• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardım edin yoksa çıldırmaktan korkuyorum

sempaty

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2008
35
0
296
37
Diyarbakır
Bana yardım edin yoksa çıldırmaktan korkuyorum. 8 aylık evliyim ama bir gün yüzü görmedim. Severek isteyerek evlendim ama artık istemiyorum. Eşimle anlaşamıyoruz. Daha nişanlı iken anladım ama o zaman bırakmadı sıkıntıların uzaklıktan olduğunu söyledi ve bir şekilde inandırdı beni. Şimdide hala aynı geçinemiyoruz. Çok farklı kişilikleriz isteklerimiz zevklerimiz o kadar farklı ki anlatamam evlendik evleneli mutlu günümüz geçmedi her gün gözyaşı her gün kavga. Eşimin işi yüzünden ailem ile farklı şehirde ve küçük bir ilçede yaşıyoruz bu durum beni o kadar sıkıyor ki ne bir tanıdık ne bir dost var sosyal ortam sıfır bu yüzden dershaneden eve, evden dershaneye gidiyorum sıkılıyorum eşimin beni anlamasını istiyorum o ise bu durumun hiç farkında bile değil. Eşim okuma mı istiyor ve öss sınavına çalışıyorum akşamları oda yardım ediyor bana ama ders kâbusa dönüyor anlamadım konuda bağırıp çağırıyor yapamadığım soruda kızıyor sanki çocuğu değilde öğrencisi gibi hareket ediyor.( ot gibi geldin ot gibi gideceksin, salaksın sen, öküz, bir baltaya sap olamadın gibi) Benimle doğru düzgün ilgilenmiyor daha bir gün sarılıp yatmadı. Neymiş öyle sarılarak yatamazmış sıkılırmış. Bir gün elimi tutup dışarıda gezmedi o el tutmazmış dışarıda. O kadar sinirli ki küçük bir tartışmada sinirleniyor elindekileri atıyor, kırıyor bana fırlatıyor bir güzel sözü yok bana karşı. Aramızda ne konuşsak çoğunu annesine diyor onun yanında küçük düşüyorum. Evlilik bumuymuş yaaa… Olayları anneme anlatmadım üzülmesini istemediğim için ama artık böyle bir evlilik istemiyorum. Bu evlilikte çırpınıp duruyorum. Bu kişinin düzeleceğini değişeceğini sanmıyorum adam 7 ne ise 70 de odur. Oturup tek tek bunları kaç kez anlattım tek dediği sinirlendiğinde kendine hakim olamıyormuş. İlk zamanlarda bir bayan için çok tartıştık o kişinin yanında konuşmaları değişiyor farklı bir insan oluyor bende eşimi kıskanıp o kişi eli görüşmek istemeyince de kavga ediyoruz. Para ile mutluluğun olacağını sanıyor. Çok kötü bir durumdayım yalnızım yardımlarınızı fikirlerinizi bekliyorum ne yapayım ben yaaaaasenağlamasenağlamasenağlama lütfen fikirlerinizi esirgemeyin???

yavrum çaba göstermek ıkı taraflı işe yarar...aynı sından bende de var bıraktım çabalamayı...bakalım ne olaacak.sende hayatında değişiklikler yap yada çalış...kımseyle göbek bağın olmadığını göster..

ayy üzüldüm canım yaaa.neden öyle argo kullanıyor acaba.ya insan karısının elini tutmazmı gezerken yada sarılıp uyumazmı ne biliyim eşin biraz sAna yakın değil gibi sanki.inşallah yanılıyorumdur

Balik bastan kokuyordu be güzelim...Madem nisanliyken anlasamadigini anladin ne diye evlendin bu odunla .....:delphin:

Bir erkek esinin elini tutmazmi?...sarilip yatmazmi.?.bunlar cok önemli seyler bence...
Bagliligi gösterir... Ben Sen yok artik Biz variz simgesidir...a.s

Ben insanlarin degisecegine inanmiyorum...böyle gelmis böyle gider...daha ne kadar sabir edersin bilmiyorum...lakin baktin gördün olmuyor yol ver gitsin...:delphin:

Hayat cok kisa..en kisa dönemide genclik...en güzel yillarinin sana öküz...salak gibi tabirler yakistiran...ilgisiz sefkatsiz davranan bir adamla gecirme...

Zararin neresinden dönersen kardir.:kahve:

yaaa ne diyeceğimi bilemiyorum.nedemek ot geldin bilmem ne:kızgın: bişey dicem eşinizdir olmucak.sanki karşısında 10 yaşında çocuk var.ALLAHım yaaa...ey güzel ALLAHım.peki sizi kaybetme korkusu varmı?

"evlilik bumuymuş yaaa"
evilik bu değil yani her evlilik böyle değil
evlilik çaba anlayış sabır gerektirir sevgi ve saygıyla güçlenir
ama sen talihsizlik yaşamışsın
daha cok yenisiniz böyle olmaması lazım aslında
sana ayrıl diyemeyiz
sadece sunu sorarım sana
içinde ona karşı soğukluk sevginde eksilme oldu mu?
eğer evetse....yani umudunu kestin onda demektir
sen düşün sen karar ver
değişmiyeceğine inanıyosan hayatını mahvetme derim
ama demesi bile acı söz eviliklerin bitmesi beni çok üzüyo
aslında ilk 2 seneolur böyle anlaşmazlıklar ama daha 8 aylıksınız ve eşin hakaret ediyo ..hiç hoş diil...seni sevdiğinden eminmisin seven insan böyle konuşamaz

Son düzenleme:
zor bir durum ya insan eşini kucaklamazmı çok şaşaırdım ben evli değilim aklımada bir çare gelmiyor rabbim yarcıncın olsun

o böyle yaptığında hiç yüz vermeyin kendinizi ağırdan satın
güçlü olun bu konuda taviz vermeyin
ona aldırmıyormuş gibi davranın bir deneyin bakalım
kendinizide bırakmayın ne o öyle çıldıracağım falan kendini bırakma
sen kendine değer vermezsen kimse vermeza.s.

Canım çok üzüldüm durumuna.
Benimde eşimle çok problemlerim oldu ama hiç el ele tutuşmadan,sarılmadan edemezdik.
Bende eşimin çok kibar olduğunu söyleyemem ama bu kadar da değil.
Eşinle oturup konuşsan sakin sakin.Ne kadar kırıldığını,böyle davrandığında çok üzüldüğünü anlatsan.Acaba öfkesinimi kontrol edemiyor.:uhm:Hemen pes etme canım biraz mücadele et ,
belki de evliliğe alışamamıştır henüz.

ne diyeceğimi bilemedim mirmirmirmir eşin ordinayusmu senin ne olmanı bekliyo kendi okumuşta nolmuş keşke böyle davranmasaydıda okumasaydıda ..yanlış anlamayın arkadaşlar çok kızıyorum böyle davranan erkeklere benimde çok yakın bi tanıdığım aynı şeyi yapıyo eşine

evlilik bu değil haklısınız.
madem başından belliydi keşke dönseydiniz;neyse...
ama sonuçta siz ot gibi geldin ot gibi gideceksin, salaksın sen, öküz, bir baltaya sap olamadın gibi lafları duymak için evlenmediniz..
8 ayda bu hale geldiyseniz 8.senenizi gözümün önüne getirmek istemiyorum..

ben olsam çantayı eline verirdim..
ben çekemem bu hakaretleri, ilgisizliği..

yani aslında katılıyorum biriciğime ama sende takma onu valla bende çok problem yaşadım ağladım sızladım ama o yatağa girildiğinde herşey kapının dışında kalır sarılırda uyuruz eşinle bence uzun uzun konuş bişey sorcam nişanlıykendemi dışarda elini tutmuyodu.?

ne desek boş..
en başta evlenmekle bir hata yapmışşın..
biraz daha dayan,mücadele et,8 ay kısa bir süre bırakıp gitmek için..
baktın devam ediyor ya bırakıp gidiceksin,
ya da böyle kabul edip göz yumacaksın
tbi boşan demek okadar kolay gelmiyor bana
senin şartlarını durumunu bilemem..
hakkında hayırlısı olsun canım..

ah be canım keşke nişanlıyken böyle olduğunu anladığında bıraksaydın o adamı
ama napacaksın olan olmuş bir kere
eşin gerçekten çok terbiyesiz ve kaba
insan eşim dediği insan bu şekildemi konuşur :mymeka:
bir kere elinden tutup yürümezmi,sarılmazmı
evlilik böyle olmaz
bu adamda değişmez
şimdi zararın neresinden dönsen kardır bence
evliliğinin en güzel ayları ne kadar kötü geçmiş :teselli:
daha şimdiden böyleyse 3-5 yıl sonrayı düşünemiyorum bile

çok enteresan nasıl sarılıp uyumak istemez
nasıl eline tutmaz.
bence araştır altından başka bi kadın çıkmasın?

(ot gibi geldin ot gibi gideceksin, salaksın sen, öküz, bir baltaya sap olamadın gibi)
eşiniz böyle bir insan demek ki, ot gibi gelip ot gibi giden, bir baltaya sap olamamış öküzün teki...
ben çok sinirlenmem kusura bakmayın ilk düşündüğüm bu oldu ve ifade etmek istedim...
şimdi bu adam sizin eşiniz...
ya bununla böyle yaşayacaksınız ya da ayrılacaksınız...
sırf öküz demek bile başlı başına boşanma nedenidir bilginize...
sizde eşiniz hakkında çok iyi şeyler düşünmüyorsunuz belli her şeyi batıyor size...
haksız mısınız hayır ben daha fazlasını yapar batanları ona batırırdım..
değer mi asla değmez o yüzden uzatmayın derim ben kendinize saygınız için...
ailenizle konuşun, eğer şiddet uyguluyorsa evden bile uzaklaştırabilirsiniz onu, tazminat ve nafaka talepli davanızı açın...siz bir baltaya sap olmaya bakın.. o da sap sap gezsin...

bir kadın olarak beklentilerinde çok haklısın
öyle çok fazla birşey de istemiyorsun aslında, biraz ilgi biraz şefkat
erkekler için niye bu kadar zor anlamıyorum
çok zor canım, böyle hayat geçmez, aşağılama hakaret de cabası
ben dayanamazdım sanırım
sen dayanabilecek misin, iyi düşün

Back