Bana yardım edin

Gazelli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
61
0
36
Ankara
Bu 6ay içerisinde sinirlerim çok yıprandı herşeye ağlıyorum,sevgilime çok sinir olduğumda sinir krizi gibi birşey geçiyorum,gözüm hiçbişeyi görmüyor ve o anda yüzünü kolunu kanatabiliyorum sakinleşince kanattığımı anlıyorum bir keresinde kendime tokat attığım bile oldu ama sonradan farkettim,ayaklarım kendiliğinden titriyor,57 kilo iken 52 kiloya düştümsizce bunların hepsi sinir krizimi,depresyonmu,hastalık beliirtisi mi nedir??ben nasıl 6ay önceki halime geri dönebilirim ki??her geçen gün daha da sinirli bir insan oluyorum

selam öncelikle en kısa zamanda normal hayatına dönmeni dilerim..

bazı sorularım olacak, ayrıca ben kendi adıma bu işin uzmanı değilim, o yüzden benim önerilerim sadece olayı anlayabildiğim kadar olur.

6 ay demişsin, seni üzecek yıpratacak olaylar mı oldu?

sevgilin seni sinir edecek şeyler mi yapıyor yoksa sen mi abartıyorsun ?

bu yaşadıklarının mutlaka sebepleri vardır diye düşünüyorum.. önce kendine nedenlerini sor.. eğer işin içinden çıkamıyorsan bir uzmanla görüşmeni tavsiye ederim..

selam canım dileğin için çook teşekkür ederim..aslında evet bu 6 ayda bazı üzücü olaylar yaşadım diyebilirm ama bunları atlattığımı düşünüyorum.

onu kimseyle paylaşamayacak kadar çok kıskanıyorum bu nedenle bazı olayları abartmış olabilirim,sorun da bu işte beni en küçük bişeyde bile üzdüğünde kendime yediremiyorum sonrası zaten yukarıda anlattığım gibi..

Herhalde şu anda yapılacak tek şey zamanın geçmesini beklememdir inşallah kısa bir süre içerisinde daha da sinirli değilde sakin bir insan olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…