- 14 Mayıs 2009
- 22.264
- 12.553
- 298
- Konu Sahibi Balkizin annesi
benimki her dakka oynar ama yemekde oynamaz , sofraya saygin olsun diyorum izin vermiyorum
yoksa tel elinden dusmuyor saolsun beyimizin
yoksa tel elinden dusmuyor saolsun beyimizin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beynimin baska isi gucu yokmuymusshahah iste bunlar hep romantizm... beyin hissediyomus izlendigi zaman?
Karanlığın elli tonunu okuyun derimSiz bide onu sonradan görün
beynimin baska isi gucu yokmuymuss
biz kadinlart bazen abartiyoz hakkaten :))
Sen bu aksam hazırla sofrayı,kapat bütün ısıkları,yak mumları..
Laptopu falan kaldır biyerlere..telefonunuda al elinden,kapat telefonları..
Mum ısıgında bi yemek yiyin bakalım..teknolojisiz!
(Gerci ben en son mum ısıgında yemek hazırladığımda benim evimin diregi "hayatım ısıkları acsak,yemekleri göremiyorum" demisti..o gün bu gündür onuda yapmıyorum.)
Abartmiyosun fln canim. Bklentinde cok haklisin. Gilmlerde glnda olmaz o us. Bnde 8 aylik ewliyim baslards buna bnzer ufak seyler yasadik ama konustuk halleettik. Simdi masada televzyon bile acmiyotuz hftasonlari ikimizde bossak nete girmiyotuz. Bn ona senle muhabbet etmeyi cok ozliyorum diye sirnastim hep, iletisim cok onemle. Sonra zaten sarilip konusmalar isten gelince ee nptin bugunler kndiliginden oluyo. Azmet sadece kvga etmeden kirmadsn guzellikle2 aylık evliyiz ve eşim beni çok seviyor bundan eminim 4 yıl nişanlı kaldık ondanmı kaynaklı bilmiorum ama ben istiyorum hep üstüme düşşün srılsın öpsün beni özlesin işten gelir gelmez yemek hazır olur masayı hazırlarım elinde ya telefon ya laptop sabah kahvaltılarında gene aynı yemek yerken konuşmaz laptopta bişeyler kurcalar bilgisayar yemek masaında hem yemek yer hem bilgisayarla ugraşır hep ben konuşturmaya çalışıorum onu ve buna sinir oluyorum ister istemez kavga ediyoruz ilgilenmiosun sarılmıosun öpmüosun falan diye oda sinirleniyor geçen kavga ettik sabah gözümü bi açtım elinde telefonla ugraşıo ya insan bi öper günaydın karıcım der sarılır nebilim uyurken izler ama yok çokmu takıyorum bilmiyorum ama ne olur bi akıl verin ne yapayımda beni özlesin sarılsın öpsün nasıl dikkatini çekerim çok kötü bi durum yaa sabah beri aglıorum
yapmam zaten bugunde kavga ettik kafamı toplamak için evden çıktım sabah 8 de gittim parkta oturdum aradı madem gittin annenin evine git gelme dio annenide aradım dio yalanını sevsinler annemle konuştum aramamış
Daha 2 aylık evlilikte 'evli,mutlu yakında cocuklu :)' niye bu moda girdin ki? Evliliğiniz bu tarzdayken üstüne birde çocuk yaparsan daha çok konu açarsın. Evlilik dediğin evlenir evlenmez paldır küldür çocuk yapmak mı ya? Azıcık yaşayın birbirinizi bi tanıyın bakalım! Bebek olunca her şey tozpembe olacak sanıyorsun galiba asla öyle değil..
aynen şimdide öylede ilgileniyor beraber birşeyler yapıoruz çıkıp dolşaıytoruz ama benim sıkıntım işten gelince adam akıllı oturup sohbet yok sarılsınmış öpsünmüş seni özledim seni çok seviyorum falan yok ya bütün gün evde onun gelmesini bekliyorum ben ailemden ayrı şehirdeyim yakında kimsem yok kendi aileside uzak bana bütün gün evin içindeyim
Ayy canım benim ya aynı şeyleri bende yaşıyorum yaşadım daha doğrusu2 aylık evliyiz ve eşim beni çok seviyor bundan eminim 4 yıl nişanlı kaldık ondanmı kaynaklı bilmiorum ama ben istiyorum hep üstüme düşşün srılsın öpsün beni özlesin işten gelir gelmez yemek hazır olur masayı hazırlarım elinde ya telefon ya laptop sabah kahvaltılarında gene aynı yemek yerken konuşmaz laptopta bişeyler kurcalar bilgisayar yemek masaında hem yemek yer hem bilgisayarla ugraşır hep ben konuşturmaya çalışıorum onu ve buna sinir oluyorum ister istemez kavga ediyoruz ilgilenmiosun sarılmıosun öpmüosun falan diye oda sinirleniyor geçen kavga ettik sabah gözümü bi açtım elinde telefonla ugraşıo ya insan bi öper günaydın karıcım der sarılır nebilim uyurken izler ama yok çokmu takıyorum bilmiyorum ama ne olur bi akıl verin ne yapayımda beni özlesin sarılsın öpsün nasıl dikkatini çekerim çok kötü bi durum yaa sabah beri aglıorum
yapmam zaten bugunde kavga ettik kafamı toplamak için evden çıktım sabah 8 de gittim parkta oturdum aradı madem gittin annenin evine git gelme dio annenide aradım dio yalanını sevsinler annemle konuştum aramamış