Bana yardim edin..artik katlanamiyorum..

Senin sorunun adamın senden fantazi istemesi degil ki; adamın fantaziyi yapmadığındaki tavrı. Adamın ev işinde en ufak yardımının olmaması bile buradaki birçok kadın için ben dahil kavga sebebi. Sen kavga etmekten mi korkuyorsun ? Acaba hizmetçi rolü kişiliğini mi etkiledi? Belki de önce öz benliğini güçlendirip öyle boşanmaya karar vermelisin. Dediğin gibi bu eziklikle Sen çocuklara da bakamazsın dogru düzgün. Çocuklar kreş yaşına gelene kadar bekle madem bu arada da araba kullanmayı öğrenirsin ve kendine güven konusunu gelistirirsin.
Saol ya çok güzel moral vermissin. Çocuklarıma elbetteki bakarım ve cok-da güzel baktim şuana kadar.orda durun bakalim.size samimi olarak içimi açtıysam kimseyle konusamadigimdan.dertlesmek paylaşmak istedim.bu bana hakaret etmenizi gerektirmez.siz inşallah her şeyi başarmışsınızdır hayatınızda.

Saol ya çok güzel moral vermissin. Çocuklarıma elbetteki bakarım ve cok-da güzel baktim şuana kadar.orda durun bakalim.size samimi olarak içimi açtıysam kimseyle konusamadigimdan.dertlesmek paylaşmak istedim.bu bana hakaret etmenizi gerektirmez.siz inşallah her şeyi başarmışsınızdır hayatınızda.
Canim; sana yaparsın bosan diyoruz yapamam cekingenim diyorsun o zaman biraz bekle kendini toparla özgüven edin diyoruz hakaret ediyorsunuz ben çocuklarıma bakarım diyorsun. Sence de bu çelişki değil mi ?

Emin ol hayatımda o kadar başarısız bir insanım ve işlerim öyle ters gidiyor ki... ama mücadele ediyorum yapamam demiyorum bin kere yapamadığımı tekrar deniyorum. Ben de 30umdan sonra araba kullanmayı öğrendim mesela eşim dışarı bile çıkmayı sevmedigi için.

Canim; sana yaparsın bosan diyoruz yapamam cekingenim diyorsun o zaman biraz bekle kendini toparla özgüven edin diyoruz hakaret ediyorsunuz ben çocuklarıma bakarım diyorsun. Sence de bu çelişki değil mi ?
Demekle demek arasında fark var. Sen bu eziklikle çocuklarına bakamazsın ne demek? Bu kadar ileri gidemezsiniz.siz benim neler yasadigimi bilemezsiniz.zaten zor bir süreçten geçiyorum.yeterince sıkıntım kaygım var. Burda da rahatca sıkıntılarımı paylaşamayacaksam bu grup niye var? Biraz anlayış sadece

Ama lütfen bu hizmetçilik meselesinin kişiliğini etkilemiş olma ihtimalini bir düşün ve araştır istersen. Hatta terapi falan bile alabilirsin. Senin için çok üzüldüm içerledim bu yüzden bu kadar yazdım. Senin hayatın tabiki sen bilirsin iyi geceler diliyorum

Ya siz kimsiniz? Umarım bayan değilsinizdir yoksa asıl size yazık burda işiniz olmamalı.iste sizin gibi acımasızlar yüzünden boşanmaya korkuyorum.insanlarin neler yaşadığını bilmeden bu kadar acımasız olunamaz...Ben doğruları yaptim demiyorum ama...siz hiç mi hata yapmadınız yada yapmayacaksınız çok merak ediyorum.karsinizA hep mi düzgün insanlar çıkacak?
e tamam da hiç bir hatanızdan ders almamışsınız
hala da aynı kafada devam ediyorsunuz
ilk boşanan ve sorunlarla veya yalnızlıkla karşılaşan siz olmayacaksınız
demek ki yapılabiliyor

Demekle demek arasında fark var. Sen bu eziklikle çocuklarına bakamazsın ne demek? Bu kadar ileri gidemezsiniz.siz benim neler yasadigimi bilemezsiniz.zaten zor bir süreçten geçiyorum.yeterince sıkıntım kaygım var. Burda da rahatca sıkıntılarımı paylaşamayacaksam bu grup niye var? Biraz anlayış sadece
cık
yorumumdan vazgeçtim
sizden olmaz

Âllah yardim etsin öncelikle gercekten zor bi durum ama keşke başta kabul etmeseydiniz bu tür doyumsuzluklarin sonu kötü bitiyor esinizede Âllah akil fikir versin sapkinlikda baska birsey degil cinsellik olmadanda evliligin gidecegini zannetmiyorum bilmiyorum belki gider ama zor inanin ne diyegimi bilemedim

Malesef gidemiyorum.cakili kadroyum.geleli 1 sene oldu.fazla kimseyi tanımıyorum.yapimla da alakalı pek çevrem yok.ailem de gelemez yanıma isleri nedeniyle.anca kısa süreli ziyaretler
Memuriyette boşanma sonrası şehir değiştirmeye izin veriliyor diye duymuştum, aynı şehirde yaşamak istemiyorum diye dilekçe yazıldığında. Bunu bir araştırın bence

Polis kendisi.evet tek mutluluğum bu diyor hep.disari çıkmaz hiç hep evdedir.paso uyur yada telde oyalanır.ev işine yardim neredeyse sıfır.iste canı isterse.cocuklara da öyle.
Hem iş hem ev hem de ikizler canim cikiyo bütün gün.destek bekliyorum ama adamda yok .yetmezmiş gibi onun isteklerini yapmamı bekliyor.
Yani şu yorumunuza bi bakın. Bunca şeye rağmen hala toplum baskısı, benim gibi olanlar moral versin, fikir versin modunda iseniz, üzgünüm ama mevcut halinizden çok da rahatsız değilsiniz

Adam iyi bir eş değil,iyi bir baba değil niye tutuyorum yanmda? Çocuklarımla kendime göre imkanlarıma göre bir ev birde bakıcı..çocuklar 1-2 sene sonra kreş zamanı gelecek daha kolay olur..hiç vazgeçilmez bir adam değil inan ki..yoluna giriyor..tabi ki boşanma ve ilk zamanlar düzen vs zorlar çok pespembe bir tablo çizmiyorum ama geçiyor..Böyle bir evlilikten daha iyi biraz zorlanıp düzen kurmak...

Ah canim benim ne guzel anlatmışsın.kalee almamak ne demek okurken ağladım bile.o kadar sıkıntı çektim ki evliliğim boyunca.onun psikolojik rahatsizlikla4indan dolayı artı ekonomik sıkıntı aileler vs neler neler yaşadım katlandım.ustune çocuk olmadi kaç sene ona üzüldüm.tam şimdi dünya tatlısı çocuklarımız var.ekonomik olarak rahatladık.huzura ereceğiz.bu saçmalıklarla uğraşıyorum.inan ki bak o günleri düşünerek sabrediyorum aklı başına gelir diye ama artık umudum kalmadi
Siz elinizden gelen herşeyi yapmışsınız ablam bundan sonra üzülmeyin hayırlısı belliki buymuş belliki olmicak ayrılın belki pişman olur döner ama insanlar işte değişmez bunu çok iyi öğrendim 18 yaşında oldum halde bende çok şeyler yaşadım biliyorum anlıyorum ruh halinizi piskolojinizi

çocuklarınız için dayansaniz bile nereye kdr zevkine düşkün biri ileride çocuklarınıza da birşey yapma ihtimali de var. Kim ne dersede desin böyle olması gerekiyordu diyin bı açıklamada yapmak bile zorunda değilsiniz millet evinizde sizin ne çekdiklerinizi bilmiyor herkes bir dedikodu olsun konuşalım derdinde ilerde daha kötü şeyler olmakdansa eğer şimdi den ayrilmaniz en iyisi
iyi geceler abla kendinize dikkat edin🖤💜

Arkadaşım merhaba,
Anlattığın kadarıyla sen zaten her şeyi tek başına sırtlanmışsın. Sadece bunu görmüyorsun. O adamın hayatından çıkması sana sadece hafiflik sağlar. En azından ruhuna yük olan biri etrafında olmadan hem çocuklarına hem kendine vakit ayırır, dingin bir hayat yaşarsın. Hiç korkma.

Back
X