bana yardım edin

tezatlıklarla dolu bı konuya daha merhaba
hadı barı okuduguma degsın cevap verım
ısten ayrıl
adamdan ayrıl
kardeslerınden uzak dur

bu arada herıfcanın duzgun bı adam olsaydı bıle bıle o ıs yerıne gıdemez senıde gondermezdı

eşim de bende memuruz. benim işi bırakmam neyi değiştirir ki
Eşin o adamlarla aynı ortamda çalışıp sinirini bozmaz, senin de kimse arkandan konuşmaz. (Öpüştüğün evli erkeklerin senin adını çıkarmadığı garantisi yok bence, niyeyse onlara bir şey olmuyor, klasik Türkiye gerçeği malesef)

ben söz günü anlattım ve önceden söylesem benimle sözlenmezmiş sürekli bunu dedi durdu ve sonuç olarak evlendi başıma kaka kaka.

ee sözlenince ne oluyor .. bir dünya insan var nişandan sözden ayrılan hatta boşanan..
hadi adam tuhaf peki sen?
seni döven adamla ne diye evlendin acaba..

Aynı iş ortamın da 2 ayrı evli adamla yakınlaşıp,
Bir de evlenecek adam seçmeniz..

Valla bravo, bu da bir yetenek

Nasıl yani? Siz devlet memurusunuz ve aynı devlet dairesinden iki evli erkekle öpüşüp başka biriyle evlendiniz ve millet yaşananları kardeşleriniz sayesinde mi öğrendi?
Neden inanasım gelmedi acaba?
Adamların evli oldu detayını kaçırmışım!!

Ya konu sahibi boşa kocayı, öldürme kendinii...Sana adam mı yok? Malum pek kriter sahibi bir insan değilmişsin. Erkek olsun çamurdan olsun.

yadırgamayın beni. yaptığım herseyden pişmanım ve eşimi seviyorum. eşi geçmişini yüzüne vuran ve bunu atlatan bir kadın varsa yorum yapsın lütfen. hepiniz sütten çıkmasınız maşallah

yadırgamayın beni. yaptığım herseyden pişmanım ve eşimi seviyorum. eşi geçmişini yüzüne vuran ve bunu atlatan bir kadın varsa yorum yapsın lütfen. hepiniz sütten çıkmasınız maşallah
belki değiliz ama en azında aynı iş yerinde 2 tane evli erkekle flörtleşecek kadar da midesiz değiliz.eee neymiş dün yediğin hurmalar bugün ...... tırmalar.

Sana kıyasla sütten çıkmayız evet.
Seni burada kınayan yok, eşinde haklı olarak sana karşı güven kalmamış. Düzeltilemeyecek şeyler olmasına rağmen yapılabilecekleri söylüyoruz,işten ayrılın ikinizde diyoruz.Başka ne diyelim?

sizden akıl isteyen de hata. yadırgamayın diye yazdım en başında. zamanınızı aldım kusura bakmayın namus abideleri. sözüm yadırgayan insanlara.

Öffff..size ne dünkü yediği hurmalardan..ne meraklisiniz insanlari yargilamaya..ne yaptiysa yapti. Şu an bi çözümünz varsa soyleyin yoksa da milleti yargılamayı bırakın. Herkes kendine baksin önce..

yadırgamayın beni. hepiniz sütten çıkmasınız maşallah
Sen bu siteyi başka sitelerle karıştırdım galiba
Burda hiç kimse senin yaşadıklarını yaşamadı
Boşan işten ayrıl diyoruz daha nasıl yardımcı olalım
Calistigin yerdeki insanlarla nasıl geri yüzyüze bakıyorsun hayret doğrusu
Midem bulandı yazdıklarından

hayatında hata yapmamış bir peygamber üstü bişeysin sen sanırım
Peygamber üstü mü?? haşa...ama evli erkeklerle kırıştırıp burada ağlamadığım kesin. Aynı ortamda bir kaç evli erkekle koklaşıp hala orada çalışabilecek kadar arsız da değilim. Normal bir insanım anlayacağın.

Böyle ablaya öyle kardeşler.

umarım başına gelmez.

Kardeşlerine 'şerefsiz' denirken nasıl tepkisiz kalırsın diyecektim
Devamını okuyunca ağzım açık kaldı
Size kardeş demeye 1000 şahit lazım, düşman gibiler
Evet kim olsa sonradan birşeyler öğrenince kızar güveni sarsılır ama şiddet uygulamış
Sende buna rağmen kimsem yok diye benle evlendi diyorsun, o sana dayak attığı için sen reddetmeliydin
Bu evliliğin cıvığı çıkmış zaten ve o işyerinde olduğunuz sürece devamı da gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…