- 3 Nisan 2015
- 835
- 1.261
-
- Konu Sahibi hayalmisin
Diyelim ki bi çocuğun var.Keske hersey bukadar kolay olsa allah kimseyi caresiz birakmasin suan esim beni hergun dovse yine biryere gidemem siginacak kimsem yok meslegm yok nereye gidecegm tak basima nerelere savrulacagm
Babam asla ikinci kez bosanmami kabullenmez esim birkez laf arasinda hastane banka vs gibi resmi kurumlarda calissan sorun olmaz dedi ama ciddimi syeldi yoksa zaten suan olmasi zor oldugu icin gevistrmk icinmi souledi bilmyrm onlar icinde torpil sart nornal markete magazaya izin vermez asla ufak tefek birikim yapmaya basladim ama ufak tefek isteCanim kardesim, once isi bulacaksin, eline para gelmeye baslayacak. O zamana kadar birikim yap ki, dimdizlak ortada kalma.
Bu herif sandigin kadar matah degil, duygusal santaj yapiyor, bu eve 2.kez dnus yok gibi bir cumle kurmus, asiri baskici........yani bu evlilik bir gun patlarsa elinde bir miktar para olmasi sart, sen gerekirse baslangic yapmak icin birikim yap mutlaka, herif bilmesin.
Gidecek, kalacak yer maddiyata bakiyor zaten. FDuzenli gelirin olduktan sonra kalacak bir yer bulursun. En kotu kadin siginma evine gidersin.
Keske hersey bukadar kolay olsa allah kimseyi caresiz birakmasin suan esim beni hergun dovse yine biryere gidemem siginacak kimsem yok meslegm yok nereye gidecegm tak basima nerelere savrulacagm
Cok haklisin ama benm tek basima nasil hayata tutunacagim konusnda hala bir fikrim yok zira cesaretimde yok korkagin tekiyim farkindayim ama kendi basina ayakta durmaya calismak turkiyede cook zor butarz kadinlarin basina neler geldigi apacikortda tabi sansli olup hayata tutunanlarda var ama cook az ilk evliligimde evden gece ciktim dayaktan kacip babamlara diye basima neler geldi hatirlamak bile iatemyrm ilk evlilgmde kasiyer olarak calisiyodm basima coknkotu bir olay geldi ben kendimi hic bir zaman koruyamadimDiyelim ki bi çocuğun var.
Aldatıldın, şiddet görüyorsun vs.
O zaman nereye gideceksin ?
Insan tek başına kalabilmeli, başının çaresine bakabilmeli.
Ikimizin de baba versiyonu aynı , senın ki azıcık daha vefalı.
Annelerimizde hiç mi suç yok?
Elbet var.
Keşke onlar da başlarının çaresıne baksalardı da böyle akıl sağlığı yerinde olmayan çocuklar olmasaydık.
Bi dakka çekmem, çekilmemeli.
İnceldiği yerden kopar, umrumda olmaz.
Babam asla ikinci kez bosanmami kabullenmez esim birkez laf arasinda hastane banka vs gibi resmi kurumlarda calissan sorun olmaz dedi ama ciddimi syeldi yoksa zaten suan olmasi zor oldugu icin gevistrmk icinmi souledi bilmyrm onlar icinde torpil sart nornal markete magazaya izin vermez asla ufak tefek birikim yapmaya basladim ama ufak tefek iste
Terapiye ikna olmaz belki ama iyi duzgun bir is olursa belki kucuk bir ihtimal calismama ikna olabilir uzun zamandir bu konuda konusmadim tartisma cukmasin diye sansimu deneycgm tekrarUzulme, sabret derim. Azimli olup guzel bir is bulmana bakiyor her sey. Gidecek yerin olmadigini bildigi icin herif bu sekilde davraniyor zaten. Kendi parani kazanmaya baslarsan her sey farkli olacak, sen de daha guvende hissedeceksin, inan.
Kocani terapiye gitmeye ikna etme sansin var mi?
Önce eşini düzeltmelisin, belli çocuk da istıyorsun. Lütfen bekle biraz, önce evliliğin her anlamda yoluna girsin.Cok haklisin ama benm tek basima nasil hayata tutunacagim konusnda hala bir fikrim yok zira cesaretimde yok korkagin tekiyim farkindayim ama kendi basina ayakta durmaya calismak turkiyede cook zor butarz kadinlarin basina neler geldigi apacikortda tabi sansli olup hayata tutunanlarda var ama cook az ilk evliligimde evden gece ciktim dayaktan kacip babamlara diye basima neler geldi hatirlamak bile iatemyrm ilk evlilgmde kasiyer olarak calisiyodm basima coknkotu bir olay geldi ben kendimi hic bir zaman koruyamadim
Haklisin canim once okulumu bitirmeliyim kursada ikna edersem yabanci dil ogrenirim sonrada calismaya baslarim insalah esimde degisir bosanmayi istemyrm buhuyunu biraksa cok iyi bir insan ama buhuyu herseyi berbat ediyor beni aldatnadigi dovmedigi surece bosanmayi dusunmem sadakatli sorumlulk sahibi sakin sevgisini gostrr ama kiskancligi herseyi etkiliuorKabullenmesin kiz, babandan maddi yardim gormiceksen, takma gec. Ekmek parani verene minnetin olsun, o kadar. Baban seni evine her sartta almicakmis zaten, eeeee o zaman kabullense ne, kabullenmese ne? Sana 5 paralik hayri olmicak adamin fikri neden onemli?
Once okul isini tamamla. Sonra ozelde de is bulabilirsin, ise girdikten sonra baktin adama katlanamiyorsun gerekirse basar gidersin. Yeni baslangic yapmak icin gereken para elinde olsun yeter. Hayatin boyunca kafeste yasayamazsin, bu adam kendini duzeltmezse bu evliligin sonu hayirli degil.
Adam terapiye ikna olur mu?
Sen adamla tartisma simdilik, sakince planlarini adim adim tamamla. Isten,calismaktan bahsetme. Once mezun ol, sonra is bul, isi bulduktan sonra ya caliscam ya eyvallah diyebilirsin ancak.
Haklisin canim once okulumu bitirmeliyim kursada ikna edersem yabanci dil ogrenirim sonrada calismaya baslarim insalah esimde degisir bosanmayi istemyrm buhuyunu biraksa cok iyi bir insan ama buhuyu herseyi berbat ediyor beni aldatnadigi dovmedigi surece bosanmayi dusunmem sadakatli sorumlulk sahibi sakin sevgisini gostrr ama kiskancligi herseyi etkiliuor
Gecenlerde batida bir ilde isyerinden bahsetti isyeri acarsak sende kasaya bakarsin falan dedi bazen diyorum acaba gercekten ortam geregini boyle davraniyor
Sagol canim esimin kiskancligi azladikca hersey iyi olacak farkindayim bende tepkimi goatermeliym sessiz kalmamliym cocuk konusundada 3 dusuk yaptim cok yiprandim cocuk kendilgnden olmuyo zatenÖnce eşini düzeltmelisin, belli çocuk da istıyorsun. Lütfen bekle biraz, önce evliliğin her anlamda yoluna girsin.
Çocuk olunca hepten bunalacaksın, markete yollamayan adam parka yollar mı?
Önce eşini değiştir , ne zaman aklına yattı çocuk düşün.
Umarım aşılır problem, mutlu olursun.
Gecmiş olsun!Sagol canim esimin kiskancligi azladikca hersey iyi olacak farkindayim bende tepkimi goatermeliym sessiz kalmamliym cocuk konusundada 3 dusuk yaptim cok yiprandim cocuk kendilgnden olmuyo zaten
İnan el becerisi 0 bende dugme dikmeye eli yakismayan biriym yemek konusnda becerikliyim elim LEZetlidir onda bile elbecerisi gerektrn seylerde becermyorm icli kofte gibi mesela yapamiuorm derslerimde iyi sayilir bilgisayardan teknolojiden iyi anlarim keske terzilik kuaforluk gibi seylere elim yatkin olsa ama yok onlra esimde iİn verirde ama yok malesef beceriksizimDikiş düşünmez misiniz. İsmek kurslarında hem kursiyer hem hocalar genelde bayan. Eve de bir makina alır dikiş dikersiniz. Ben sevdiğim için herhalde çok mutlu oluyorum. Evimi kendim dekore ettim mesela. Perde yastık masa örtüsü vs 500 lira tutarken ben 100 liraya hallettim. Uğraşırken ayrı mutlu oldum sonuç için ayrı mutlu oldum. Giyisi deseniz aynı şekilde.
o ara şuanki eşimle tanıstım esimi çok sevdim hayatımdaki annem ve iki kardeşim dısında kimse bana bukadar sevgi dolu bakmamıştı 1 yıllık flört sonunda nişanlandık 5 ay sonrada evlendik genel anlamda eşimle iyiyiz vajinusmusuda 2 ayda yendim eşiminde destegi ve sevgisi sayesnde 3 kez tedavyle hamile kaldım düşük oldu malasef
eşimle evlendikten sonra insan oldugumu anladım sevgisi beni yeniden dünyaya getirdi sanki ama gel gelelim eşşimde cok baskıcı kıskanc ve dar görüşlü bir insan
tek başıma markete gitmek bile yasak kendisininde işleri yogun işi olmazsa 5 10 dk biryerlere cıkarız benmle erkekli ortama girmek istemez yani erkek olmayan ortam mı var yok işte
biryere gitmeyiz gidersekte kıskançlıktan burnumdan getirir
eşimle aramızda yas farkı var (13 yas ) ama 8 yaş gibi duruyo eşim yasını göstermez belkide sebeb budur diye düşünyrm kıskançlıgın temelindeki sebeb
2 ay dısarı cıkmadıgımı bilirim cevremde kimse yok komsu arkadaş tümgün evdeyim kendisi işten gelir yorulur uyur ben tek başımayım sürekli evdeym
aöf okuyodum gecen yıl bebek meselesinden dondurmustum 2 kez sınavda burnumdan getirdi kıskançlık yüzünden
kurslara gideyim diyorum calışayım diyorum izin vermiyor
iyice bunalıma girdim özgüven 0 beni şimdi tek başıma biyere gönderse kafesten cıkmıs kus gibi olurum herhalde 1 günlüğüne şehirdısına cıktık inanın okadar tuafımlaşmısımki otelde acıkbüfeden yemek almaya çekiniyorum git al diyo eşim başında erkek duruyor diye utanıp eşimden korkuyorum almaya adam sana mı baktı faln diyecek diye
eşimden boşanmayı asla düşünmem seviyorum onu buhuyları dısında mükemmel bir insan ama sevmeseydim yine boşanmazdım cünkü
babamın evine dönmeyi asla istemiyorm boşanıp baba evine dönecegime ölmeyi tercih ederim
meslegimde yok okudum bölümde atama coook zor gelecek vaadetmiyor
şimdi sizlere sorum
bukonuda eşime nasıl davranıp kursa vs gidip sosyalleşmeyi kabulettirmeliyim
özgüven ve cesaret için neler yapmalıyım önereceginiz kişisel gelişim kitapları vs varmı kendimi geliştirmek için hangi kursları arastırmalıyım eşimi ikna edersem
telefonla bile konuşamıyorum randevu için falan utanıyorum dilim dolaşıyor
evde kafayı yemeden neolur bana bir fikir verin budrumdan nasıl kurtulacam ben sürekli uyuyup uyanmak istemiyorum ev işlerinden bile nefret etmeye başladım birşey yapmak gelmiyor içimden ne evi temizlemek ne yemek yapmak ne kendime bakmak bıkkınlık var üzerimde
kış gelince daha fena bir haldeyim zaten
Amin 3 yildir cok istedim ama kismet olmadi iste haklisin en guzel vakitte gelir insallahGecmiş olsun!
Olmuyor diye korunmamazlık yapma , olacak inan buna
Önce sorunlar hallolsun ki, doğacak çocuk da mutlu olsun.
Mutlu aile=mutlu çocuk
Zamanı geldiğinde aratmasın Rabbim.
Sansimi deneyecgim canim cok sagolcnm bence mümkünse ismek in kursları var onlara yazıl. hem ücretsiz hem de meslek edinmiş olursun.muhasebe gibi kursla ismekte. eşinle paylaş güzel bir dille anlatırsan seni anlar. hem elinde bir sertifikan olur hem de sosyalleşmiş olursun
İnsallah sagol canimUmarim adam duzelir, sen de okulunu tamamlarsin mutlu mesut yuvarlanirsiniz
23Kac yasindasin simdi? keske ayni hatayi tekrar yapmasaydin