- 29 Mart 2008
- 681
- 0
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu dünyada değilsede öbür dünyada çeker onlarda.
boşver stres yapma,bebişini üzme şu son günlerde...sen üzüldükçe o içerde büzüşüyordur,yavrum yazık ona annesi...
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.bir avazda kurtul inşallah ve doğumdan hemen sonra giderler inşallah...
keşke dediğiniz gibi kolay olsaa alıştılar ayaklarına getirip yemeye senağlama benim hatam çirkef bir gelin olamadımki senağlama
ay canım üzülme sen yaa senağlama
daha neler varda şimdi iyice bunaltmayım kimseyi senağlama
canım sen en ıyısi ne yap biliyomusun bir anda sancılan ıyı oku bak yığılıver koltuğa ne oldu falan dedılermı bilmiyorum elım ayagım tutmuyo yoruldum heralde de istırahat et birsey isterlersede ayaga kalk et kendını koltuğa valla bak tansıyonum cok kotu son aylarya dersın bak bakıyım birsey istıyolarmı ozellıklede esının yanında yap sunu yaptım bunu yaptım yoruldum heralde de nazlı nazlı ama dinsizin hakkından imansız BÖYLE GÖRÜMCE KAYNANANIN HAKKINDANDA BİZ GELINLER GELIRIZ
ay süpermis buu :roflol:
ne seytansin kizztatlicadiarzu:teytey:
ayol napayım ben olsan neler yapardım o kaynanaya valla gorumceminde sacını yolar gosterırdım gununu benım kaynanam bir gun geldi karstan bize tamam mi biz esımle birlıkte calışıyoduk işten geldik tavuk yapmış ikinci gun yıne tavuk 3.cu yıne aynı dedım kı hergun tavuk yapma ben sevmiyorum etlı seylerı baktım eve geldim yemek yokesime demişkı emoş istemedı guzel olmuyomuş benım yemrkler ondan yapmadım bende herkesın içinde bir bayıldım ertesı gun hergun tavuk kemekten zehırlendım heralde dedım kaynanacım bana bir sebze yemegı yapta yıyeyım çok kotuyum ben dedım işede gıdemicem bu gidışle oğlum yanlız calışcak yazık dedım kadın hem yemegı yaptı ertesı gunde karsa gıttı Kötü Kazen
aferin walla canım sana iisini yapmışsınn bravo walla:hooray: herkes yapamazz senin yaptığını gerçi insanın canına tak ettimi yapar herlade benim kaynanam çok ii çok şükür inşallah hep böle gider...:teselli:
canım,sonuçta eşinin annesineden bu kadar gıcıksın kadına merak ettim sanada oldukça uzakmış kadın....