bana yardımcı olun lütfen kızmeslek liseliler sınavsız nasıl üniversiteye kaydoluyor?

silagul

yorgun savaşçı
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2007
1.735
32
358
Kanada
selam arkadaşlar
umarım bana yardımcı olursunuz.ben 1996 kızmeslek lisesi giyim bölümü mezunuyum.diploma notum 5 üzerinden 4.80 dı.bende istanbulda bir üniversitede sınavsız kayıt ile okumak istiyorum.bunun için ne yapmam lazım.öss ye girecekmiyim.bana yol gösterin lütfen.

Sınavsız geçiş kalktı maalesef tekrar sınava girmen gerekecek

önceden 2 yıllık sınavsız gecış hakkı vardı notuna gore başvuru yapıp dırek gırebılıodun ama 2 yıllıktı.
4 yıllık unıversıte ıcın sınava gırmen gerekıyodu.
suan kalktımı tam olarak bılemıcem ama ben 2010da kalkıo dıye bılıyodum bıze hocalar öle demıştı.
kesın kalkıcagıda bellı diğildi.
bende kızmeslekde okuyorum ordan bılıyorum çnku.

bu sene için kalkmadıı sınavsız geçiş bu seneden sonra kalkıyor. bıtane okuldan form almann lazım eger kaldıysa öss formu

arkadasların dediği gibi seneye kalkıyor.basvuru yapabiliyorsun form alıp ama ilk önce bu sene basvuranları alıyorlar daha sonra sıralamayla alıyorlar kontenjan acıgına göre diye biliyorum ben

teşekkür ederim ama sanırım bu sene için geç kaldım 27 martta sonmuş form başvuruları inşallah seneye kalkmaz

Ben de kalkacağını sanmam

Ben üniversiteye 2006 yılında girdim,hatta o yılın sonuçları açıklanırken ÖSYM başkanı sınavsız geçişlerin kalktığı yönünde bir açıklama yaptı...

Fakat sınavsız geçişler kaldırılmadı...

Sınavsız geçişlerin kalkacağını sanmam...

Yalnız senin açından şöyle bir sorun var;sanırım 1996 mezunusun,kontenjanlar dolabilir...
Yani sana sıra gelmeyebilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…