Ah canim çok iyi anliyorum. Tutturamiyorum falan deme. Ne kadar çok kafaya takarsan o kadar geç olur anne olman. Bu sozleri çok soylediler biliyorum ama etrafimda hemen hemen fazlaca çocugu kafasina takanlar kafadan attiklari ay hame kaldilar. Ablam 3 sene sonra, arkadasim 2 sene sonra. Kucuk ablamsa sadece tek iliskiyle hem de adete 5 gun kala. Allah bu ay hamile kalmamizi istiyorsa o zaman tek iliski bile yeterli yok eğer istemiyorsa, daha zamani gelmediyse herşeyimiz tikir tikir çalişsa da boş. O yuzden kendini yetersiz gibi gorme. Çocugumuzun şimdi dogmasiyla 2 sene sonra dogmasi ayni mi? Evet bizim için erken dogmasi iyi gibi gorunuyor oeki ya çocugumuzun geleceği için? Belki Allah 2 sene sonra dogmasini hayirli kildi, belki o zaman arkadaa ortamindan tut diger hayat dilimleri onun için daha hayirli olacak? Annemin 5 sene olmamiş cocugu. Sonraysa 3umuz de dogmuşuz. Ard arda. Annem diyorki asla şimdi çocugum olsun demedim. Hep dua ettim Allahim hayirli zamanlarda çocuklarim olsun. Onlar icin ne iyiyse o olsun. Ben her lafa her soze katlanirim. Şu an uçumuz de çok şukur guzel evlilikler yaptik kardeslerimin cocuklari var. Ben de vakti zamaninj bekliyorum eslerimiz bizi çok seviyor. Asla baska biriyle olamazdim her halde tam kafa dengim. Iyi ki o sene dogmusum diyorum. Sen de heo dua et cocugum için ne iyiyse o olsum diye. Allah açilan elleri geri çevirmez. Sabretmemiz lazim sadece