• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana yardım eder misiniz lütfen dalga geçmeyin

Sende az fena değilsin başka yere eşimle diye sorular sorarsın buraya da erkek arkadaşım dersin vallahi nasıl miğden var anlamış değilim yani. Sizler yüzünden b.k yoluna gidiyor halimiz biraz kendinize çeki düzen verin neyin kafasını yaşıyorsunuz 2 sn. zevk uğruna yapacağınız çocuklara yazık Allah ıslah etsin sizin gibileri.
Eki Görüntüle 2580152

burdaki insanların iğrenç tepkiler vermesinden çekindiğimden eşim dedim kötü bir niyetim yoktu yardım almak istedim sadece yukarda da belirttim

Kaç yaşındasın sen ya 10 felan mı ? Yanı ancak böyle bi soruyu o yaşlardaki çocuk sorabilirdi..
Neyse cevap vereyim İMKANSIZ

haklısınız ne deseniz işte kafaya takılınca anlarsınız ya atamıyorum kafamdan sadece
Anladım canım fazla kafaya takma..
Birde yorumlarda okudum insanların iğrenç yorumlarından dolayı eşim dedim yazmışsın KİME NE ? ONLAR ÇOK MU MASUM milletin düşüncelerini önemsersen hayatın boyunca sıkıntı yaşarsın hadi bay

kızmak kınamak değil de... böyle konu açacak tüm arkadaşlara seslenmek istiyorum:

konuları aratsanız bu anahtar kelimelerle ve orada yazılanları okusanız. fazlasıyla alıcaksınız cevaplarınızı.. gerçekten..

kızmak kınamak değil de... böyle konu açacak tüm arkadaşlara seslenmek istiyorum:

konuları aratsanız bu anahtar kelimelerle ve orada yazılanları okusanız. fazlasıyla alıcaksınız cevaplarınızı.. gerçekten..

bakıyorum ama kıyafetle bile olsalar da adeti gecikenler olmuş onu taktım çok

Yumurtlama dönemi takip etmeyi biliyorsun, adet dönemini biliyorsun, erkek arkadaşınla yakınlaşmayı da biliyorsun, suan tek bilmediğin şey zevk suyu kottan geçip sana ulaşıp hamile bırakır mı ? Doğru mu anlıyorum.. :KK14:

Yumurtlama dönemi takip etmeyi biliyorsun, adet dönemini biliyorsun, erkek arkadaşınla yakınlaşmayı da biliyorsun, suan tek bilmediğin şey zevk suyu kottan geçip sana ulaşıp hamile bırakır mı ? Doğru mu anlıyorum.. :KK14:

tabiki bunları da araştırdım geçmez diyor herkes ama işte stres yapıp kafaya taktım aslında adetim olmazsa gecikirse korkusu var kısacası bende

:süslü: gınalaa geliyollaaaa... korkuyosan neden yapıyon? madem yapıon.. sadece sperm engellemek ıcın degıl kımden vırus kapıp sana geldıgı bellı olmayan ınsanlar dan gelcek zarardan koruma amaclı da kullanılan bır urun bunu almanızr ıca edıcem ... luttfeeeeeenn haamıle kalmaktan korkuyosanız prezervatıf alın .. yahu yakında bırı cıksa desekı buharlastı burnumdan gırdı gebe mıyım dıye :olamaz: offf... hee dıycem heeeee...... evet kalınıyo....prezervatif reklamı gbı oldu hakkaten . yok degılsın hamıle tamm mı kardescezim:cool:

:süslü: gınalaa geliyollaaaa... korkuyosan neden yapıyon? madem yapıon.. sadece sperm engellemek ıcın degıl kımden vırus kapıp sana geldıgı bellı olmayan ınsanlar dan gelcek zarardan koruma amaclı da kullanılan bır urun bunu almanızr ıca edıcem ... luttfeeeeeenn haamıle kalmaktan korkuyosanız prezervatıf alın .. yahu yakında bırı cıksa desekı buharlastı burnumdan gırdı gebe mıyım dıye :olamaz: offf... hee dıycem heeeee...... evet kalınıyo....prezervatif reklamı gbı oldu hakkaten . yok degılsın hamıle tamm mı kardescezim:cool:

teşekkür ederim yorumunuz için birdaha yapmam zaten

Back