Ozaman 3 gunum var deseneSon iki aydir 34 gunde bir olmussun son iki ayi baz olmalısın
Canım anlattıgın kadarıyla senn bat için 34.gnü beklemen gerekiyor bence ama bugünlerde de gelmesi ihtimal mesela ben ortalama 30gnde bir yni geçen ay 26sında oldum bu ayda ya birgün öncesi yada birgün sonrası olur ama mesela son iki aydır düzensizleşmişti mesela bit ay 6 gn bir ay 11gün gecikme oldu. E te 26sına kadar attı regli tarihim böyle oluncada rahim bebek arıyor derlermş bende umutlandım işte :)Kizlar kac gunde bir adet oldugumu hesapladim gecen subat ayindan itibaren cokta duzenli degilmis aslindakorundugumuz icin hic dikkat etmemistim. Simdi ortalama olarak nasil hesaplamam gerekiyo ? En son 26 eylulde adet oldum 1gun gecikme gosteriyo takvimimde suan. AMAA bu listede son 2aya bakarsaamm 34. Gunde adet olcam demekki ona gorede suan 3gun var. (Suan 31.gundeyim)
Biri el atsin hic bisey anlamadim
Bendemi umutlanayim yaniCanım anlattıgın kadarıyla senn bat için 34.gnü beklemen gerekiyor bence ama bugünlerde de gelmesi ihtimal mesela ben ortalama 30gnde bir yni geçen ay 26sında oldum bu ayda ya birgün öncesi yada birgün sonrası olur ama mesela son iki aydır düzensizleşmişti mesela bit ay 6 gn bir ay 11gün gecikme oldu. E te 26sına kadar attı regli tarihim böyle oluncada rahim bebek arıyor derlermş bende umutlandım işte :)
Bence kanı 34.Günü de doldur öyle ver umut hep vardr kırmızıları görmeyz tabi inş :)Bendemi umutlanayim yani2yasinda bi kizim var hep korunduk. Bu ay biraktik ozaman dedigin gibi beklemek en iyisi bir yandanda aksam acile gidip kan vermeyi dusunuyorum kafamda deli sorular
Ya aslinda ogrenmek istememin en buyuk sebebi dis agrisiBence kanı 34.Günü de doldur öyle ver umut hep vardr kırmızıları görmeyz tabi inş :)
Ooo ozamn hiç bekleme diş agrısı çok kötü bilirim bugn agrı var krnımda adet oldm sanıyorum ama yok adet agrısı gibi de degl sanki çok garip bide sürekli wc ye gidiyormşm eşim dedi daha az önce gittin ya diyoYa aslinda ogrenmek istememin en buyuk sebebi dis agrisiyoksa 34ude gecsin beklerim. Suphe oldugu icin ilacta icemiyorum ve bu agri 2gundur beni mahfetti kulagima kadar vuruyo agrisi en azindan yoksa agri cekmem icerim ilac
Ilk hamileligimde bende adet sancisiyla birebir agri cektim aglamistim adet olcam diye bide 1tane dusuk olunca meger hamileymisim yani demem oki hic secemiyoruz adetmi olcaz hamilemiyiz rabbim gonlune gore versin canim dilerim hamilesindir insallahOoo ozamn hiç bekleme diş agrısı çok kötü bilirim bugn agrı var krnımda adet oldm sanıyorum ama yok adet agrısı gibi de degl sanki çok garip bide sürekli wc ye gidiyormşm eşim dedi daha az önce gittin ya diyo
İnşallah benimde öyle olur normalde bukadr agrım hiç olmz birden agrı gelr regli olurum önce agrı çektgmi bilmem yani ondan umutlanıyorum İnş öyledr senn de 26sı ise bugnden itibrn başladı demkki şüphen sennde hadi hakkmzda hayırlısı ne güzl bir evladın var kardeş gelicek inşallahIlk hamileligimde bende adet sancisiyla birebir agri cektim aglamistim adet olcam diye bide 1tane dusuk olunca meger hamileymisim yani demem oki hic secemiyoruz adetmi olcaz hamilemiyiz rabbim gonlune gore versin canim dilerim hamilesindir insallahbu arada gecen ay bende 26sinda oldum
Bu agrıyı adet olacagn gün mü yaşamıştın canım benm şuan öyle deIlk hamileligimde bende adet sancisiyla birebir agri cektim aglamistim adet olcam diye bide 1tane dusuk olunca meger hamileymisim yani demem oki hic secemiyoruz adetmi olcaz hamilemiyiz rabbim gonlune gore versin canim dilerim hamilesindir insallahbu arada gecen ay bende 26sinda oldum
Adet gununden 1gun onceydi canim cunku yarin adet olcam kesin diye aglamistimBu agrıyı adet olacagn gün mü yaşamıştın canım benm şuan öyle de
Yaa bende dün gece yaşadım işteAdet gununden 1gun onceydi canim cunku yarin adet olcam kesin diye aglamistimama bildigin cok siddetli kasik ve bel agrisiydi devamli adetmi oldum diye lavaboya gdiip bakiyodum
Ayyy insallah hamilesindirYaa bende dün gece yaşadım işte
Tamam canım sende dayanamayp gidersen haber et inş inş inşAyyy insallah hamilesindirogrenince mutlaka haberdar et
Esim gelirken test almisTamam canım sende dayanamayp gidersen haber et inş inş inş
Ayyy hadi inş ya benmde az önce sancı girdi sanki bıçaklandım bi kaç saniye ondan yarım saatt snra da hiç birşey yokken mide bulantısı ve nefes nefese kaldım aşırı heycan yaptımEsim gelirken test almisal bi markasi hic guvenmiyorum yorumlardan dolayi o teste ama sabah yapcam garanti olsun
Sende belirtiler tam gaz devam ediyoAyyy hadi inş ya benmde az önce sancı girdi sanki bıçaklandım bi kaç saniye ondan yarım saatt snra da hiç birşey yokken mide bulantısı ve nefes nefese kaldım aşırı heycan yaptım
Netten baktım mide bulantısı beklenen adet tarhinde olurmuş yani benim içn bugünSende belirtiler tam gaz devam ediyoama bende sıfır belirti sabah sonucu yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?