondan şüpheliyimBence hamılesın kan testı yaptır silik cıkmış 2. Cizgi var
O belirtilere hic guven olmuyo benzrleri bndede var. Evet cizgi silik var ama ovulasyon dedin. Bir oncekinde pik oldu demistin bunda niye boylekiCanım ama ovulasyon testi bu ondan şüpheliyim
Pike yakındı canım benm zaten hep böyle oluyodu hiçok koyu olmadı yumurtlama dönemlerinde deO belirtilere hic guven olmuyo benzrleri bndede var. Evet cizgi silik var ama ovulasyon dedin. Bir oncekinde pik oldu demistin bunda niye boyleki
Bide normalde reglm aniden gelirdi ara ara agrım hiç olmzdı böyle olduysada ilk defa yaşıyorum agrım gelirdi bakardm kahve rengi leke sonra kanama olurdu yaniO belirtilere hic guven olmuyo benzrleri bndede var. Evet cizgi silik var ama ovulasyon dedin. Bir oncekinde pik oldu demistin bunda niye boyleki
Anladim canim. Benimde daha gelen bisey yok eger yarinda olmazsam carsamba kesin kan vercem. Hayirlisi olsun hakkimizda ara sira durum guncellemesi yapalimBide normalde reglm aniden gelirdi ara ara agrım hiç olmzdı böyle olduysada ilk defa yaşıyorum agrım gelirdi bakardm kahve rengi leke sonra kanama olurdu yani
Aynen canım hayırlısıyla inş hamişiz diye naralar atarız buralardaAnladim canim. Benimde daha gelen bisey yok eger yarinda olmazsam carsamba kesin kan vercem. Hayirlisi olsun hakkimizda ara sira durum guncellemesi yapalim
Canim mesajini simdi gordum bi kac saat gecmis kirmiziya dondumu oyleysede skma canini hayirlisi olsun kuzumBrlm00 canım malesef benfe kahverengi akıntılar gelmeye başladı
Hala dönmedi ama döner kesin yaaCanim mesajini simdi gordum bi kac saat gecmis kirmiziya dondumu oyleysede skma canini hayirlisi olsun kuzum
Oh seninki de güzelmiş:) benim de32-63 arası korkunçtuBuda kac gunde bir adet oldugumun listesi
Maalesef suan yine 34.gun ve kirmizilari gordum :) olsun korunmasiz ilk deneme onumuzdeki aylara bakcaz artikOh seninki de güzelmiş:) benim de32-63 arası korkunçtu
Şuan 34-39 arasında. Ben şöyle yapıyorum. Artık yumurtlamadan önce hissediyorum, benim ovu 20-27 arasında oluyor. O ara ovu testi idrardan bakıp yakalıyorum. Ve ovu önceki günü ve bi gün arayla ilişki denk getirmeye çalışıyorum.
Sonra da tam 14 gün sonra adet geliyor.
Daha hiç şaşmadı.
Ama eğer gelmezse de kafamda şu fikir var. En uzak adet tarihini alıp üzerine 3-4 gün koyup test yapmak..
yani sende bitane 38 gördüm mesela.
38 gün geçip de hala adet olmadıysan 41. Gün test yapsan mesela artık kesin sonuç alırsın.
Tabii istediğin adet olmamaksa tabii umarım pozitif görürsün
Bende yedim kirmizi kartiHala dönmedi ama döner kesin yaa
Ben hala dönmedim kırmızıya acaba kötü bişeler mi oluyor yaBende yedim kirmizi karti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?