- 16 Ocak 2020
- 83
- 12
- 3
- 29
- Konu Sahibi derinnn4567
-
Hayır. Ama kendini kötü hissedeceğin şekilde hareket etmemelisin.merhaba kötü durumdayım ve sizlerin yardımcı olması için buraya yazıyorum yumurtlama günüme 5 gün varken erkek arkadaşım ile birşeyler yaşadık sürtünme ile boşalma falan olmadı o kot pantolon boxer ben kot pantolon boxer hamile kalır mıyım lütfen kızmayın yardımcı olun
Hayır. Ama kendini kötü hissedeceğin şekilde hareket etmemelisin.
Allahim bilerekmi böyle sacma konular aciyorsunuz gerecketn gülesim geliyor hadi desemki tenntene temas oldu da böyle birsey yazdiniu belki mantikli bulurumfa kiyafetle hamile kalirmiyim diye soranida sizde gördüm bosalma olmadi diger türlüsü de olmamis ee kiyafet varmis daha neyin kafasini yasiyorsunuz mafem bu kadar korkuyordunuz niye böyle birsey yaptiniz korkmayin hamile kalmazsiniz hem öyle hamile kalmak hemen kolaymi canim
Hayır geçmez merak etmedoğru diyorsunuz ilk defa oldu zevk suyumudur nedir onun geçme ihtimali var mı kötü hissediyorum çok
Ahh ahhh....
hayir birsey olmaz zevk susuyla zaten üzerinizde kiyafetler varmis nasil hemen öyle kolay birseymi ki fefigim gibi ten tene degmemiszevk suyu gelmişti bu geçebilir mi bu kadar kıyafeti bu aklıma takıldı
kalmazsin tabiki sacmalama canim yaa hamile kalmak icin adamin icine bosalmasi falan lazim senin ustun giyinik onun giyinik boyle seyleri hala sormayin lutfen mumkun degil gebelikmerhaba kötü durumdayım ve sizlerin yardımcı olması için buraya yazıyorum yumurtlama günüme 5 gün varken erkek arkadaşım ile birşeyler yaşadık sürtünme ile boşalma falan olmadı o kot pantolon boxer ben kot pantolon kilot hamile kalır mıyım lütfen kızmayın yardımcı olun
kalmazsin tabiki sacmalama canim yaa hamile kalmak icin adamin icine bosalmasi falan lazim senin ustun giyinik onun giyinik boyle seyleri hala sormayin lutfen mumkun degil gebelik
Canim bir saglikci olarak diyorum ki gebe kalmazsin bir abla olarak da diyorum ki birileri icin kendinizi bedeninizi kotu duruma sokmayin sizi cok seven adam evlenir yapar bunları bak yazik belli ki kucuksun dahakorktum zevk suyunun geçmesinden sadece
ne oldu ya yardım almak fikir almak için sordum sadece
Canim bir saglikci olarak diyorum ki gebe kalmazsin bir abla olarak da diyorum ki birileri icin kendinizi bedeninizi kotu duruma sokmayin sizi cok seven adam evlenir yapar bunları bak yazik belli ki kucuksun daha
İyide fikir almak için yazmışsınız amaki sizin telde google gibi bi uygulama yokmu ayrıyetten hamile olmaktan bu kadar korkuyosanız bnce bilmiyorum dini nikahlı erkek arkadaşınızmı yok değilse allahtan korkun bence
googleden sürtünme ile hamile kalınır yazıyor ama pantolondan geçer diye bi yazı okumadım araştırdım sormak istedim sadece
Insanlar neler yapıyor da hamile kalamıyorlar siz üzerinizde kot pantolonlar varken ve boşalmadan hamile mi kalacaksınız. Pantolon markası ne belki o etkileyebilir.ne oldu ya yardım almak fikir almak için sordum sadece
Ayrıyetten sen ne ayaksın insanlarlamı oynuyon sürekli böyle konular açıp durmuşsun bi eşim diyon bi erkek arkadaşım ne sacma googlede nasil öyle birşey yazıyo niye insanlar o zmn o kadar uğraşmasınlar hamile kalmak için sadece yan yana gelseler yeterdir bi git işine yaa
Insanlar neler yapıyor da hamile kalamıyorlar siz üzerinizde kot pantolonlar varken ve boşalmadan hamile mi kalacaksınız. Pantolon markası ne belki o etkileyebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?