sana katılıyorum,fakat bir şey unutyorsunuz bu bir atasözüaaahh aahh bazı insanlar var ki..
kendileri gibi dişli biri çıktğı zaman karsılarına değneklerini saklarlar kuzu kesilirler etliye sütlüye karışmazlar..
iyi bir kayınvalide oluverirler bir anda..
ama bu aynı insanların karsısına sessiz sakin sabırlı uyumlu bırı gelınce butun dişlerini ona geçirmeye çalışırlar..
onlar yok mu onlar herkese aynı olsalar o kadar sınır olmam ama ezileni ezmeye bayılırlar ya sesi çıkmıyor dıye en cok buna sınır oluyorum..
oofff ya walla topiğe giresim gelmiyo okudukça sinirim bozuluyo Allah sabır versin kızlar hakkkaten işiniz zor ....
alah yardımci olsun:teselli:,ben gerçekten anlamıyorumfisfisfis,sizin kocalar negüne duruyorlar,süs için?o kadar da ezdirmeyin kendini gerçekten,çok tavsiye bulundum size hiç biri size uymuyor mu:uhm:?bir çözüm mutlaka var,sizin aileler yok mu(benim yürtdişinda çok uzaktalar,o yüzden herşey kendim çözüm buluyorum,ve işini yarıyor çok şükür)canım çok sinir oldum.benzer bir durum bende de varsenağlama kayınvalidemle aynı şehirde değiliz.kendi kayınvalidesiyle bir arada yaşıyo.ne zaman bunalsa kaynanasını buraya gönderiyosenağlamakaynanamın kaynanası yaaa..o da tüm gün oturuyo ve herşeyi ben yapıyorum.gerçi yaşlı ama benden sağlam inanın.tansiyonum düşüyo,yatıyorum..başlıyo hemen biz hamileyken tarlaya giderdik..şunu yapardık..Çok üzgünüm çoook15-20 gün zor sabrediyorum.herşeye karışıyo.ben topluyorum,temizliyorum..arkamdan o kirletiyo..şu an eltimde.kız gününü doldurdu ve doğurmak üzere.1 ay önceden geldi.ve 40 ı çıkana kadar dönmeyecekmiş.bende de aynısı olacak.hatta kayınvalidem senin doğumun için topluca gelicez diyo.yardıma diye gelecekler ama evde 5-6 kişi olunca son ayımda ne yapacağımı düşünüyorum kara kara..herşey iyi niyetimden ve ses çıkarmayışımdan kaynaklanıyor.senağlamasenağlama
canım bana mı yazdın yoksa yanlış mı anladım :))))))))))))))
alah yardımci olsun:teselli:,ben gerçekten anlamıyorumfisfisfis,sizin kocalar negüne duruyorlar,süs için?o kadar da ezdirmeyin kendini gerçekten,çok tavsiye bulundum size hiç biri size uymuyor mu:uhm:?bir çözüm mutlaka var,sizin aileler yok mu(benim yürtdişinda çok uzaktalar,o yüzden herşey kendim çözüm buluyorum,ve işini yarıyor çok şükür)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?