- Konu Sahibi derinnn4567
Surtunme dedigin sey farklidir kiyafet olmadan ten temasiyla olur kucugumçok doğru diyorsunuz korktum biraz sadece fikir almak istedim teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Surtunme dedigin sey farklidir kiyafet olmadan ten temasiyla olur kucugumçok doğru diyorsunuz korktum biraz sadece fikir almak istedim teşekkür ederim
Surtunme dedigin sey farklidir kiyafet olmadan ten temasiyla olur kucugum
Bnce sen sürekli aynı şeyi yapıp sorma bu imkansız gibi bişi
evlen canim sen rahat rahat yaparsin o zaman yasin gelmisse git evlen
evet ama bu korku yeter bana daha da asla yapmam insanlar neler yapıyor kalamıyor doktorlar spermler geçemez kıyafetten diyorlar bunları tekrarlıyorum kendi kendime bir türlü söz geçiremiyorum zihnime
Cnm bu bi kerelik değil bin sefer sormuşsan tövbe yarabbim beynim yandi
Senin yaşın çokmu küçük
Canım sen çok kafaya takma aylarca normal bir şekilde (kıyafetsiz) bir şekilde ilişki yaşayıp hamile kalamayan var yani çok üstün bir yumurta! ve sperme!! sahipseniz bile olacagini hiç sanmıyorum . Ayrıca demirden korkan trene binmesin lütfen..![]()
Evet hayirli olsun şimdidenmerhaba kötü durumdayım ve sizlerin yardımcı olması için buraya yazıyorum yumurtlama günüme 5 gün varken erkek arkadaşım ile birşeyler yaşadık sürtünme ile boşalma falan olmadı o kot pantolon boxer ben kot pantolon kilot hamile kalır mıyım lütfen kızmayın yardımcı olun
Evet hayirli olsun şimdiden![]()
ciddi misiniz ya lütfen dalga geçmeyin kızmayın![]()
ciddi misiniz ya lütfen dalga geçmeyin kızmayın![]()
Herşeyi googlemi söyleyecek biraz akıl biraz mantık yani (onuda söylüyor gerci)googleden sürtünme ile hamile kalınır yazıyor ama pantolondan geçer diye bi yazı okumadım araştırdım sormak istedim sadece
Regl oldun mumerhaba kötü durumdayım ve sizlerin yardımcı olması için buraya yazıyorum yumurtlama günüme 5 gün varken erkek arkadaşım ile birşeyler yaşadık sürtünme ile boşalma falan olmadı o kot pantolon boxer ben kot pantolon kilot hamile kalır mıyım lütfen kızmayın yardımcı olun
Sende az fena değilsin başka yere eşimle diye sorular sorarsın buraya da erkek arkadaşım dersin vallahi nasıl miğden var anlamış değilim yani. Sizler yüzünden b.k yoluna gidiyor halimiz biraz kendinize çeki düzen verin neyin kafasını yaşıyorsunuz 2 sn. zevk uğruna yapacağınız çocuklara yazık Allah ıslah etsin sizin gibileri.merhaba kötü durumdayım ve sizlerin yardımcı olması için buraya yazıyorum yumurtlama günüme 5 gün varken erkek arkadaşım ile birşeyler yaşadık sürtünme ile boşalma falan olmadı o kot pantolon boxer ben kot pantolon kilot hamile kalır mıyım lütfen kızmayın yardımcı olun