• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana yardım edin yeni evliyim

benimki her dakka oynar ama yemekde oynamaz , sofraya saygin olsun diyorum izin vermiyorum
yoksa tel elinden dusmuyor saolsun beyimizin

Daha 2 aylık evlilikte 'evli,mutlu yakında cocuklu :)' niye bu moda girdin ki? Evliliğiniz bu tarzdayken üstüne birde çocuk yaparsan daha çok konu açarsın. Evlilik dediğin evlenir evlenmez paldır küldür çocuk yapmak mı ya? Azıcık yaşayın birbirinizi bi tanıyın bakalım! Bebek olunca her şey tozpembe olacak sanıyorsun galiba asla öyle değil..

uzun süre önce profil nickinizi evli mutlu yakında çocuklu yazmışsınız şuan ise 2 aylık evliyim diye konuya başlamışsınız bana bi garip geldi

Sen bu aksam hazırla sofrayı,kapat bütün ısıkları,yak mumları..:KK14:
Laptopu falan kaldır biyerlere..telefonunuda al elinden,kapat telefonları..
Mum ısıgında bi yemek yiyin bakalım..teknolojisiz!:21:
(Gerci ben en son mum ısıgında yemek hazırladığımda benim evimin diregi "hayatım ısıkları acsak,yemekleri göremiyorum" demisti..:KK67:o gün bu gündür onuda yapmıyorum.):KK70:

Allah seni guldursun ya yok bizimkilerde o romantizim ormantik turkiye erkegi anacim yurdum mali bunlar

2 aylık evliyiz ve eşim beni çok seviyor bundan eminim 4 yıl nişanlı kaldık ondanmı kaynaklı bilmiorum ama ben istiyorum hep üstüme düşşün srılsın öpsün beni özlesin işten gelir gelmez yemek hazır olur masayı hazırlarım elinde ya telefon ya laptop sabah kahvaltılarında gene aynı yemek yerken konuşmaz laptopta bişeyler kurcalar bilgisayar yemek masaında hem yemek yer hem bilgisayarla ugraşır hep ben konuşturmaya çalışıorum onu ve buna sinir oluyorum ister istemez kavga ediyoruz ilgilenmiosun sarılmıosun öpmüosun falan diye oda sinirleniyor geçen kavga ettik sabah gözümü bi açtım elinde telefonla ugraşıo ya insan bi öper günaydın karıcım der sarılır nebilim uyurken izler ama yok çokmu takıyorum bilmiyorum ama ne olur bi akıl verin ne yapayımda beni özlesin sarılsın öpsün nasıl dikkatini çekerim çok kötü bi durum yaa sabah beri aglıorum :KK43:
Abartmiyosun fln canim. Bklentinde cok haklisin. Gilmlerde glnda olmaz o us. Bnde 8 aylik ewliyim baslards buna bnzer ufak seyler yasadik ama konustuk halleettik. Simdi masada televzyon bile acmiyotuz hftasonlari ikimizde bossak nete girmiyotuz. Bn ona senle muhabbet etmeyi cok ozliyorum diye sirnastim hep, iletisim cok onemle. Sonra zaten sarilip konusmalar isten gelince ee nptin bugunler kndiliginden oluyo. Azmet sadece kvga etmeden kirmadsn guzellikle ;)

Cok abartiyorsunuz bence.
Yemek masasinda tv,telefon,laptop istemeyebilirsiniz bunu guzelce anlatin beraber bir karar alin.
Ama uyaninca beni izlesin kismina guldum:)
Siz uyaninca sarilin gunaydin deyin.Bir sure sonra o da yapmaya baslar belki;)

En güzel zamanlariniz olmasi gerek halbuki yazik üzüldüm.
Ayrica asik adam uyurkende izler o anca filmlerde olur diyenler icin yaziyorum bunu.

Ayyy cnm daha yeni evlisiniz ikinizde birbirinize alismaya calisiyorsunuz. Uyurken izlesin operek uyartsin bunlar dizilerde oluyor malesef real de cok farkli yani soyleki
hayaller ASK TUTULMASI hayatlar RECEP IVEDIK :KK67::KK67:

yapmam zaten bugunde kavga ettik kafamı toplamak için evden çıktım sabah 8 de gittim parkta oturdum aradı madem gittin annenin evine git gelme dio annenide aradım dio yalanını sevsinler annemle konuştum aramamış :KK70:

bu cumle karşısında gülmenize anlam veremedim,
nasıl "annenin evine git" der?
hem de yabancı bir sehirdeyim diyorsunuz, bu durumda daha cok meraklanması gerek bence.

evliliginizin en başında uyurken izleyip izlemedigini goremeyeceginiz halde bunu dert etmek yerine, gördügünüz seylere daha cok dikkat edip haddini bildirirseniz daha yerinde bir davranıs olur.

sizin sevinciniz de bir tuhaf, velinizi(!) aramamış diye mi seviniyorsunuz?
yerinizde olsam "aileme sikayet etmekle tehdit ediyor, daha yetiskin olmayı ogrenememiş biriyle evlenmişim" diye iki kat üzülürdüm.

annenin evine git demesine ise pek yorum yapmak istemiyorum, 2aylık evliyi boşatıyorsun diyecekler sonra...
fakat eşinizin bunu diyebilmesi büyük cesaret.
eşinizin size karsı cok ilgili olmamasının nedeni genel anlamda rahat biri olması ve eve geldiginde yorgun olmasından ziyade sevgisizlik ise de şaşırmam şu durumda.

Dediğin tür evlilikler sadece filmlerde oluyor annem :) beklentini düşük tut, bir de eşinin bu tutumumnu sana olanssevgisiyle bagdastirma. Muhakkak seni sevdiğini belli eden başka davranışları vardır.

Benim esimde dediğin gibi çok konuşmaz öyle romantik falan da değildir ama evde benim ustumdeki yükü hafifletmek için elinden geleni yapar. Bu yüzden ben de cok takmiyorum romantik olmamasına.

Küçük şeyleri gör ve mutlu ol ;) hele bi de eşinin seni sevdiginden eminsen hiç üzme kendini böyle ufak şeyler için.

Daha 2 aylık evlilikte 'evli,mutlu yakında cocuklu :)' niye bu moda girdin ki? Evliliğiniz bu tarzdayken üstüne birde çocuk yaparsan daha çok konu açarsın. Evlilik dediğin evlenir evlenmez paldır küldür çocuk yapmak mı ya? Azıcık yaşayın birbirinizi bi tanıyın bakalım! Bebek olunca her şey tozpembe olacak sanıyorsun galiba asla öyle değil..

Katılıyorum. Hamilelik de zor bi süreç ki doğumdan sonrasini söylemiyorum bile. En mantiklisi evlendigin insanla birnirinize iyive alisip duruma göre çocuk kararı vermek. Erkekler özellikle evliliğe daha zor alisirken bir de kucağına bebek vermek bir takım sıkıntılara neden olabilir diye düşünüyorum ben de.

Canım bende 8 aylık evlıyım

Ilk aylar zor oluyor beli bor sıkıntısı Vardar sen üzülme dıye soyleyememiştir o Yüzden yansıtmamak için yapabilir sen ona yakınlaş önce sen sarıl gerisi gelir zaten

aynen şimdide öylede ilgileniyor beraber birşeyler yapıoruz çıkıp dolşaıytoruz ama benim sıkıntım işten gelince adam akıllı oturup sohbet yok sarılsınmış öpsünmüş seni özledim seni çok seviyorum falan yok ya bütün gün evde onun gelmesini bekliyorum ben ailemden ayrı şehirdeyim yakında kimsem yok kendi aileside uzak bana bütün gün evin içindeyim

Bence bunları ondan bekleyip onu çok sıkmayın. Sürekli de bu yüzden kavga etmeyin. Evliliğin ilk zamanları kimi erkek için biraz zor ve değişik oluyo. Bizim alışmamız kabullenmemiz onlara göre daha kolay. Üstüne gitmeyin çok fazla. Siz sarılın öpün, zamanla bu ona da yerleşecektir ve o da gelip sizi öpüp sarılacaktır. Bunu da gurur meselesi yapmayın, dün ben öptüm bugün o öpsün gibi bi düşünceye girmeyin. Bizim de eşimle ilk zamanlarımız öyle çok ahım şahım değildi, ama şimdi tam da istediğim gibi, sık sık yerinden kalkar gelir öper, bana özel şeyler yapar falan. Bunlar zamanla aşılır merak etme.

2 aylık evliyiz ve eşim beni çok seviyor bundan eminim 4 yıl nişanlı kaldık ondanmı kaynaklı bilmiorum ama ben istiyorum hep üstüme düşşün srılsın öpsün beni özlesin işten gelir gelmez yemek hazır olur masayı hazırlarım elinde ya telefon ya laptop sabah kahvaltılarında gene aynı yemek yerken konuşmaz laptopta bişeyler kurcalar bilgisayar yemek masaında hem yemek yer hem bilgisayarla ugraşır hep ben konuşturmaya çalışıorum onu ve buna sinir oluyorum ister istemez kavga ediyoruz ilgilenmiosun sarılmıosun öpmüosun falan diye oda sinirleniyor geçen kavga ettik sabah gözümü bi açtım elinde telefonla ugraşıo ya insan bi öper günaydın karıcım der sarılır nebilim uyurken izler ama yok çokmu takıyorum bilmiyorum ama ne olur bi akıl verin ne yapayımda beni özlesin sarılsın öpsün nasıl dikkatini çekerim çok kötü bi durum yaa sabah beri aglıorum :KK43:
Ayy canım benim ya aynı şeyleri bende yaşıyorum yaşadım daha doğrusu
Naşanlıyken konuşur mesajlaşır felan evlendim adamda sms s yok
Neyse kendimce yöntemler demiyorum onun gibi yapıyorum sarılıyorum o telefon eline aldığında bende alıyorum felan adam kızıyor bu kez ben erkeğim yaparım sen kalk işini yap
Uzak durdum sarılamadım öpmedim bilmem ne çok zorlandım bazen öyle oluyo ki işten geliyor onu karşımda görünce öpesim geliyor ama öpemiyorum çünkü çektiğimi bilsin istiyorum
En son yoruldum artık bıraktım saldım kendimi ruhsuz işte normal sıradan arkadaş gibi davranmaya başladım
Birgün dediki sen beni neden hiç iş yerimde aramıyorsun sevmiyor musun beni mesaj felan da atmıyorsun gelince boynuma da atılmıyorsun anladım artık sen beni sevmiyorsun
İşte o zaman açıldım bak ben bunları yaşıyorum yaşadım senden görmeyince kendimi geri çektim istiyorsan ön ayak olacaksın bundan sonra böyle dedim hatasını kabul etti özür diledi ondan sonra da istediğim gibi biri oldu ama iş yerinde eşime akıl veren biri var sanırım yoksa mümkün değil böyle bir değişim yani düşünemiyorum ben

kaçan kovalanır taktiği her zaman işe yarar kardeşim :KK55:o senın ılgıne alışık olduğu için rahat tabıı ohh :confused: sen de onun gıbı ol konuşma uc gun bak bakalım nasıl geziyor peşinde :KK3:

yapmam zaten bugunde kavga ettik kafamı toplamak için evden çıktım sabah 8 de gittim parkta oturdum aradı madem gittin annenin evine git gelme dio annenide aradım dio yalanını sevsinler annemle konuştum aramamış :KK70:

buna gülüyo musun :KK57::KK57::KK57:
canm bence karşılıklı sorunlarnız var. 2 aylık evli bi kadın kavga ettik diye alıp başını çıkarsa adam zaten suratına bakmıyosa yani ne bileyim. Niye evlendiiniz ki ? adam ananın evine git diyo sen onun oyununu cıkardıgına guluyosun, ananın evine git demesine üzülceğin yerde...

Back
X