bana yardımcı olun arkadaşlar

İnan el becerisi 0 bende dugme dikmeye eli yakismayan biriym yemek konusnda becerikliyim elim LEZetlidir onda bile elbecerisi gerektrn seylerde becermyorm icli kofte gibi mesela yapamiuorm derslerimde iyi sayilir bilgisayardan teknolojiden iyi anlarim keske terzilik kuaforluk gibi seylere elim yatkin olsa ama yok onlra esimde iİn verirde ama yok malesef beceriksizim
Anladım canım. Yani şundan dolayı söyledim. İlk olarak böyle sadece bayanlara yönelik bir kursa gitsen hem iletişim kurman açısından bir başlangıç olur hemde eşine alıştırma olur. Örneğin bizim kurs binasında yabancı dil eğitimi veriliyor öylr çok öğrenmek istiyorum ki diye girersiniz konuya bir kaç kere. Bence becerim var yok demeden kendinize yolyapmak için bir adım atın. Yani amaç dikiş değil eşinizi alıştırmak için ilk adım olsun

Anladım canım. Yani şundan dolayı söyledim. İlk olarak böyle sadece bayanlara yönelik bir kursa gitsen hem iletişim kurman açısından bir başlangıç olur hemde eşine alıştırma olur. Örneğin bizim kurs binasında yabancı dil eğitimi veriliyor öylr çok öğrenmek istiyorum ki diye girersiniz konuya bir kaç kere. Bence becerim var yok demeden kendinize yolyapmak için bir adım atın. Yani amaç dikiş değil eşinizi alıştırmak için ilk adım olsun
Olabilir belki haklisinz yabancidili nekadar cok istedigimi biliyor zaten belki ikna olur hem batida isyeri acarsak isimize yarar falan derim

Amin 3 yildir cok istedim ama kismet olmadi iste haklisin en guzel vakitte gelir insallah
Telefonda konusamama olayini nasil asarim acaba ailem disinda biriyle telde konusurken heyecan oluyr dilim dolasiyo sanki
Her şeyin vakti var, inanıyorum buna. Şuan olmuyor ise senin hayrınadır belki bilinmez, benim de beş yıl sonra oldu kızım. Iyi ki öyle olmuş. Şuan bilinçliyim, evliliğim sorunsuz, haliyle kızım mutlu en önemlisi de bu.
Konuşma konusunda güven kendine, oku sürekli, iki lafı bir araya getir.
Heyecanını unutursan, Bülbül olacaksın :)

Her şeyin vakti var, inanıyorum buna. Şuan olmuyor ise senin hayrınadır belki bilinmez, benim de beş yıl sonra oldu kızım. Iyi ki öyle olmuş. Şuan bilinçliyim, evliliğim sorunsuz, haliyle kızım mutlu en önemlisi de bu.
Konuşma konusunda güven kendine, oku sürekli, iki lafı bir araya getir.
Heyecanını unutursan, Bülbül olacaksın :)
Kaynastigimda cok konusrum zaten ama ilk basta bayagi kasiyorum kendimi insallah asarim allah evladina uzun omur versi 5 yildan sonra gelmis cok nazlidir simdi fistik

X