- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.717
- 158
- Konu Sahibi aysefeytum
Tabi ya siz milletin edeceği boş laflar ile mücadele edemezsiniz ama çocuklarınız ileride maruz kalacağı şeylerle mücadele edebilir.Tedaviyi kabul etmez diyorsunuz.Yazdıklarınızdan da belli oluyor zaten kabul etmeyeceği.Hata yapana şans verilir ama sizin eşinizin ki hata değil.Farkındaysanız herkes sizi düşündüğü için bu tarz yorumlar yapıyor.Eşinizin isteklerini yerine getirmeye devam ettiğiniz sürece şu durumdan daha kötü olacak psikolojiniz o çocuklara ne faydanız olacak?Allah razı olsun sizden hislerime tercüman olmuşsunuz.benim kaygılarımı yazmışsınız.insanlar o kadar kötü ki didik didik edecekler biliyorum.kucuk yerde yetiştim.onlar ayrı konuşacak.erkek ağırlıklı bir ortamda çalışıyorum ve dedikodu kazanı gibi ortam.simdi her hareketim farklı algılanacak biliyorum.birine selam versem iki kelime konuşsam başka yere çekecekler.bilmiyorum ben çok takıyorum su el-alem olayına.bosanmakta yanlis birseyde yok ama işte insanlar kötü. Burda bile didik edildi konu.kaldi ki gerçek hayattaki insanları dusunemiyorum.
Çocuk meselesine gelince insan birşeyler düzelir diye umut ediyor.irbosanan arkadaslar hic mi sans vermemis eslerine?hic mi tekrar denememisler merak ediyorum.
Ayrıca ikizler konusunu ya yaşayan bilir yanlız ekmek almaya bile çıkamam çünkü daha çok küçükler.yardima ihtiyacım var derken bunu kastediyorum.