canlarım biz burda gır gır konuşuyoruz,ama bu iş konuşmakta sadece olmaz diyorum size
,kaç kere daha tekrarlıyğıcam şekait etmek bırakın,size kafanı kulanmak lazım diyorumCADIARZU,senin anen gelse bir hafta kalsa,senin eşin rahat edebilirmı,rahat oturabilirmı,banyodan bornozla çıkabilirmı?eşine bunu sor...yoksa anen gelsin daha etkili olurjeyyar,ben eşime bunu soyledim çok etik bir şekilde
(ben çok yoruluyorum,annem gelsin bir-iki hafta kalsın)eşim babasını(benim kain vadem yok,kain pederim var) tersledi resmen,karımı rahat bırak dedi,ondan sonra yemek de kendi pişirdi,ayakları da yıkadı bana:teytey:.kocasına dırdır etmeyeceksin,akıllı davranıcaksın(biraz cadı olsengözlerimebaksanab),istersen kontrole gidince doktorla baş başa konuşşutarafagitti,erken doğum riski var desin eşine(allah korusun tabi ki
),sıkın bir şey yapmasın bol bol dinlensin uyarsın
klava:,hadi kainana sana işi yaptırsın,hemen vay başim dönüyor de,tansyonum düştü vs.soyle,akşam eşine çok yoruldum de,kendini hiç iyi hisetmiyorum,biraz tedirgin olsun(ders olsun ona):dilcikar:neapacaklar o zaman çok merak ediyorum