Bana yapılanların acısını bir türlü atlatamıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi gul000
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gul000

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2024
225
75
13
5 senedir hayatımda kimse olmamıştı. Sanırım çok uzun süredir yalnız olduğum için bende hayatımda biri olsun istemiştim ama çok yanlış karar verdim. Geçen yaz temmuzda tanışmıştık. O aralar sınav stresim vardı ve bu kişi de bana çok iyi geldiği değer verdiğini zannettiğim için sevgili olduk. İlk başta eski sevgilisinden söz etmişti, kızın onu aldattığından ne kadar kötü biri olduğundan falan. Ben anlamadım elbette durduk yere bahsetmesinden çünkü öyle doğru düzgün bir ilişkim bile olmamıştı hayatımda. Sonra hiç bahsetmedi çok güzel günler yaşadık hep yanımdaydı benden çok uğraşıyordu ailesi arkadaşları herkes biliyordu bende beni seviyor zannettim. 7-8 ay böyle devam etti. Yanıma gelmesini istiyordum, bunun için bir ay ağır bir işte çalıştı, yakın şehrime geldi yanıma gelmek istediğinde ise ailem bu konularda katıdır, anlarlar diye görüşmeye çekindim. Çok ısrar etti o zaman ben de ailemle başka şehre vs gittiğim için denk gelemedik. Sonra benden uzaklaşmaya başladı. Önceden oyun oynuyordu sürekli, ilişkimiz süresince hiç oynamadı, tekrar indirmiş ve sabah saatlerine kadar kızlarla evli kadınlarla sesli sohbet edilen bir oyunda vakit geçiriyor, ben ne kadar kızsam da asla benimle ilgilenmiyordu. Bana o kadar kötü davranıyordu ki sırf yaşanmışlık var diye katlandım bir süre. Ama devam ettikçe yıpranıyordum
Belki hatasını anlar diye ayrıldım. Daha sonra tekrar iletişime geçtik ama berbat durumdaydı farkediyordum ve benden kaynaklı sanmıştım. Ama dilinde eski sevgilisi vardı. Konu bir şekilde o kıza geliyordu ben kızdıktan sonra tekrarı olmadı ama kendisinin çok kötü durumda olduğunu görebiliyordum. Bir yandan bana umut veriyordu sevdiğini sanıyordum hala göremiyordum. Eski sevgilisiyle 3 buçuk yıl önce bittiğini söylemişti bu arada güvenim bundandı.
Bir anda benden ayrıldı özel konuşmamızın günah olduğunu, benim sevgimi kaldıramadığını bahane ederek. Çok kötü günler geçirdim aslında 3 aydır atlatamıyorum yapılanları ama sürekli iletişime geçmeye çalıştığı için. Farklı akrabalarının numarasından bana yazıyordu tekrar bir araya gelmek istediğini, bu kişilerden arıyordu. Bende döndüm bir kere ama yine bir değişim yok bir ilişki yok.
Ben bir şekilde eski sevgilisiyle iletişiminin 3 yıl önce değil de benden tanışmadan hemen öncesinde kesildiğini fark ettim. Bunları öğrenince daha da dünyam başıma yıkıldı. Yani bile bile kullanılmışım. Ve kızın benden haberi olduğu halde şuanda bu kişiye nispet yapması, sosyal medyada ona göndermeler yapması sözler yazması sürekli fotoğraf paylaşması vs ben bu insanların kötülüğünü kaldıramıyorum. Kızla kendimi bile kıyasladım sürekli
Kızdan bir ışık gördüğü anda beni bırakmasını ama bir yandan farklı farklı hesaplardan bana özlediğini yazmasını falan gördükçe üzülüyorum
Bir sınav sürecindeyim, odaklanmaya çalışıyorum ama sürekli bunlar var aklımda. Senemi bir hiç uğruna öldürdüğüm düşüncesi beni mahvediyor. Her yerden engelledim bu kişiyi ama stalk yapmadan duramıyorum tekrar bir araya geldiklerini görecek miyim diye. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Onu çok seviyorduysa benim ne günahım vardı ya bu kadar vakit beni oyaladı

Şimdi sana bu dallamanın tarafından anlatıcam olayı. Bu kıza takık ayrıl barış ilişkileri var. Senide "rebound" ilişkisi yapmış. İlginin üzerinde olması hoşuna gitmiş eski sevgilisinide kıskandırmış gönlünü de eylemiş. Ama diğeriyle de iletişimde. Senide cepte tutmaya çalışıyor ki karşıdan bi terslik olursa sana gelsin aldığı ilgi dozu kesilmesin. Asıl istediği ilgi diğer kızdan ama sen yardımcı roldesin ona göre. Şimdi kendini bu senaryodaki yerine yakıştırdın mı? Velek ki tekrar birlikteler. Açıp açıp napıyolar diye bakınca kendini nasıl bir psikolojiye sokucaksın? Değmeyen insanlara güzelim saf duygularınızı kirlettirmeyin. Canı cehenneme tam tencere kapak olmuşlardır. Sen kendini kurtarmaya bak.

Daha yüz yüze bile görüşmediğin adamla neyin yaşanmışlığına katlandın? Hiç uğruna neden heba ediyorsun kendini? Sende farkındasın eski sevgilisinde aklı olduğunun. Kendince yarabandı yapmış seni. Boşta olduğu içinde sana geri dönmek istiyor hırs yapmış ondan farklı farklı numaralardan sana yazıyor. Bu kişiyle birlikte olursan aklında hep şüphe olacak. Her gün üzüleceğine birkaç gün üzül sonra hayatına odaklan.

Evet ama biz her gün görüntülü konuşuyorduk yan yana gibi hissetmiştim. Ve asla anlayamadığım onu sevgime layık gördüğüm için dayanamıyorum. Değersiz hissettirilmek tercih edilmemek beni çok üzüyor
Ve sanırım bende onu ve kızı takıntı yaptım. Keşke ona bu kadar önem vermeseydim. Birkaç gün de değil ki aylardır atlatamıyorum bu düşünceyi. 3 ay geçti yani

Eski sevgilisi sanırım bunu baya bir üzmüş. Terketmiş. Çünkü benimle ilk konuştuğunda hiç özgüveni yoktu ben değer verdikçe değiştiğini farkettim. Ama ben kızın onu ben olmama rağmen nasıl kabul edebildiğini anlamıyorum. Bir de dediğiniz gibi rebound ilişki konumunda olmak her şeyin sahte olmasını atlatamıyorum çok vakit kaybettim geri de alamıyorum kendimi o kadar pişman hissediyorum ki. Unutmam da mümkün olmuyor ben bu süreci nasıl atlatırım bilmiyorum

kaç yaşındasınız ? çok çoçuksu geldi bana yazdıklarınız ortada fol yok yumurta yok görüntülü konuşarak sadece zaman öldürürsünüz erkekte duygu yaratmazsınız ki

Öncelikle siz diye bi sey yok . Siz bir kere bile gorusmemissiniz goruntulu gorusme falan önemsiz. Görüntulu gorusmeyi sevgiliniz olur görur begenir asik olursunuz oyle ozlediginiz icin regular bi duzeniniz olur. Kizi ister istemez bu onlarin arasında ama seni burda baglayan bi sey yok ki ? Bu asalak seni secse ne secmese ne ne anlam yuklemissiniz görmediginiz kisiye. Sanirim yasiniz kucuk ve baskin bi ailede buyuyosunuz ama su sanal isleri birakin lutfen . Boyle sadece gg ile konusmayin kimseyle engelleyin gitsin ya . Ne konu da vakit kaybettiniz ? Instagramda reels
Izleyerek gecirdiginiz zaman gibi bi sey bu da gercek degil sanal

Atlatamam sebeplerinden biri o çocuğun sana ulaşabilmesi. Bunun önünü kesmen lazım. Net tavır sergilemiyor musun? Yazdığı zaman hiç cevap verme engelleme bile. Yazsın yazsın dursun bi süre sonra zaten biraz yüzü varsa yazmayı keser.

Gerçekten karşılıklı bı ilişki yaşadığında anlayacaksin su an yaşadığın şeyin ne kadar anlamsız olduğunu, bı an önce uzaklaşıp, kafandan atip hayatına bak, bir dk bile kıymetli vaktinden harcama böyle tiplere

Önceden evet sergileyemiyordum. Yani 2 hafta öncesine kadar, sürekli laf sayıyordum her şeyin farkında olduğumu beni aptal yerine koymamasını bu yaptıklarını yanına kalmayacağını vs söylüyordum. Sonra yok öyle bir şey tarzında inkar edince de engelliyordum. Şuan engellemediğim sosyal medyası yok. En son faceden yazmış istek duruyor öyle cevap vermedim her gün mesaj atıyor. Bir şeyler de saydırmak istemiyorum bayadır da yapmıyorum kendisi farkındadır yaptıklarının zaten
Engellemem yanlış bir durum mu? Ben kötü dönemden geçtiğim için ve beni görmemesi için sosyal medya hesaplarımı kapatıyorum fotoğraflarımı kaldırıyorum kendimi o kızın yanında çok yetersiz hissettim. Kız da önceden yapmadığı şekilde kendini çocuğun gözü önüne sokmaya çalıştığı için. Yani engellemeyeyim ama okumayayım da öyle kalsın mı

sizin şu yaptığınız da çok yanlış,
gel diyorsunuz 1 ay hamallık yapıp gelince de yok bana ters gelemem diyorsunuz
çağırırken ters değildi de iş görüşmeye gelince mi ters oldu anlamadım.
Karşındakine de hiç gelmiyorum bile belli ki hırtın teki söylenecek bir şey yok,
Bu arada sizin bir ilişkiniz yok görüntülü görüşmeyle ilişki olmaz.

Evet onun pişmanlığını çok yaşadım. Gitseydim daha mı iyi olurduk şuan bunlar olmaz mıydı diye kendimi de çok suçladım. Aradan 2-3 hafta geçince gel müsaitim dedim. Gerçekten müsaittim ailem yoktu dışarda 5 saat de dursam bilmezlerdi.
Ben paramı bitirdim şimdi gelemem geçti artık dedi. 60 bin para almış ve bir iki hafta içinde bitiyor şaşırmıştım. Yani yan yana gelmedik ama birbirimizi tanıyoruz zannetmiştim çünkü gün içinde her anımızdan haberdardık. O zaman uzak mesafe ilişkisi gerçekten bir ilişki olmuyor mu

Yok sizin gitmemenizle alakalı değil adam öyle de böyle saçma sapan biri işte.
Normal normal buluşulan yüz yüze gelinen belli yaşanmışlıkları içeren ama
farklı şehirlerde olan insan ilişkisine uzak mesafe ilişkisi deniyor.

Yani soru sahibi besbelli kızı unutamamış. Her şeyi geçtim uzak mesafe, birbirinizi hiç görmemişsiniz. Kendini bu kadar hırpalamaya değer mi Allah aşkına?
Emin ol 1 sene sonra ben bunun için mi kendimi harap ettim deyip güleceksin.

Sanaldan ilişki yaşamak sağlıklı bir psikoloji değil. Gerçeklikten uzak hissedemediğiniz birine karşı bu kadar bağlanmanız da normal değil. Altındaki sebepleri araştırıp psikolojik destek almalısınız. Sınav sürecinizde olmayacak şeylere, iki günlük insana geleceğinizi heba etmeyin.

Sınavına odaklan. Büyük ihtimal stres altındasın ve kendine çalışmamak için bir kaçış arıyorsun. Böyle beraberlik olmaz. Yüz yüze gelsen belki hiç hoslanmayacaksin. Bırak ne hali varsa görsün.

Bu dediğiniz de bir ihtimal. Hiç böyle düşünmedim gerçek olabilir nasıl anlarım bilmiyorum ama. Bir de o kişiyle çok vakit kaybettim bunun da pişmanlığı beni çok üzüyor. Zihnimde takıntı olmuş bundan kurtulabilirsem odaklanmam artar ama sanki hiçbir şey işe yaramıyor gibi, meditasyon deniyordum önceden çok iyi gelirdi, artık ona da odaklanamıyorum. Teşekkür ederim haklı olabilirsiniz

Evet çok geç anladım ama. Yani 7-8 ay sonra. Çünkü süreç içerisinde hiç bahsetmedi. Bir anda ortaya çıktı anlamadım. İlk zaten kız beni aradı hayatında biri varmış helallik almak istemiş vs dedi. Bende ne münasebet numarası niye duruyor diye kızınca şaka yaptım dedi. Belki de kendi aramıştır kız değil. Bilmiyorum giden vaktime çok üzülüyorum. Böyle bir insana değer verdiğim için bi de. Bi de hep şunu düşünüyorum gelmek için uğraştı çok, ama ben gitmedim kötü davrandım o zaman. Gitseydim her şey daha farklı olur muydu düşüncesi geliyor bazen.

Şimdiye kadar yaşantımda bir erkekle yüz yüze olabilecek bir ortamım yoktu aslında hiç. Ailem mesela böyle şeylere katiyen izin vermez. Sadece sonra evleneceğim kişiyle bir diyalogum olabilirdi. Burda biraz aile faktörü var. Üniversitede yanımdalardı. Hala da öyle. Bir de eskiden ilişkim olmuştu. Onda aldatıldım çok değersiz hissetmiştim o zamandan kalan sorunlar olabilir. Çabuk bağlanma problemim neyden kaynaklı bilmiyorum. Bunlara çözüm bulmadan bir daha ilişki yaşamak istemiyorum sanaldan zaten asla olmaz. Ama bu insana da temmuzdan beri tüm vaktimi verdim. 3-4 aydır bana yaptığı kötülüklerle baş etmeye çalışıyorum. Bir de normalde hiç olmadığım kadar duygusalım aylardır. Karşı tarafın dürüst olmaması da çok zoruma gidiyor. Ama sonuçta tanımıyormuşum normal, neden kabullenemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…