• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardim edin..artik katlanamiyorum..

Allah razı olsun sizden hislerime tercüman olmuşsunuz.benim kaygılarımı yazmışsınız.insanlar o kadar kötü ki didik didik edecekler biliyorum.kucuk yerde yetiştim.onlar ayrı konuşacak.erkek ağırlıklı bir ortamda çalışıyorum ve dedikodu kazanı gibi ortam.simdi her hareketim farklı algılanacak biliyorum.birine selam versem iki kelime konuşsam başka yere çekecekler.bilmiyorum ben çok takıyorum su el-alem olayına.bosanmakta yanlis birseyde yok ama işte insanlar kötü. Burda bile didik edildi konu.kaldi ki gerçek hayattaki insanları dusunemiyorum.
Çocuk meselesine gelince insan birşeyler düzelir diye umut ediyor.irbosanan arkadaslar hic mi sans vermemis eslerine?hic mi tekrar denememisler merak ediyorum.
Ayrıca ikizler konusunu ya yaşayan bilir yanlız ekmek almaya bile çıkamam çünkü daha çok küçükler.yardima ihtiyacım var derken bunu kastediyorum.
Tabi ya siz milletin edeceği boş laflar ile mücadele edemezsiniz ama çocuklarınız ileride maruz kalacağı şeylerle mücadele edebilir.Tedaviyi kabul etmez diyorsunuz.Yazdıklarınızdan da belli oluyor zaten kabul etmeyeceği.Hata yapana şans verilir ama sizin eşinizin ki hata değil.Farkındaysanız herkes sizi düşündüğü için bu tarz yorumlar yapıyor.Eşinizin isteklerini yerine getirmeye devam ettiğiniz sürece şu durumdan daha kötü olacak psikolojiniz o çocuklara ne faydanız olacak?

Tabi ya siz milletin edeceği boş laflar ile mücadele edemezsiniz ama çocuklarınız ileride maruz kalacağı şeylerle mücadele edebilir.Tedaviyi kabul etmez diyorsunuz.Yazdıklarınızdan da belli oluyor zaten kabul etmeyeceği.Hata yapana şans verilir ama sizin eşinizin ki hata değil.Farkındaysanız herkes sizi düşündüğü için bu tarz yorumlar yapıyor.Eşinizin isteklerini yerine getirmeye devam ettiğiniz sürece şu durumdan daha kötü olacak psikolojiniz o çocuklara ne faydanız olacak?
Ben tabiki düşünüyorum çocuklarımı bunun derecesini kimse bilemez.
Benim anlamadığım nokta bu toplum baskısını bi tek ben mi yaşıyorum? Bir tek ben mi takıyorum kafama? Sanırım herkesin çevresi çok kaliteli insanlarla dolu...ailesi çok anlayışlı modern ..ben boşanıyorum dediğinde geç kizim otur diyor heralde?yada hiç üzülüp tasalanıyor..

Benim anlamadığım nokta bu toplum baskısını bi tek ben mi yaşıyorum? Bir tek ben mi takıyorum kafama? Sanırım herkesin çevresi çok kaliteli insanlarla dolu...ailesi çok anlayışlı modern ..ben boşanıyorum dediğinde geç kizim otur diyor heralde?yada hiç üzülüp tasalanıyor..
yakin iki arkadasim bosandi ikisi de ailesini susturdu .hele birinin ailesi baskasi bosansa 1 yil konusacak tipte insanlardi . biri 2 yil biri de 4 5 yil sonra yeniden evlendi cicek gibiler .mesele sizin kararliginiz yani

Günlük hayatınızda sen efendi rolüne geç madem.
Bütün gün seks yapamayacağına sürekli emir almak aşağılanmak falan istiyor galiba.
Sen de öyle davran. Kalk çamaşırları as, evi süpür, olmamış cezalısın git kırbacımı getir seni küçük sümüklüböcek :))

Konu gerçek mi bilemedim de ama neyse.
kendisi efendi olmak istiyorsa boşan.

Elalemi herkes kafasına takmıyor. Herkes dört duvar arasında kötülüklerine rezilliklerine maruz kaldığı adamı ailesi akladı pakladı diye yolundan dönmüyor. Bu adamı siz çekiyorsunuz, en iyi siz tanırsınız. Boşanmak isterseniz kimse size karışamaz, onlar o adamı çekmiyor siz çekiyorsunuz.

Hayır maalesef bizim çevremizde de var böyle insanlar. Ama kendi adıma konuşayım, ben takmıyorum elalemi. Çünkü her şeye konuşacak bir şey buluyorlar. Bekarsan neden evlenmiyorsun, evliysen çocuk ne zaman, çocuğun olur hadi ikinciyi yap vs. Hep konuşurlar.

Ben kendi menfaatimi düşünürüm, elalemin ne diyeceğini değil. Ben böyle istiyorum, ben böyle uygun gördüm, diyorum kapatıyorlar çenelerini. Ha arkamdan konuşuyorlarsada hiç umrumda değil.

Sizin de yapmanız gereken eğer boşanmayı istiyorsanız, çocuklarınızın ve kendi menfaatinizi düşünüp, başka kimseyi takmamanız. O evde ne yaşadığınızı siz biliyorsunuz. Ama anlattıklarınız kadarıyla ben tahammül edemezdim. Eşinizin istekleri artık fantazi olmaktan çıkmış, böyle bir insanla çocuklarımıda aynı ortamda bulundurmak istemez ve boşanırdım.

Bunların duyulmasını istemiyorsanız uygun bir boşanma gerekçesi bulun. Eşinizede eğer anlaşmalı boşanmaya yanaşmazsa işyerine ve ailelere yaptıklarını anlatacağınızı söyleyin. Eminim kabul edecektir. Çünkü ne işyerine nede çevresine rezil olmayı istemez.

İşiniz de varmış ne güzel. İsterseniz çok kolay boşanırsınız ama tabii isterseniz

Burası türkiye hanımefendi, hepimizin etrafında hadsiz ve terbiyesizler mevcut, marifet bunlara s.ttiri çekip kulak tılayabilmekte. Hadisizlik edene 2 defa çemkirmeniz yeter. Çoğu önünüzde hazırola geçer. İnsanlar birbirinin ruh halini sezer ve ona göre davranır, siz çevreden ne kadar korkarsanız çevre de size o kadar arsızca davranır. Höst demeyi bilmeli herkes.

Bende boşandım hatta boşanırken ne işim,ne param vardı hatta üstüne borcum bile vardı.Küçücük köy gibi bir yere ailemin yanına gittim.Konuşan konuşmuştur bir iki gün küçük dünyaları renklenmişdir belki.Ailenin modernliği ile alakalı değil.Zaten ailem beni düşünmeyip geç kızım otur demeseydi onların da benim için önemi kalmazdı.İşi gücü olmayan insanları bir nebze anlıyorum hayatta başka seçenekleri olmuyor ama işi gücü olan insanları gerçekten anlamıyorum

Bende boşandım hatta boşanırken ne işim,ne param vardı hatta üstüne borcum bile vardı.Küçücük köy gibi bir yere ailemin yanına gittim.Konuşan konuşmuştur bir iki gün küçük dünyaları renklenmişdir belki.Ailenin modernliği ile alakalı değil.Zaten ailem beni düşünmeyip geç kızım otur demeseydi onların da benim için önemi kalmazdı.İşi gücü olmayan insanları bir nebze anlıyorum hayatta başka seçenekleri olmuyor ama işi gücü olan insanları gerçekten anlamıyorum
Sizi tebrik ediyorum ozaman zoru basarmissiniz ne guzel...umarım bende birgün o rahat kafaya huzura ulasabilirim

Burası türkiye hanımefendi, hepimizin etrafında hadsiz ve terbiyesizler mevcut, marifet bunlara s.ttiri çekip kulak tılayabilmekte. Hadisizlik edene 2 defa çemkirmeniz yeter. Çoğu önünüzde hazırola geçer. İnsanlar birbirinin ruh halini sezer ve ona göre davranır, siz çevreden ne kadar korkarsanız çevre de size o kadar arsızca davranır. Höst demeyi bilmeli herkes.
Evet olmasi gereken bu.hep yapmak istediğim şeyler ama karakter meselesi işte.yapi olarak sessiz sakin bir insanım.cekingenim.keske dişli bir insan olabilsem

Iyi kötü bir düzeni var insanin.birden bire öyle kolay olmuyor hayatını alt üst etmek.bende biliyorum bbboşanmam gerektiğini.adamin sağlıklı olmadığını. Ama beni ancak bu boşanma sürecini ve sonrasında olanlari yaşayanlar anlar.
Emin ol bu forumun yarısı evlenip boşanmış ya da evlenip boşanmış annenin cocugu ya da ailesinde böyle şeyler yaşanmış insanlar. Adı üstünde bir derdim var burası dertsiz ve tecrübesiz insanın işi ne burada ? Buradaki çoğunluk verilen ogutlere uymazsanız ilerde başınızı çok taşlara vurursunuz. Ayrıca kendi cesaretsizliginizi yaşamayan bilemez diye mesrulaştırmaya calismayin 30 yıl önce köylük yerde tüm dedikodulara tüm çaresizlik ve parasızliga rağmen ben insanım insanca yaşamayı hak ediyorum diyerek boşanan annem bosanabildiyse ben kimsenin caresizligine inanmıyorum

Evet olmasi gereken bu.hep yapmak istediğim şeyler ama karakter meselesi işte.yapi olarak sessiz sakin bir insanım.cekingenim.keske dişli bir insan olabilsem
Yapım bu, sessiz sakinim diyerek zaten baştan pes ediyorsun. Kimse anasının karnından cevval olarak çıkmamıştır. Yaşanan olaylar ve yaşama huzura duyulan sevgi insanı bu hale getirir. İstediğini almak için tırnaklarını çıkarırsın gerekirse.

Siz eşinizin istediği kadın olun, çocuklar uyurken onu güzelce aşağılayıp ezin, çocuklar uyanıkken de adam siz ne isterseniz yapsın. Önünüzdeki tek makul yol bu. Ne o adam düzelir ne siz boşanırsınız.

Allah razı olsun canim.tek pişman olmadigim şey benim kızlarım zaten.onlar armağan bana hayat yoldaşım onlar benim. Aslında sanirim ben boşanmaya kalksam cikacak olan yaygaradan korkuyorum.aileme, insanlara laf anlatmak.mahkeme süreci vs.butun bunları göZe alamadigim icin debelenip duruyorum.
Ya bu çileyi çekersin ya da kararını verip güçlü durursun. Böyle güçsüz ve ezik durursan herkes üstüne gelir. Annen anlayışlı biriyse herşeyi anlat. Boşanmak zorunda olduğunu bilsin yanında olsun çocuklar için. Başka da kimseye birşey anlatma.

Al iste bir tane daha sizin gibi dusunenler yorum yapmasinlar lutfen.ben çocuklarımı düşünmesem burda çare aramazdım.hatalarim yuzume vurulsun diye de yazmadim buraya.bu surecleri yasayan insanlardan destek bekledim.sizin gibi bilmislerden degil...gecin gidin yorum yapmak zorunda degilsiniz
Bilmis falan degilim. Burada surekli neden cocuk yaptin diye darlayanlar olur hicbirine de anlam vermezdim. Olmus cocuk olmus daha bu niye konusulur diye. Ama sizi anlayamadim. Bu adamdan zorlayarak cocuk yapmanizdaki motivasyon neydi?

Burda onca insan arasında bile durumumu anlayabilen destek olmaya çalışan 5 kişiyi geçmez heralde.sizler bana hesap sorun diye yazmadım bütün bu olanları.biraz destek biraz cesaret toplama umuduyla yazdim. Herkes icin kolay olabilir ama benim icin kolay değil hayatini ters yüz etmek. Icinde bulundugum durumun farkindayim zaten ama olmuslara ds care yok malesef.Sizler bile tanımadığınız halde eleştiriyorsunuz ağır konuşuyorsunuz tanidiklarim ne yapar vay halime!!
Çocuk yapma meselesine gelince tabikide zorlamadım adamı.. Iyi zamanlarımızda oldu ve bunu oda istedi...Ama tabi çektiğim onca zahmete değmedi tabi..kıymetini bilmedi

Burda onca insan arasında bile durumumu anlayabilen destek olmaya çalışan 5 kişiyi geçmez heralde.sizler bana hesap sorun diye yazmadım bütün bu olanları.biraz destek biraz cesaret toplama umuduyla yazdim. Herkes icin kolay olabilir ama benim icin kolay değil hayatini ters yüz etmek. Icinde bulundugum durumun farkindayim zaten ama olmuslara ds care yok malesef.Sizler bile tanımadığınız halde eleştiriyorsunuz ağır konuşuyorsunuz tanidiklarim ne yapar vay halime!!
Çocuk yapma meselesine gelince tabikide zorlamadım adamı.. Iyi zamanlarımızda oldu ve bunu oda istedi...Ama tabi çektiğim onca zahmete değmedi tabi..kıymetini bilmedi
Tamam bacim tanidiklarin konusur Allah korusun, sen en iyisi aynen boyle devam, insanlar sana bu adamin degismeyecigini, ilerde cocuklarin buyuyunce sikintilarin artacagini anlatmaya calisti, sen de inatla statükoyu degistiremeyecigini anlattin, nasil bi tavsiye, nasil bi destek istiyosun bilemedim,bu konuda kinadigini kinamadan olmeyin insallaha baglandi, sen sag ben selamet, mutluluklar.

Tanıdıkların en fazla keşke cocuk yapmadan bosansaydın der ne diyecek ki? Sen de o zamanlar kötü biri değildi değişti dersin. Yani millet ne diyebilir sen tam olarak neyden korkuyorsun biraz anlatır mısın?

Senin sorunun adamın senden fantazi istemesi degil ki; adamın fantaziyi yapmadığındaki tavrı. Adamın ev işinde en ufak yardımının olmaması bile buradaki birçok kadın için ben dahil kavga sebebi. Sen kavga etmekten mi korkuyorsun ? Acaba hizmetçi rolü kişiliğini mi etkiledi? Belki de önce öz benliğini güçlendirip öyle boşanmaya karar vermelisin. Dediğin gibi bu eziklikle Sen çocuklara da bakamazsın dogru düzgün. Çocuklar kreş yaşına gelene kadar bekle madem bu arada da araba kullanmayı öğrenirsin ve kendine güven konusunu gelistirirsin. Sonra da bosanırsın

Back
X