- 28 Kasım 2023
- 89
- -3
- 1
- 25
- Konu Sahibi mutluolmakistiyorumm
-
Neden ayrıldınız? Evlenme yolunda mıydınız?
Bir konu üzerine tartıştık sonra ben o kişinin benim için doğru kişi olmadığını fark ettiğim için net bir şekilde bitirdim. Hayır evlilik yolunda değildik.Neden ayrıldınız? Evlenme yolunda mıydınız?
Karşımdakine nasıl açıklama yapacağımı düşünüyorum kara kara, takılan erkek maalesef çok ülkemizde… Kendileri daha da fazla yaşamalarına rağmen karşı tarafa gelince namus bekçisi kesiliyorlar. Böyle düşünen erkek benden uzak dursun ama hepsi böyle düşünüyor nerdeyse .. Ülkeyi terk etmek istiyorumYa saçmalama bunun yüzünden bütün bir hayatını zindan mı edeceksin kendine? Ben öyle salakça hatalar yaptım ki anlatsam aman benimkide bi şey mi ya dersin. Ona rağmen ben bile bir şekilde yoluma devam etmeye çalışıyorum. Zorundayım çünkü. Aynı şekilde sende zorundasın.
Seven adam bunlara takılmıyor ayrıca. Kendi değerini sen belirlersin başkası değil. Eğer karşındaki adamın karşısında bakire olmadığın için ezilip,büzülürsen o da başına kakar tabii. O yüzden bu konuda en ufak bir taviz göstermemelisin. Kimsenin seni bunun için yargılama hakkı yok.
Lütfen otur ve kpss'ne çalış.
Açıklama yapmak zorunda değilsin ki? Çünkü hayatına girecek kişiye karşı şu anda bir sorumluluğun yok. İnsanın tanımadığı birine karşı ne gibi bir sorumluluğu olabilir? Hayatına girdiği andan itibaren başlar birbirinize karşı olan sorumluluğunuz.Karşımdakine nasıl açıklama yapacağımı düşünüyorum kara kara, takılan erkek maalesef çok ülkemizde… Kendileri daha da fazla yaşamalarına rağmen karşı tarafa gelince namus bekçisi kesiliyorlar. Böyle düşünen erkek benden uzak dursun ama hepsi böyle düşünüyor nerdeyse .. Ülkeyi terk etmek istiyorum
Ne dediğini anlamadım ama karşı olduğum bir şeyi yaptım evet ve sonuç olarak pişmanım.. Neden üstüme geldiğinize anlam veremedim şu anda. Herkesin hataları olur bu hayatta.Önyargılı olmayın deyip
Alttan alttan da kınarsanız başınıza bu gelsin diye bir beddua eklemisiniz
Dürüst olucam evet bir takım şeyler yaşamak istedim yakınlaşmak istedim ama bu kadar ilerisini istemedim o kadar cahil bir insanmışım ki şu an fark ediyorum benim bilinçsizliğimden faydalandı ve kandırdı mı desem açıkta konuşamıyorum ki konuşsam beni anlayacaksınız çok net ama, bir şey yapmak istedi ve bozulmayacağını söyledi, izin verdim güvendim ve sonuç ortada. Üstü kapalı böyle anlatabildim.Eğer bu kişi sevgilinizse, kendi isteğinizle beraber olduysanız kınadığım başıma geldi gibi bi yaklaşım bana yanlış geliyor. Başa gelen bi şey yok çünkü siz de istemişsiniz o an. Tecavüz vs varsa farklı tabi.
Ama bu demek değil ki yaptığınız şey yüzünden bu kadar dibe batın. Ben sadece eğer siz de istediyseniz arkasında durun diye diyorum. Başıma neler geldi diye değil, sevdim güvendim yaptım diye bakmak çok daha sağlıklı. Çok yeni olduğu için buna böyle bakamayacağınızı biliyorum ama zamanla en azından bunu düşünmek kendiniz için en iyi adım olur.
Bakire olmayıp evlenen zibilyon arkadaşım var. Buna hala takan ya da bunu önemli gören kişiler illaki var, herkesin kendi hayatı kendi değerleri ama bunu önemli görmeyenler de sandığınızdan fazla.
Anladım ben sizi anladım, neler yaşandığını da tahmin ettim az çok. Ama şu ilk cümleniz, üstteki sorunuzdan çok çok daha sağlıklı, çok daha öz güvenli duruyor. Bi şeyler yaşamak istediniz ve yaşadınız. Sevdiniz, güvendiniz, yaşadınız. Bu kadar, cümle bitti.Dürüst olucam evet bir takım şeyler yaşamak istedim yakınlaşmak istedim ama bu kadar ilerisini istemedim o kadar cahil bir insanmışım ki şu an fark ediyorum benim bilinçsizliğimden faydalandı ve kandırdı mı desem açıkta konuşamıyorum ki konuşsam beni anlayacaksınız çok net ama, bir şey yapmak istedi ve bozulmayacağını söyledi, izin verdim güvendim ve sonuç ortada. Üstü kapalı böyle anlatabildim.
Evet tam olarak duygularımı ifade etmişsiniz. Kendimi değersiz, sevgiye layık olmayan, kullanılan bir kadın gibi hissediyorum. Ve bana bunu yaşatan kişiyi Allah’a havale ediyorum biliyorum ilahi adalet birgün yerini bulacak. İnşallah ben de izlerim o adaletin işleyişini..Kadının derdi sadece bekaret değil ki..
Kendini kullanılmış ve işi görülmüş olrak goruyor ve güveni duyguları arzuları vs yerle bir olmuş .. düştüğü yerden kalkmaya çalışıyor..
Hatanin adı bekaretin bozulmasi..ama onunda altında ne kayiplqr kaygılar var ..haklı bı anlamda bu dusuncelerinde
Anal ilişkiye olur dediniz ama sizinle vajinal yoldan mı ilişkiye girdi anlamadım ciddenDürüst olucam evet bir takım şeyler yaşamak istedim yakınlaşmak istedim ama bu kadar ilerisini istemedim o kadar cahil bir insanmışım ki şu an fark ediyorum benim bilinçsizliğimden faydalandı ve kandırdı mı desem açıkta konuşamıyorum ki konuşsam beni anlayacaksınız çok net ama, bir şey yapmak istedi ve bozulmayacağını söyledi, izin verdim güvendim ve sonuç ortada. Üstü kapalı böyle anlatabildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?