- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
- 198
- Konu Sahibi Balkizin annesi
-
canımıda sıkan bu ya cicim aylarındayken s.ım aylarına girdik sanki 40 yıllık evli gibiAnlattığın gibi bir evlilik çok hoş olurdu ancak gerçek dünyaya hoş geldin :))
Fazla abartmışsın durumu, insan sürekli aşk böceği gibi yaşayamaz ki
En fazla biraz teknolojiden uzak tutabilirsin ama aynı evin içinde bahsettiğin romantizm pek olmuyor
aynen buna çok karşıyım bende esir alınmışgibiyiz biz onu degil o bizi kullanıyorBi de gerçekten elimizdeki teknolojik aletler çok uzaklaştırdı bizi.
Eve bi misafir çağırdığında da öyle. Sen muhabbet açmaya çalışıyorsun, o elinde telefonla selfie çekiyor, watsap grubuyla konuşuyor falan filan... Saygısızlık bence.
2 aylık evlilik için çok erken bir ilgisizlik durumu. Cicim ayı bile yok ortada. Üzücü
2 aylık evliyiz ve eşim beni çok seviyor bundan eminim 4 yıl nişanlı kaldık ondanmı kaynaklı bilmiorum ama ben istiyorum hep üstüme düşşün srılsın öpsün beni özlesin işten gelir gelmez yemek hazır olur masayı hazırlarım elinde ya telefon ya laptop sabah kahvaltılarında gene aynı yemek yerken konuşmaz laptopta bişeyler kurcalar bilgisayar yemek masaında hem yemek yer hem bilgisayarla ugraşır hep ben konuşturmaya çalışıorum onu ve buna sinir oluyorum ister istemez kavga ediyoruz ilgilenmiosun sarılmıosun öpmüosun falan diye oda sinirleniyor geçen kavga ettik sabah gözümü bi açtım elinde telefonla ugraşıo ya insan bi öper günaydın karıcım der sarılır nebilim uyurken izler ama yok çokmu takıyorum bilmiyorum ama ne olur bi akıl verin ne yapayımda beni özlesin sarılsın öpsün nasıl dikkatini çekerim çok kötü bi durum yaa sabah beri aglıorum
Çalışmıyor musun?aynen şimdide öylede ilgileniyor beraber birşeyler yapıoruz çıkıp dolşaıytoruz ama benim sıkıntım işten gelince adam akıllı oturup sohbet yok sarılsınmış öpsünmüş seni özledim seni çok seviyorum falan yok ya bütün gün evde onun gelmesini bekliyorum ben ailemden ayrı şehirdeyim yakında kimsem yok kendi aileside uzak bana bütün gün evin içindeyim
canımıda sıkan bu ya cicim aylarındayken s.ım aylarına girdik sanki 40 yıllık evli gibisürekli csanım cicim olmasın tamam ama ne bilim ya
e ıyı mademyapmam zaten bugunde kavga ettik kafamı toplamak için evden çıktım sabah 8 de gittim parkta oturdum aradı madem gittin annenin evine git gelme dio annenide aradım dio yalanını sevsinler annemle konuştum aramamış
:))))) hahahahahaha ayın 30 dogum günüydü yaptım aynısını güzel bi geceydi ama hep benmi o ortamı hazırlıcam hergünde olmazki anlamı kalmaz bide içimden gelmio okadar isteksiz mutsuz duygusal moddayım anlatamamSen bu aksam hazırla sofrayı,kapat bütün ısıkları,yak mumları..
Laptopu falan kaldır biyerlere..telefonunuda al elinden,kapat telefonları..
Mum ısıgında bi yemek yiyin bakalım..teknolojisiz!
(Gerci ben en son mum ısıgında yemek hazırladığımda benim evimin diregi "hayatım ısıkları acsak,yemekleri göremiyorum" demisti..o gün bu gündür onuda yapmıyorum.)
öylemi diosun hayırlısı olsun ama ne yapmam gerekio nasıl davranmam gerekio bilmiorum takmamak kavga etmemek içinCicim ayı dediğin nedir ?
Toplum tarafından uydurulmuş bir masal
Asla unutma evliliğin en kötü zamanları ilk iki yıldır
Düşündüğün gibi değil yani, boşa kendini üzme
öylemi diosun hayırlısı olsun ama ne yapmam gerekio nasıl davranmam gerekio bilmiorum takmamak kavga etmemek için
akşam oturup konuşcam belli bi saat bide film izlemek için net kullanılacak telefon bırakılcak bakalım neolacak yazarım yine :d çünkü gerçekten ihtiyacımız var ben evliligimden eşimden soguyorum iyice mutsuzlugun içine giriyorumteknoloijeden uzak durun neti kapatın akıllı telefon almayınbizde sorun yaşadık evliliğin ilk yıllarda şimdi herşey sınırlı eşim pc başına otrurmaz bende o eve gelince bakmam.bir düzen oturttuk çokta mutluyuz.he romantikliğe gelince o bizdede biraz az normal karşılıyorum ben artık beklenti olmayınca mutluda olabiliyor insan.ama eşler arasındaki iletişim için pc ve akıllı telefonların ortadan kalması şart en azından sizin eşiniz bunu hakediyor.
yok alamıo resmen attıgı her adımda var tuvalte telle girer ordan çıkar pcye geçer yatakta bile tel onlarla evlense daha iyiydi valla bana gerek yokmuş düşünüorum ya ben sadece sex yemek temizlik içinmi geldim bu eveValla bu telefon ve laptop olayı bence sıkı bir kavgadan sonra ancak çözülür gibi geldi. Yaşam ünitesi mi canım o aletler, onlarsız nefes alamıyor mu beyefendi? Çekiver hepsinin fişini bakalım ne yapacak.
öylemi diosun hayırlısı olsun ama ne yapmam gerekio nasıl davranmam gerekio bilmiorum takmamak kavga etmemek için
:)) inşallah takmıcak artık ya susucam oynasın bakalım ilgilenmesin nereye kadar gidicek yemegimi yapar evimi toplar geçerim tv karşına bende üstüne çok düşüom şapur şupur öpüom ya ondan bu bende ilgisiz bırakınca bakalım nasıl olcakaKendine meşgul olacak bir şeyler bulmalısın
Bütün gün sadece onu beklediğin için bunalıyorsun
Çalışmayı deneyebilirsin, biraz komşuluk ilişkilerini geliştirebilirsin vs...
Kafan dağılırsa eşine sarmazsın, bir zaman sonra oturuyor düzen, bazen gözün görsün istemeyeceksin ya da yatıp uyusa da kafamı dinlesem biraz diyeceksin, bu günler aklına gelince gülümsetecek seni =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?