- 12 Mayıs 2008
- 1.186
- 8
o zaman haklısın.hata bende gıcık oldum şimdi:dilcikar:
ya canım işin bide bu yuzu var sorma gıtsin.klava:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman haklısın.hata bende gıcık oldum şimdi:dilcikar:
dayanacak gibi değil.1 ay önce kaynanam geldi.bana yardımcı olmaya güya :çok üzgünüm: ama bana yardımcı olmak dışında herşeyi benden bekliyor.yemeği ben yapıyorum :çok üzgünüm: temizliğimi ben yapıyorumm :çok üzgünüm: tamam kendi evim yapmasın diyorum ama herşeyi benden bekliyor yaaa :çok üzgünüm:
birde görümcem var tabii benneyaptımki oda oturduğu yerden kalkmıyorr deli olucam yaa iyice ağırlaştımm çok zorlanıyorum ne yapıcam ben yaa delirmek üzereyimm :çok üzgünüm: uuufff :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
benim mesele kainvadem yok,AMA kainpederim var.yemin edebilirim kayınanalara 10basar:1no2:,ilk evlendiğimde çok şeker görünüyordu,hiç bir şeye karışmıyordu:1hug:,biz de yaşlı diye onun evinde oturuyorduk,evimiz kiraya verdik,olaylar hamilelikte başladı,ben 6aylik hamileydim,eşimin acil işi çiktı gece23te felan,buda beni evimden kovdu,benden rahatsız oluyormuş,benim üzerindeki ince hırka,terlik var,neapim,gittim,eşimi buldum,allahtan birisi rastlamış bir şey konuşuyormuş,beni görünce neoluyor sordu ben de anlattım,gitmem oraya bir daha dedim,çok kırıldımsenağlama ...Eşim geri döndü,ben arabadayım,bağırdı babasınaklava:,eşeyaları topladı,kalanları bir kaç gün içinde alırım dedi,bir hafta arkadaşlarda kaldık,kiracilar acilden çiktı,biz onlara yeni ev bulduk,kırmadılar bizi sağolsun,2yıl babasıyla konuşmadık torunu da sadece bayramlarda gördü:çok üzgünüm:,sırf ablası aradı haklısınız:teselli:,ama o çok yaşlı yarın bir şey olur allah korusun kendini afedemezsınız,ara sıra uğrayın yarım saatine,küs gitsin,aile içi biraz huzur olsun dedi,....bu olayın üzerinde 4 yıl geçti,çok şükür,eşim bana karşi bi laf soyletirmez kimseyeŞeniz,babasıda uslanmış,benim demek istediğim bu :eşimle arası bozulmasın,ben bi laf kotü soylemedim,hep sustum,o da beni düşman olarak görmedi:asigim:,ben saldırsaydım suçlu olurdum.meraklıcım üzme tatlı canını. valla benimde eşimin ailesi geldimi ben hep ayakta oluyorum ki zaten evimde birinin işlenmesini hiiçç sevmem. benimde yanımda kalmaya geleceklerdi ama ben güzel bi dille benim şuanda bi sıkıntım yok çok şükür. zaten çok yakınız bişey olursa zaten haber veririm gelirsiniz. yani rahatınızı bozmayın siz dedim bi daha da ne gel bizdekal dediler nede biz sende kalalım dediler. ama içlerine oturdu bana bişey diyemiyolarda eşimi gazlıyolar o da bana gelip bişey diyemiyo . sadece sen benim annemleri istemiyosun falan diye laf çarpıyo. ama napayım şekerim ben iki kişi olunca başka e bide 4 kişi olunca başka. meraklıcım keşke sende baştan böyle yapsaydın tamam benim durumumda zor sürekli laf yemek. ama inan senin yaşadığın durum daha da zor. en azından dilin yandı bi daha taviz verme onlara şekerim.onlara taviz verdinmi tepene çıkıyolar. işlenme şekerim yapma yemek felan yorgun hissediyorum kendimi de illa bişey yapcam diyosan yumurta kır. heralde sana niye yemek yapmadın dicek kadarda yüzsüz değillerdir.
öyle inanın akşam yemekten sonra bulaşıkları topladım çok yorgunum dedim yatmaya gittim inanmıcaksınız belki hatta yok artık abartıyosun diceksiniz ama bulaşıklarım sabaha kadar bekledi.sabah kahvaltı hazırladım geldiler yediler.bulaşıkları yıne ben yıkadım.yanıma gelip baktı sadce bi yandanda yemek yapıyorum.yemin ederim abartmıyorum.evi zaten temizlemedim duruyor oylece yatağımı toladım bakalım nezman yıkancak tuvalet ne zman alıncak tozlar.bugun ablama gittim ama hala hepsi içimde kaldıı.çünkü onlarda geldi senağlama
öyle inanın akşam yemekten sonra bulaşıkları topladım çok yorgunum dedim yatmaya gittim inanmıcaksınız belki hatta yok artık abartıyosun diceksiniz ama bulaşıklarım sabaha kadar bekledi.sabah kahvaltı hazırladım geldiler yediler.bulaşıkları yıne ben yıkadım.yanıma gelip baktı sadce bi yandanda yemek yapıyorum.yemin ederim abartmıyorum.evi zaten temizlemedim duruyor oylece yatağımı toladım bakalım nezman yıkancak tuvalet ne zman alıncak tozlar.bugun ablama gittim ama hala hepsi içimde kaldıı.çünkü onlarda geldi senağlama
geçmiş olsun canım:teselli:,peki bi fikrim varCADIARZU,sen eşime bi sor: benim(yani kız tarafı)anesi gelsin vea ablası bir kaç günlük kalsın yanımda,çok yüruluyorum de,senin annenin başin üzerinde yeri var,fakat kendi kanından kişi gibi değil işinı ona yaptıramam de(tuvalet temizle,toz alma gibi şeyler),eşin sana ne der çok merak ediyorum(eğer kabul etmesse senin kocana kafasına ayne şey gelsinklava:)iyi şanslaröyle inanın akşam yemekten sonra bulaşıkları topladım çok yorgunum dedim yatmaya gittim inanmıcaksınız belki hatta yok artık abartıyosun diceksiniz ama bulaşıklarım sabaha kadar bekledi.sabah kahvaltı hazırladım geldiler yediler.bulaşıkları yıne ben yıkadım.yanıma gelip baktı sadce bi yandanda yemek yapıyorum.yemin ederim abartmıyorum.evi zaten temizlemedim duruyor oylece yatağımı toladım bakalım nezman yıkancak tuvalet ne zman alıncak tozlar.bugun ablama gittim ama hala hepsi içimde kaldıı.çünkü onlarda geldi senağlama