bana yardım edin

onsuzolmaz88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2016
10
0
merhabalar.. öncelikle benden önce benimle aynı duruma düşen insanların yorumlarını okudum fakat çıkar yol bulamadığım için buraya yazıyorum lütfen beni yadırgamayın anlatacaklarım konusunda. Eşimle aynı işyerinde çalışıyoruz o benim alt pozisyonumda çalışıyor. 1 yıl kadar önce ilişkimiz başladı. Öncesinde erkek arkadaşlarım olmuştu ama sadece bir kişiyle ilişkiye girdim. bunu da eşime söylemiştim. Ancak aynı iş yerinden evli iki erkekle daha görüşmüştüm ve bundan haberi yoktu ve o adamlarla sadece birer kere öpüşmüştüm evet yaparken de yanlış olduğunu biliyordum ama yaptım sonuçta. aynı yerde çalışmamız sebebiyle eşime anlatamadım ve o insanlarında gelip eşime bişey demeyeceğini biliyordum. pişmandım ve herhangi bir beraberlik olmadığı için anlatırsam ayrılır diye anlatmamayı tercih ettim. Daha sonra aileler tanıştı ve söz günü belirlendi. Eşim ve kız kardeşlerim hiç anlaşamadılar, kardeşlerim hoşgeldin bile demiyorlardı ona. O da haliyle hiçbirşey yapmadan onların nefret etmesinden rahatsızdı ve söz günümüzde kardeşlerimin bana yardım etmediğini yazdığımda niye böyle yapıyor bu şerefsizler diye mesaj yazdı. ben üstelemedim ve akşam oldu herkes geldi kahve yapmaya başladığım sırada kız kardeşim telefonumu alıp eşimin yazdığı mesajları okumuş ve olay çıkarttı. neyse kuzenlerim bir şekilde karşı taraf duymadan olayı halletti isteme yaşandı ve ben yalnız yaşadığım evime döndüm ama gece bana bir mesaj geldi. Ya o it bizden özür dileyecek yada yediğin bütün bokları anlatırız inkar etme elimizde adamlarla yazıştığın mesajların resmi var diye. çaresiz kaldım ve onlar anlatmadan herşeyi anlattım eşime. mahvolmuştum sözlendiğim gün dayak yedim hem de öyle böyle değil. önceden söylemediğim için beni yalancılıkla suçladı söylesen evlenmezdim dedi bi sürü şey. artık eşim biliyordu ve kızlara onun herşeyi bildiğini ve onlardan özür dilemeyeceğini yazdım. bu sefer sevgili kardeşlerim beni iş yerine rezil etmekle tehdit ettiler nitekim bir kaç kişiye de facebook üzerinden ulaşıp herseyi anlatmışlar. hayatımın en zor günlerini geçirdim, bir yandan sürekli hakaret eden bir adam öbür yandan bana düşman olan kardeşlerim. Babam ve annem önceki hayatımı bilseler evlatlıktan reddederler. o da giderse kimsemin kalmacağını bilip İntihar etmemden korktugu için eşim ayrılmadı benden ve iki ay önce evlendik kız kardeşlerimle hala konuşmuyorum. bir ay her sey çok güzeldi işe başladık ve o adamları görünce deliye dönüyor saymadığı hakaret yok. çok kötü oluyorum defalarca kez öldürmeyi düşündüm kendimi. bir kaç kez denedim de. eşim söyledijklerinden pişman oluyor gelip sarılıyor uyuyoruz ertesi gün yine aynı..hayatımı mahvettin diyor. hala sakladığım şeyler olduğunu söylüyor ve araştırıyor ne yapmalıyım ne olur yardım edin başından böyle olay geçip boşanmadan atlatan varsa ne yapmam gerektiğini söylesin lütfen....

Eşinizin de kardeşlerinizin de birbirlerinden farkı yok..
Bence parçalamayın kendinizi herkesi mutlu etmek ya da susturmak için..

Kim ne düşünürse düşünsün kim ne yaparsa yapsın.

illa boşanmıycam diyosanız bari o işten ayrılın.

ama bana kalırsa bu evlilikten hayır gelmez. başka bi yerde işe başlayın ve boşanın.

Sözlenmeden söylemişsiniz söz günü dayak yemişsiniz evlenmeden söyleseydin evlenmezdim demiş eşiniz. Gariplik var. Söz ve evlilik aynı anda mı oldu? Zaten evlenmeden söylemişsiniz.

Ne eşinize, nede eşinizden önce yaptıklarınıza taktım.
Ama o kardeşler ne öyle.? Nasıl insanlar.?
İşten ayrılın ikinizde diyorum ben. Belki eşiniz kendine gelir.
Birde şu var, eşiniz kendine gelemeyecekse eğer,
ayrılın. Dayak felan olmaz, yaptıklarınızın karşılığı ne olursa olsun dayak, hakaret olamaz.
Niye evli adam vs. demeyeceğim, hata yaptığınızı anlamışsınız zaten.

daha önce söyleseydin evlenmezdim diyor sonra sizinle intihar edersin diye evleniyor terk etmiyor
inanmıyorum konunuza ya da umarım yalandır bu konu
bu kadar kötü kardeşlik niye??

Yok artik nasil kardesmis onlar.
esine gelincede duzelmez heralde hicbizamn.isin cok zor.
ya kimene deyip herkesi silip oyle yasamaya devam etcen.yada hep esin bunlari yuzune vurcak.

ben söz günü anlattım ve önceden söylesem benimle sözlenmezmiş sürekli bunu dedi durdu ve sonuç olarak evlendi başıma kaka kaka.

Konu gerçekse; eşinizde bir suç yok. Dürüst olmayan insana ben olsam ben de güvenemem,küfürbazlığı dışında bir suç göremedim ben.Ayrıca hala o işte devam etmeniz de enteresan yani. Bana fake olduğunu düşündüren kısım kardeşlerin. Öyle kardeş mi olur?

eşim de bende memuruz. benim işi bırakmam neyi değiştirir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…