Bana yardim edin..artik katlanamiyorum..

Herkes empati yapıyor. Bir çocuğumuz çocuk sahibiyiz boşandık hayat kurduk. Saçma sapan bir adamdan çocuk sahibi olmak en başta çocuğa haksızlık!
O zaman geçmişte olan bir şey için hesap sormaya ve suçlu aramaya demeye devam edin çok yardımcı olacak bu bayana yazdıklarınız ohh diyecek burdakiler bunu diyorsa kim bilir ailem dana nasıl güzel suçlayacak diyecek ve geleceğini çok güzel şekillendirecek.

Kıymetli olduğu için değil inanın.sevgi mevgi kalmadı zaten.anlamadiginiz şey yardıma ihtiyacım var.ikiz çocuk gecistiriyorum.tam gün çalışıyorum.arac kullanmayı bilmiyorum.yasadigim şehirde tekim kimsem yok.yapabilirmiyim korkularım var sadece
Eşiniz bir gün size "ben artık seninle evlilik kalmak istemiyorum..zaten ihtiyaçlarımı da karşılaşamıyorsun ..senden boşanıp başka bşr kadınla birliktelik yaşayacağım " dedi...bu er ya da geç olacak zaten ama siz daha yaş almış -daha yorgun durumdayken olacaktır. O zaman ne yapacaksınız? Ya da mesela eşiniz işe gitti ve telefonunuz çaldı..size eşinizin öldüğünü haber verdiler.Peki o zaman ne yapacaksınız ? Bence şimdi de onu yapın.Evlilik çatısı altında da olsa sizi olmadığınız birisine dönüştüren ,istemediğiniz ve onaylamadığınız bir ilişki yaşıyorsunuz ..günün sonunda ruhsal hastalıklarla boğuşan siz veya çocuklarınız olacak

O zaman geçmişte olan bir şey için hesap sormaya ve suçlu aramaya demeye devam edin çok yardımcı olacak bu bayana yazdıklarınız ohh diyecek burdakiler bunu diyorsa kim bilir ailem dana nasıl güzel suçlayacak diyecek ve geleceğini çok güzel şekillendirecek.
Ya Allah aşkınıza bu kadının ailesi görünen o ki sadecs çocukları. Çekirdek aile kurduktan sonra aile önceliğin değişir, yeni bir ailen olur. Parasını kazanıyor, kimseye minneti yok. Kim ne derse desin çok mu mühim?

Al işte bu sitenin kitlesi derken bundan bahsediyordum. Baştan beri yoğun fantezileri olduğunu bildiği bir adamdan, hayatı bu fanteziler olan bir sapıktan bile bile bir de çocuk sahibi olmuş hemi de ikiz :) Karakterlerini bile bile sırf anne olmak için çocuk yapıyorsunuz ya onlardan, damızlık olarak kullanıyorsunuz ya o adamları, size ne yapsalar az
Ya siz kimsiniz? Umarım bayan değilsinizdir yoksa asıl size yazık burda işiniz olmamalı.iste sizin gibi acımasızlar yüzünden boşanmaya korkuyorum.insanlarin neler yaşadığını bilmeden bu kadar acımasız olunamaz...Ben doğruları yaptim demiyorum ama...siz hiç mi hata yapmadınız yada yapmayacaksınız çok merak ediyorum.karsinizA hep mi düzgün insanlar çıkacak?

İkiz 2 yaşında çocuklarla bir başına o kadar kolay omuyor o dediğiniz, bir çocuk bile çok zorken iki tane iki yaşında çocukla bir başına sokağa bile zor adım atılır. Kadın zaten çaresiz ve bir yol bulmak umuduyla gelmiş ve çekincelerinden bahsetmiş hatta etrafındaki insanların geçmişi için yapacağı suçlamalardan çekindiğinden bahsetmiş çaresizliğini paylaşmış ve o kadar haklı ki. Eğer bu kadın bu gün bunları kafasına takıyorsa bunun suçluluları bizleriz daha şurda bile çocuk sahibi olmak için tedavi oldu diye yerden yere çalınmış bunun gerçek hayattaki karşılığını düşünemiyorum bile. Biraz daha empatiyle yapılacak olan yorum eminim ona daha faydalı olacaktır.
Allah razı olsun sizden hislerime tercüman olmuşsunuz.benim kaygılarımı yazmışsınız.insanlar o kadar kötü ki didik didik edecekler biliyorum.kucuk yerde yetiştim.onlar ayrı konuşacak.erkek ağırlıklı bir ortamda çalışıyorum ve dedikodu kazanı gibi ortam.simdi her hareketim farklı algılanacak biliyorum.birine selam versem iki kelime konuşsam başka yere çekecekler.bilmiyorum ben çok takıyorum su el-alem olayına.bosanmakta yanlis birseyde yok ama işte insanlar kötü. Burda bile didik edildi konu.kaldi ki gerçek hayattaki insanları dusunemiyorum.
Çocuk meselesine gelince insan birşeyler düzelir diye umut ediyor.irbosanan arkadaslar hic mi sans vermemis eslerine?hic mi tekrar denememisler merak ediyorum.
Ayrıca ikizler konusunu ya yaşayan bilir yanlız ekmek almaya bile çıkamam çünkü daha çok küçükler.yardima ihtiyacım var derken bunu kastediyorum.

Ya tamam bile bile evlendin. 7 yil evli kaldin tamam ama niye cocuk yaptin?
Duzelmeyecegini bile bile
Hadi bir anda istedin ya da kaza ile oldu falan desem ona da tamam ama ugrasmissin ille cocuk olsun diye.
Yazik gunah degil mi o cocuklara? Ne dememizi bekliyon bosan desek bosancak misin sanki? bosanan cocugu yapmaz.
Allah o cocuklara yardim etsin.
Ya siz kimsiniz? Umarım bayan değilsinizdir yoksa asıl size yazık burda işiniz olmamalı.iste sizin gibi acımasızlar yüzünden boşanmaya korkuyorum.insanlarin neler yaşadığını bilmeden bu kadar acımasız olunamaz...Ben doğruları yaptim demiyorum ama...siz hiç mi hata yapmadınız yada yapmayacaksınız çok merak ediyorum.karsinizA hep mi düzgün insanlar çıkacak?

Şukur ki eksisozlukte "bir crossdresser'in anilari" ni sabirla okumustum. Okumus ama bu fantezilerin "muptelasi" olunmasini siradan halimle anlamakta gucluk cekmistim... Ne diyim varmis demek ki...
Bosanabilmek icin yeterli sartlarin tumu var, duzgun bir isiniz, muhtemelen egitiminiz, guzel bir hayat hakeden 2 cocuk, bence cok kotu bir evlilik.... Hadi oyunu yeniden oynayin, şimdi hayatinizin "sahip"i olun. Sifirdan ev de kurulur, bakici/kres de bulunur, hayat da surdurulur, araba kullanmayi ogrenenlerin ekstra bir uzvu yok; isterseniz o da olur.
Bunca senelik KK tecrubemde bosanin diyecegim ikinci kisisiniz..

Allah razı olsun sizden hislerime tercüman olmuşsunuz.benim kaygılarımı yazmışsınız.insanlar o kadar kötü ki didik didik edecekler biliyorum.kucuk yerde yetiştim.onlar ayrı konuşacak.erkek ağırlıklı bir ortamda çalışıyorum ve dedikodu kazanı gibi ortam.simdi her hareketim farklı algılanacak biliyorum.birine selam versem iki kelime konuşsam başka yere çekecekler.bilmiyorum ben çok takıyorum su el-alem olayına.bosanmakta yanlis birseyde yok ama işte insanlar kötü. Burda bile didik edildi konu.kaldi ki gerçek hayattaki insanları dusunemiyorum.
Çocuk meselesine gelince insan birşeyler düzelir diye umut ediyor.irbosanan arkadaslar hic mi sans vermemis eslerine?hic mi tekrar denememisler merak ediyorum.
Ayrıca ikizler konusunu ya yaşayan bilir yanlız ekmek almaya bile çıkamam çünkü daha çok küçükler.yardima ihtiyacım var derken bunu kastediyorum.
ee ne yapcaksiniz ikizlerim var diyip bu adamla bu hayata devam mi edeceksiniz ? care var mi bosanmaktan baska ? ikizlerim var bu arada zor tabi ki ama bu kadar da degil arkadasim .adamimnzaten cocuklarla ilgilendigi yok .zamaninda gosterebilseydiniz cesareti suan normal bir evliliginiz ve cocuklarinizin ilgili, fantezileri olmayan bir babasi olabilirdi .en azindan bundan sonrasini kurtarin

Ya tamam bile bile evlendin. 7 yil evli kaldin tamam ama niye cocuk yaptin?
Duzelmeyecegini bile bile
Hadi bir anda istedin ya da kaza ile oldu falan desem ona da tamam ama ugrasmissin ille cocuk olsun diye.
Yazik gunah degil mi o cocuklara? Ne dememizi bekliyon bosan desek bosancak misin sanki? bosanan cocugu yapmaz.
Allah o cocuklara yardim etsin.
Al iste bir tane daha sizin gibi dusunenler yorum yapmasinlar lutfen.ben çocuklarımı düşünmesem burda çare aramazdım.hatalarim yuzume vurulsun diye de yazmadim buraya.bu surecleri yasayan insanlardan destek bekledim.sizin gibi bilmislerden degil...gecin gidin yorum yapmak zorunda degilsiniz

Hani eşinizin yardımı olmuyordu? Siz izinde falan mısınız, bu çocuklara kim bakıyor?

Herkese iyi geceler.nerden nasıl başlasam bilemiyorum.defalarca buraya yazmayı düşündüm ama hep vazgeçtim.alacagim cvplari da az cok tahmin ediyorum. Ama çok büyük bir çıkmazdayım ve kimseyle konuşamıyorum.
8 yıllık evliliğim var.severek evlendik.esim psikolojik rahatsızlıkları olan bir insandı.aslinda onu çok tanımadan evlendim göremedim yada aşktan gözü kör olmak derler ya farkedemedim.degistiririm sandım.olmadi neyse bunları bir şekilde idare ettim bunca sene.
Birde fantazileri vardı.hala var yoğun bir şekilde.artik günlük hayatimizi da etkileyecek şekilde. Ve tabi ben bunu da bile bile evlendim. Anlayis gösterdim yardımcı olmaya çalıştım.sahibe köle...femdom...köle efendi gibi zirvaliklar.. başlarda çok yoğun istekler değildi.ona bu anlamda 1 saat ayirsammesela yetiyordu.artik şimdi hep istiyor.defalarca yasatmama rağmen daha fazlasını istiyor.begenmiyor yaptıklarımı.bunlarla kafayı bozdu.
Daha da kötüsü artik bir es bi koca olduğunu unuttu.aramizdaki cinsellik bitti.beni duygusal anlamda istediğini arzuladığını sanmıyorum.zaten böyle bir yaklaşımı da yok.ben yaklaşırsam ayda yılda bir o şekilde .oda zaten çoğunlukla hüsranla bitiyor benim icin.onu zorlandığım icin kendimi kötü hissediyorum.
Yaşım 33.cinsellik olmadan bu şekilde ne kadar sürdürebilirim bilmiyorum.
Ikiz kızlarımız var 20 aylıklar.onlarin hatrına surdurmak istiyorum bu evliliği ama çok mutsuzum.cinsellik olmasın bosver diyorum.gunluk hayatta da geçimsiz gıcık bir insan.en basitinden kizlari yanlız çıkaramadığım icin dışarı birlikte cikartalim diyorum.hayir diyor.ben ona fantazilerini yasatmadigim icin çıkmıyor mesela.bunun gibi bir sürü şeye yasatirsan yaparim gibi.şart koşuyor.yardimci olmuyor.cocuklarla ilgilenmiyor vs.
Bana gelince bir kamu kurumunda çalışıyorum.ekonomik kaygım pek yok ama boşanmaktan çok korkuyorum.yanliz yabancı bir şehirde iki çocukla cesaret edemiyorum.kendim yapı olarak sessiz sakin bir insanım.çekingen bir yapım var.tek basima.iki çocukla nasıl ayakta kalırım bilmiyorum.bosanmam gerektiğini biliyorum ama cesaretim yok.ayrica toplum baskısından da çok cekiniyorum.bosanma surecinden de korkuyorum.napicam biliyorum.
cocuklar doğduğundan beri huzursusuz.defalarca denedim.onada yardımcı olmaya çalıştım ama olmuyor.
lütfen dertlesmeye çok ihtiyacım var beni anlamaya çalışırsanız sevinirim.
Normal yaşantınızda da mı? Köle sahip gibi takılmanızı bekliyor?
Çok ileri gitmek istemem ama bu adamın psikolojisi bana normal gelmedi? Çocuklarınızı nasıl guvenrek yanında bırakacaksınız? Çünkü çocuklara korkutarak tam bir köle sahip ilişkisi kurabilir yanlış anlamayın çocuklarına cinsel anlamda yaklaşır demiyorum, çocuklari kole pisikolojisine sokabilir diyorum.
Ben olsam çocuklarım için ayrılırım.

Hani eşinizin yardımı olmuyordu? Siz izinde falan mısınız, bu çocuklara kim bakıyor?
Olmuyor derken hiç olmuyor demek istemedim.mecbur bakıyor yani dışarda isim olduğunda istemese de bırakıyorum.ayni evde yaşıyoruz sonuçta.ama gönüllü bakmıyor tabiki.bir ayda ikinci bakıcıya geçtik. Hafta sonları çalışmıyorum. Iki yaşından küçük oldukları icin kreşler kabul etmiyor.bzim yaşadığımız şehirde böyle.bakicilar da ikiz bakmaya pek yanaşmıyor. Size herşey mazeret gibi gelebilir.ama herturlu olumsuzluğu düşünmek zorundayim

Normal yaşantınızda da mı? Köle sahip gibi takılmanızı bekliyor?
Çok ileri gitmek istemem ama bu adamın psikolojisi bana normal gelmedi? Çocuklarınızı nasıl guvenrek yanında bırakacaksınız? Çünkü çocuklara korkutarak tam bir köle sahip ilişkisi kurabilir yanlış anlamayın çocuklarına cinsel anlamda yaklaşır demiyorum, çocuklari kole pisikolojisine sokabilir diyorum.
Ben olsam çocuklarım için ayrılırım.
Hayır çocuklara karşı kötü bir davranışı yok zaten olsa asla durmazdım.ilgisiz sadece.istekleri olmayınca çocuklara bana eve karşı ilgisiz.kabuguna çekiliyor.telefonla uğraşır uyur.bende buna katlanamıyorum artik.bizimle mutlu olması icin belli şartları var işte.

Şukur ki eksisozlukte "bir crossdresser'in anilari" ni sabirla okumustum. Okumus ama bu fantezilerin "muptelasi" olunmasini siradan halimle anlamakta gucluk cekmistim... Ne diyim varmis demek ki...
Bosanabilmek icin yeterli sartlarin tumu var, duzgun bir isiniz, muhtemelen egitiminiz, guzel bir hayat hakeden 2 cocuk, bence cok kotu bir evlilik.... Hadi oyunu yeniden oynayin, şimdi hayatinizin "sahip"i olun. Sifirdan ev de kurulur, bakici/kres de bulunur, hayat da surdurulur, araba kullanmayi ogrenenlerin ekstra bir uzvu yok; isterseniz o da olur.
Bunca senelik KK tecrubemde bosanin diyecegim ikinci kisisiniz..
Çok doğru tespitler saolun.yapmam gerekeni biliyorum elbette belki şimdi kalkışsam boşanmaya 2 sene sonra iyiki diyeceğim biliyorum.sadece biraz cesarete ihtiyacım var

Çok doğru tespitler saolun.yapmam gerekeni biliyorum elbette belki şimdi kalkışsam boşanmaya 2 sene sonra iyiki diyeceğim biliyorum.sadece biraz cesarete ihtiyacım var
Neden cocuk yaptiniz vs, demenin bence ne zamani, (cunku ikisi de masallah varlar) ne de kendimde hayatiniz/ozeliniz konusunda o kadar hak goruyorum.
Bosanmis bir annenin cocugu olarak size soyleyebilecegim, surecin zor ama mumkun oldugu ve gordugum kadariyla gerekcelerinizin biraz bahane oldugu.
Degismeyi istiyor ve baska bir hayati hakettiginize inaniyorsaniz ayaga kalkip yurumek gerekir ve yoldaki taslari da tek tek kaldirmaniz gerekir. Yok bunu yapamam derseniz mevcut hayata devam, lakin esiniz sizinle tadamadigi zevkleri disarida ararsa "kucuk yerde" daha rezil olmak var aklinizdan cikarmayin.

Neden cocuk yaptiniz vs, demenin bence ne zamani, (cunku ikisi de masallah varlar) ne de kendimde hayatiniz/ozeliniz konusunda o kadar hak goruyorum.
Bosanmis bir annenin cocugu olarak size soyleyebilecegim, surecin zor ama mumkun oldugu ve gordugum kadariyla gerekcelerinizin biraz bahane oldugu.
Degismeyi istiyor ve baska bir hayati hakettiginize inaniyorsaniz ayaga kalkip yurumek gerekir ve yoldaki taslari da tek tek kaldirmaniz gerekir. Yok bunu yapamam derseniz mevcut hayata devam, lakin esiniz sizinle tadamadigi zevkleri disarida ararsa "kucuk yerde" daha rezil olmak var aklinizdan cikarmayin.
Haklisiniz böyle bir gerçekte var.birgun dışarda da arayabilir istediklerini zaten en büyük savunmalarından birisi ben senden istiyorum daha istiyorsun dışarda arasam daha mi iyi lafları...bir gün bardağı taşıran son damla olacak bekliyorum.

biz burda sana hepimiz boşan desek de sen boşanmazsın

Olmuyor derken hiç olmuyor demek istemedim.mecbur bakıyor yani dışarda isim olduğunda istemese de bırakıyorum.ayni evde yaşıyoruz sonuçta.ama gönüllü bakmıyor tabiki.bir ayda ikinci bakıcıya geçtik. Hafta sonları çalışmıyorum. Iki yaşından küçük oldukları icin kreşler kabul etmiyor.bzim yaşadığımız şehirde böyle.bakicilar da ikiz bakmaya pek yanaşmıyor. Size herşey mazeret gibi gelebilir.ama herturlu olumsuzluğu düşünmek zorundayim
O zaman geriye tek bir seçenek kalıyor..

Back
X