bana yardımcı olun arkadaşlar

Keske hersey bukadar kolay olsa allah kimseyi caresiz birakmasin suan esim beni hergun dovse yine biryere gidemem siginacak kimsem yok meslegm yok nereye gidecegm tak basima nerelere savrulacagm
Diyelim ki bi çocuğun var.
Aldatıldın, şiddet görüyorsun vs.
O zaman nereye gideceksin ?
Insan tek başına kalabilmeli, başının çaresine bakabilmeli.
Ikimizin de baba versiyonu aynı , senın ki azıcık daha vefalı.
Annelerimizde hiç mi suç yok?
Elbet var.
Keşke onlar da başlarının çaresıne baksalardı da böyle akıl sağlığı yerinde olmayan çocuklar olmasaydık.
Bi dakka çekmem, çekilmemeli.
İnceldiği yerden kopar, umrumda olmaz.

Babam asla ikinci kez bosanmami kabullenmez esim birkez laf arasinda hastane banka vs gibi resmi kurumlarda calissan sorun olmaz dedi ama ciddimi syeldi yoksa zaten suan olmasi zor oldugu icin gevistrmk icinmi souledi bilmyrm onlar icinde torpil sart nornal markete magazaya izin vermez asla ufak tefek birikim yapmaya basladim ama ufak tefek iste

Keske hersey bukadar kolay olsa allah kimseyi caresiz birakmasin suan esim beni hergun dovse yine biryere gidemem siginacak kimsem yok meslegm yok nereye gidecegm tak basima nerelere savrulacagm

Uzulme, sabret derim. Azimli olup guzel bir is bulmana bakiyor her sey. Gidecek yerin olmadigini bildigi icin herif bu sekilde davraniyor zaten. Kendi parani kazanmaya baslarsan her sey farkli olacak, sen de daha guvende hissedeceksin, inan.

Kocani terapiye gitmeye ikna etme sansin var mi?

Cok haklisin ama benm tek basima nasil hayata tutunacagim konusnda hala bir fikrim yok zira cesaretimde yok korkagin tekiyim farkindayim ama kendi basina ayakta durmaya calismak turkiyede cook zor butarz kadinlarin basina neler geldigi apacikortda tabi sansli olup hayata tutunanlarda var ama cook az ilk evliligimde evden gece ciktim dayaktan kacip babamlara diye basima neler geldi hatirlamak bile iatemyrm ilk evlilgmde kasiyer olarak calisiyodm basima coknkotu bir olay geldi ben kendimi hic bir zaman koruyamadim

Güven problemi adamın böyle olmasına sebep olduğu açık. Muhtemelen geçmişte bir travma yaşamış. Çevreye güvenmekte haklı. Bende esiniz gibi davranıyorum kimi zaman. Ilk evlendiğimizden hiç bir problem yoktu aşırı güven duyuyordum. Takı en yakın arkadasim eşime aşık olana kadar. Kız fiziksel olarak süperdi. O zaman ben 3 doğumu yapmışım 86 kiloyum. Tabi en yakınım olması onun işini kolaylaştırdi. Eve geliyor beraber takılıyoruz. Takı rüyamda görene kadar. Sonra bakışlarını farkettim. Öyle şeyler yaptı ki inanmazsınız eşimi baştan çıkarmak için. Sonunda rezil ettim. Onunla kaldı.

Eşinde geçmişte bunun gibi bir olay yasadiysa zor. Ama bunu sen aşacak sin. Muhabbetini nasıl bilmiyorum sohbet eder misin onunla? Bu durumu açık açık konuş. Konuşma uslubüne yumşak tut, inatlasmadan, anlayacağı dilde. Her insanın bir Eşref Saati vardır. Iyi bir zamanlama bunu çözer. Bu şekilde yaşamaktan aşırı sıkıldığını belli et. Tatlı dille halledersin. Eğer yapabileceğiniz bir şey yoksa oku sürekli. Ingiliz edebiyatının duayenlerinden Virginia Woolf var. Kadın 1800 yılların ingilteresinde baskı altında yaşayan ve değersiz görülen kadınları tasvir eder. O zamandan günümüze bir şey değişmemis ama belki bir ilham olur. Analiz edersin.

Bir de kocanı dışardan bir gözle izle. Halı tavrı nasıl. Yani mutlaka duzeltilecek yönleri vardır. Baba evine dönmek zor. En iyi kararı sen verirsin. Hayat senin. Ama eşini degistirecegine inanıyorum. Bu konuda Aşk terapi ve evlilik psikolojini tavsiye ederim. Okuduğunuz yeni şeyler kesfedeceksin eminim. Eğer olduğun gibi yaşamaya devam etmek istemiyorsan burada yazman bile değişime başladığını gösterir. Inan ve mücadeleni bırakma. Hayatlarını değiştiren kadınların hayat hikayelerini oku. Bir yerlerden ilham alacağına inanıyorum. Ve sende basar çağına inan. Çünkü ben başardım. Berbat bir hayatin nasıl düzene gireceğini tecrübe ettim. Sende başarırsin. Sadece kendine inan.

Kabullenmesin kiz, babandan maddi yardim gormiceksen, takma gec. Ekmek parani verene minnetin olsun, o kadar. Baban seni evine her sartta almicakmis zaten, eeeee o zaman kabullense ne, kabullenmese ne? Sana 5 paralik hayri olmicak adamin fikri neden onemli?

Once okul isini tamamla. Sonra ozelde de is bulabilirsin, ise girdikten sonra baktin adama katlanamiyorsun gerekirse basar gidersin. Yeni baslangic yapmak icin gereken para elinde olsun yeter. Hayatin boyunca kafeste yasayamazsin, bu adam kendini duzeltmezse bu evliligin sonu hayirli degil.
Adam terapiye ikna olur mu?

Sen adamla tartisma simdilik, sakince planlarini adim adim tamamla. Isten,calismaktan bahsetme. Once mezun ol, sonra is bul, isi bulduktan sonra ya caliscam ya eyvallah diyebilirsin ancak.

Terapiye ikna olmaz belki ama iyi duzgun bir is olursa belki kucuk bir ihtimal calismama ikna olabilir uzun zamandir bu konuda konusmadim tartisma cukmasin diye sansimu deneycgm tekrar

Önce eşini düzeltmelisin, belli çocuk da istıyorsun. Lütfen bekle biraz, önce evliliğin her anlamda yoluna girsin.
Çocuk olunca hepten bunalacaksın, markete yollamayan adam parka yollar mı?
Önce eşini değiştir , ne zaman aklına yattı çocuk düşün.
Umarım aşılır problem, mutlu olursun.

Haklisin canim once okulumu bitirmeliyim kursada ikna edersem yabanci dil ogrenirim sonrada calismaya baslarim insalah esimde degisir bosanmayi istemyrm buhuyunu biraksa cok iyi bir insan ama buhuyu herseyi berbat ediyor beni aldatnadigi dovmedigi surece bosanmayi dusunmem sadakatli sorumlulk sahibi sakin sevgisini gostrr ama kiskancligi herseyi etkiliuor
Gecenlerde batida bir ilde isyerinden bahsetti isyeri acarsak sende kasaya bakarsin falan dedi bazen diyorum acaba gercekten ortam geregini boyle davraniyor

Umarim adam duzelir, sen de okulunu tamamlarsin mutlu mesut yuvarlanirsiniz

Dikiş düşünmez misiniz. İsmek kurslarında hem kursiyer hem hocalar genelde bayan. Eve de bir makina alır dikiş dikersiniz. Ben sevdiğim için herhalde çok mutlu oluyorum. Evimi kendim dekore ettim mesela. Perde yastık masa örtüsü vs 500 lira tutarken ben 100 liraya hallettim. Uğraşırken ayrı mutlu oldum sonuç için ayrı mutlu oldum. Giyisi deseniz aynı şekilde.

Sagol canim esimin kiskancligi azladikca hersey iyi olacak farkindayim bende tepkimi goatermeliym sessiz kalmamliym cocuk konusundada 3 dusuk yaptim cok yiprandim cocuk kendilgnden olmuyo zaten

Sagol canim esimin kiskancligi azladikca hersey iyi olacak farkindayim bende tepkimi goatermeliym sessiz kalmamliym cocuk konusundada 3 dusuk yaptim cok yiprandim cocuk kendilgnden olmuyo zaten
Gecmiş olsun!
Olmuyor diye korunmamazlık yapma , olacak inan buna
Önce sorunlar hallolsun ki, doğacak çocuk da mutlu olsun.
Mutlu aile=mutlu çocuk
Zamanı geldiğinde aratmasın Rabbim.

İnan el becerisi 0 bende dugme dikmeye eli yakismayan biriym yemek konusnda becerikliyim elim LEZetlidir onda bile elbecerisi gerektrn seylerde becermyorm icli kofte gibi mesela yapamiuorm derslerimde iyi sayilir bilgisayardan teknolojiden iyi anlarim keske terzilik kuaforluk gibi seylere elim yatkin olsa ama yok onlra esimde iİn verirde ama yok malesef beceriksizim

cnm bence mümkünse ismek in kursları var onlara yazıl. hem ücretsiz hem de meslek edinmiş olursun.muhasebe gibi kursla ismekte. eşinle paylaş güzel bir dille anlatırsan seni anlar. hem elinde bir sertifikan olur hem de sosyalleşmiş olursun

Gecmiş olsun!
Olmuyor diye korunmamazlık yapma , olacak inan buna
Önce sorunlar hallolsun ki, doğacak çocuk da mutlu olsun.
Mutlu aile=mutlu çocuk
Zamanı geldiğinde aratmasın Rabbim.
Amin 3 yildir cok istedim ama kismet olmadi iste haklisin en guzel vakitte gelir insallah
Telefonda konusamama olayini nasil asarim acaba ailem disinda biriyle telde konusurken heyecan oluyr dilim dolasiyo sanki

Sansimi deneyecgim canim cok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…