• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana Yardımcı Olabilecek var mı :(

aLaNGuVa

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2010
19
0
286
İstanbul
Merhabalar öncelikle.. yazıp yazmama konusunda cok kararsız kaldım ama belki yardımcı olursunuz diye düşündüm.. şimdiye kadar akupuntur diyetisyen diyetler vs.. hep başlandı hep bitti. sabrım yok sanırım ama artık bu durum beni iyice rahatsız etmeye başladı. yaşım 22 boyum 1.68 ve ne yazıkki kilom 145 :( neler yapmalıyım nerden başlamalıyım bana yardımcı olun lütfennn :'( spor ve beslenme olarak neler yapmalıyım. doktora gittim eskiden insülin direnci vardı artık kalmadığını söyledi ama doktorla olmuyor bir şeyleri benim benimseyip yapmam gerekiyor. yardımcı olun lütfen :( şimdiden teşekkürler..:18::18:

Buraya konu açılmıyo diye biliyorum . Bence 90 kilo üstü olanlar birlikte zayıflıyor topiğine gir ordakilerle zayıfla . Bende 60-69 kilo arasındakiler birlikte zayıflıyor topiğindeğim . Her gün yediklerini falan yazıyorsun herkes birbirine destek oluyo falan tavsiye ederim .

Merhaba,

Açıklama gereği "Diyet Grupları" bölümünde yeni bir oluşuma gidilmemektedir:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html
(Destek alarak ve birlikte zayıflamak istiyorsanız linkteki grupları inceleyip, katılımda bulunabilirsiniz.)

Bu nedenle forumda açmış olduğunuz konuyu, içeriğini gözeterek "Diyet Soru/Cevap" alt forumuna taşıyorum.

Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

Bir diyetisyene gidersen hem sağlıklı zayıflarsın hem de seni güzel motive eder.

Şimdilik kendin denemek istiyorsan başladıktan sonra en azından ilk 2 hafta tartılmamanı öneririm.
Bol bol su içmek ve günde mutlaka 1 saat yürümek sana yardımcı olacaktır.
Daha önceki deneyimlerinden diyet menülerini az çok biliyorsundur.
Onlar haricinde hazır elma mevsimindeyken ara öğünlerde elma yiyebilirsin.
Acele etme,ayda 4 kilo vermek normaldir.Ne kadar yavaş verirsen koruman o kadar kolay olur.
Şok diyet listelerinden uzak durup sağlıkla zayıflamanı temenni ediyorum.

öncelikle bilmiyordum ksuura bakmayın.. evet sanıırm motivasyon eksikliği var bende :26::26: bu aksam spor yaptım o bile yordu ailemde bana bişi olcak telaşında artık onlarıda bu hale düşürdüğümden üzülüyorum :25::25: o kadar uzun ve imkansız gibi geliyor ki bu süreç. kilo vermek istiyorum bir yandanda bir isteksizllik inancsızlık oldu :43::43::43:

öncelikle bilmiyordum ksuura bakmayın.. evet sanıırm motivasyon eksikliği var bende :26::26: bu aksam spor yaptım o bile yordu ailemde bana bişi olcak telaşında artık onlarıda bu hale düşürdüğümden üzülüyorum :25::25: o kadar uzun ve imkansız gibi geliyor ki bu süreç. kilo vermek istiyorum bir yandanda bir isteksizllik inancsızlık oldu :43::43::43:

canim moralini bozma paketlenmemis ve islenmemis yiyecekleri tüketsen digerlerinden uzak dursan agir sporlardan önce yürüyüs yapsan. en azindan baslangic olur. moralin de düzelir. ben de 70-79 kilo araligindakiler beraber zayifliyor topigini okudum. bu hafta diyet yapmadim sadece sebze yemekleri yedim pilavi ve markarnayi kestim. islenmis paketlenmis herseyden uzak durdum. kiloma yarin bakacam ama bu sekilde kilo vermesemde kendimi daha iyi hissettigim kesin. güzel bir baslangic oldu en azinda. :16:

Back