• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardım eder misiniz uzun ilişkimde problemim var

Nur65

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2021
3
0
6
28
erkek arkadasımla 3 yıldır birlikteyiz kendisi bana ciddi düşünüyoru mtabiki evlenicez vs diyor ama evliliğe dair bi adım göremiyorum teklif vs 4 ay ayrı kalmıstık tekrar bir araya geleli3 ay oldu, davranısları vs hic kullanıyor gibi falan da değil beni ama ister istemez bi teklifte bekliyorum bu sürecte ne yapmalıyım cok kafaya takıyorum yaşlarımız benim 26 onun 28 evlenme fikri var ama sanırım para kısmını ayarlayıp istiyor

Son düzenleme:
Maddi durumu nasıl belki o yüzden teklif edemiyordur artık herşey ateş pahası Allah evlenenlere yardım etsin açıkçası

erkek arkadasımla 3 yıldır birlikteyiz kendisi bana ciddi düşünüyoru mtabiki evlenicez vs diyor ama evliliğe dair bi adım göremiyorum teklif vs 4 ay ayrı kalmıstık tekrar bir araya geleli3 ay oldu, davranısları vs hic kullanıyor gibi falan da değil beni ama ister istemez bi teklifte bekliyorum bu sürecte ne yapmalıyım cok kafaya takıyorum

Neden erkek arkadaşınla bu konuyu açık açık konuşmuyorsunuz? Yani siz sonuçta sevgilisiniz, en özelinizi paylaşıyorsunuz, duygularınızı paylaşıyorsunuz. Oturun açık açık düşüncelerinizi paylaşın. Onun da evlilik düşüncesi, isteği varsa, aylık ne kadar maaş alıyorsunuz ikinizde, söz nişan düğün masraflarınız ne kadar tutar hesaplayın. Ona göre yol çizin.

Evlilik öyle teklif gelsin diye konuşulacak, planlanacak bir şey değil.

kaç yaşındasınız? bu işler ha dedin mi olmuyor teklif ettikten sonra mecbur devamı gelecek belki şuan maddi durumları buna el vermiyor olabilir. Bir süre daha bekle olmazsa sen şakayla karışık söyleyip konusunu açarsın.

erkek arkadasımla 3 yıldır birlikteyiz kendisi bana ciddi düşünüyoru mtabiki evlenicez vs diyor ama evliliğe dair bi adım göremiyorum teklif vs 4 ay ayrı kalmıstık tekrar bir araya geleli3 ay oldu, davranısları vs hic kullanıyor gibi falan da değil beni ama ister istemez bi teklifte bekliyorum bu sürecte ne yapmalıyım cok kafaya takıyorum
Valla canım herkes için aynı değil tabi ki ama bu tarz ilişkilerin sonu ayrılık oluyor genelde. Yaş ve ekonomik bir problem yoksa neden evlenilmesin ki ? Benim bı arkadaşım rest çekmişti onunkide anlattigin gibiydi ya evleniriz ya da bitsin demişti o şekilde evlendiler. kimiside anlık tamam diyip geçiştiriyor. Karakterini huyunu sen daha iyi bilirsin. Ama bana sorarsan ciddi bir adım geleceğinden emin değilsen zamanını boşa harcama 3 yılım gitti demekle 10 yılım gitti demek aynı şey değil bir daha bu zamanların geri gelmiyor

Yaşlariniz da mühim..
Kaç yaşındasınız ki teklif bekliyorsun ?
Adamin işi gücü,maddi imkanları nasıl.
Bazıları böyle olur,yanından ayırmak istemez ama evlenmek de aklınin ucundan geçmez.
Beklentilerini açık bir şekilde belli etmezsen kendi zamaninizdan calarsin.
Bu zamana kadar bir söz vs olmamışsa adamın içinden gelmiyor demek ki 🤷

Açık açık niye konuşmuyorsunux?
3 sene olmuş.
Gerekirse resti çekiceksin yani erkeklere kalsa böyle surdurur yıllarca.

Açık açık niye konuşmuyorsunux?
3 sene olmuş.
Gerekirse resti çekiceksin yani erkeklere kalsa böyle surdurur yıllarca.
Sırf rest çekti diye evlenecekse hiç evlenmesin bence. Ağzını yoklasın niyeti yoksa baybay. Sırf uzun ilişki diye adamlara katlanıyorlar.

Sırf rest çekti diye evlenecekse hiç evlenmesin bence. Ağzını yoklasın niyeti yoksa baybay. Sırf uzun ilişki diye katlanıyorlar.
İlişki uzun olunca emek veriliyor ondan bitirmek istemiyor kadın.
Genel anlamda da kadınlar daha verici olduğu için emek verdim diye dusunuyor.
Yani ben böyle dusunmem zaten çok uzun ilişkide yasayamam doğam gereği sıkılırım.
Ama burda yapılacak şey bu .
Başka bir çare kalmamış.
Ağız arama vs olmaz çünkü geçiştirir karşı taraf oyalar.

Sırf rest çekti diye evlenecekse hiç evlenmesin bence. Ağzını yoklasın niyeti yoksa baybay. Sırf uzun ilişki diye adamlara katlanıyorlar.
Katılıyorum. Karşı taraf sizin kadar istekli değilse evlenmenin ne anlamı var ki iki tarafta karşılıklı oturup birbirine evlenmek istediğini söylemeli bence. Tek taraflı istemek benim gururuma dokunurdu mesela. Ondan duymak isterdim.

erkek arkadasımla 3 yıldır birlikteyiz kendisi bana ciddi düşünüyoru mtabiki evlenicez vs diyor ama evliliğe dair bi adım göremiyorum teklif vs 4 ay ayrı kalmıstık tekrar bir araya geleli3 ay oldu, davranısları vs hic kullanıyor gibi falan da değil beni ama ister istemez bi teklifte bekliyorum bu sürecte ne yapmalıyım cok kafaya takıyorum yaşlarımız benim 26 onun 28 evlenme fikri var ama sanırım para kısmını ayarlayıp istiyor
Eee adam haklı değil mi?

Para olmadan nasıl yüzük,çiçek,çikolata alacak?

Nasıl geçineceksiniz?

Belli ki evlilik istiyorsun sevgilinle açıkça konuş bence oralı olmuyorsa ayrılın. Ama oda evlenmek istiyor fakat maddi açıdan sıkıntısı varsa size bunu söylerse seviyorsanız işler yoluna girene kadar bekleyin.

Eee adam haklı değil mi?

Para olmadan nasıl yüzük,çiçek,çikolata alacak?

Nasıl geçineceksiniz?
Parası yok ise :
Kuyumcuya böbreğini verecek,cicekciye yanaktan bir makas,Sekerlemeci abiye de dudaktan bir buse.. 🤣
Herhalde kızımız erkek arkadaşının biraz verici ve fedakâr olmasını bekliyor.🤣

Parası yok ise :
Kuyumcuya böbreğini verecek,cicekciye yanaktan bir makas,Sekerlemeci abiye de dudaktan bir buse.. 🤣
Herhalde kızımız erkek arkadaşının biraz verici ve fedakâr olmasını bekliyor.🤣
Sizi gördüğüme çok sevindim.

Deprem sonrası sizi aramıştı gözlerim.

Bir iki defa sordum, çok şükür sonra giriş yaptığınızı gördüm de rahatsız etmek istemedim artık.

Sizi gördüğüme çok sevindim.

Deprem sonrası sizi aramıştı gözlerim.

Bir iki defa sordum, çok şükür sonra giriş yaptığınızı gördüm de rahatsız etmek istemedim artık.
Aslında bir ilişkim oldu.
Ama sonunu getiremedim yine,bir süre ayrı kalmamiz bu duruma istinaden.Bende sizleri gordugum için çok mutlu oldum 🥰🥰🥰
Burda millete akıl verirken dil papuc kadar bende ama kendi birlikteliklerimde bile bir düzen tutturamiyorum.🤔

Aslında bir ilişkim oldu.
Ama sonunu getiremedim yine,bir süre ayrı kalmamiz bu duruma istinaden.Bende sizleri gordugum için çok mutlu oldum 🥰🥰🥰
Burda millete akıl verirken dil papuc kadar bende ama kendi birlikteliklerimde bile bir düzen tutturamiyorum.🤔
Hepimiz öyleyiz merak etmeyin.

Ben de burada ötüp duruyorum da lohusalığımda gözyaşlarım sel oldu.

Açıkça konuşun. Ben anlayamıyorum böyle ilişkileri. 3 yıldır beraber olunan biriyle açıkça her şey paylaşılmalı. İstekler vs açıkça söylenmeli. Ağzını aramaya çalışacağına açıkça düşüncelerini söyle

Back