Bana yardım edin yoksa çıldırmaktan korkuyorum. 8 aylık evliyim ama bir gün yüzü görmedim. Severek isteyerek evlendim ama artık istemiyorum. Eşimle anlaşamıyoruz. Daha nişanlı iken anladım ama o zaman bırakmadı sıkıntıların uzaklıktan olduğunu söyledi ve bir şekilde inandırdı beni. Şimdide hala aynı geçinemiyoruz. Çok farklı kişilikleriz isteklerimiz zevklerimiz o kadar farklı ki anlatamam evlendik evleneli mutlu günümüz geçmedi her gün gözyaşı her gün kavga. Eşimin işi yüzünden ailem ile farklı şehirde ve küçük bir ilçede yaşıyoruz bu durum beni o kadar sıkıyor ki ne bir tanıdık ne bir dost var sosyal ortam sıfır bu yüzden dershaneden eve, evden dershaneye gidiyorum sıkılıyorum eşimin beni anlamasını istiyorum o ise bu durumun hiç farkında bile değil. Eşim okuma mı istiyor ve öss sınavına çalışıyorum akşamları oda yardım ediyor bana ama ders kâbusa dönüyor anlamadım konuda bağırıp çağırıyor yapamadığım soruda kızıyor sanki çocuğu değilde öğrencisi gibi hareket ediyor.( ot gibi geldin ot gibi gideceksin, salaksın sen, öküz, bir baltaya sap olamadın gibi) Benimle doğru düzgün ilgilenmiyor daha bir gün sarılıp yatmadı. Neymiş öyle sarılarak yatamazmış sıkılırmış. Bir gün elimi tutup dışarıda gezmedi o el tutmazmış dışarıda. O kadar sinirli ki küçük bir tartışmada sinirleniyor elindekileri atıyor, kırıyor bana fırlatıyor bir güzel sözü yok bana karşı. Aramızda ne konuşsak çoğunu annesine diyor onun yanında küçük düşüyorum. Evlilik bumuymuş yaaa… Olayları anneme anlatmadım üzülmesini istemediğim için ama artık böyle bir evlilik istemiyorum. Bu evlilikte çırpınıp duruyorum. Bu kişinin düzeleceğini değişeceğini sanmıyorum adam 7 ne ise 70 de odur. Oturup tek tek bunları kaç kez anlattım tek dediği sinirlendiğinde kendine hakim olamıyormuş. İlk zamanlarda bir bayan için çok tartıştık o kişinin yanında konuşmaları değişiyor farklı bir insan oluyor bende eşimi kıskanıp o kişi eli görüşmek istemeyince de kavga ediyoruz. Para ile mutluluğun olacağını sanıyor. Çok kötü bir durumdayım yalnızım yardımlarınızı fikirlerinizi bekliyorum ne yapayım ben yaaaaasenağlamasenağlamasenağlama lütfen fikirlerinizi esirgemeyin???