çocuklarınız hala size bağımlı yaşlarındalar,su isteme,tuvalet ihtiyaçları hatta bir çorabı giydirmeyi bile sizden bekleyebilirler,hepimiz büyüdük bir şekilde onlarda büyüyecek.Şu elalem ne der kaygısınıda düşünmeyin,saygılı olmayı öğretmek yeterli bence,çocuktur şımarır zamanı geldiğinde sakinleşir.Şimdiki çocuklarında fazla hareketli olması enerjilerini atamamalarından kaynaklanıyor,her yer cadde,parklar güvenli değil eee bide evde anneler sıkıştırıyor ortalığı dağatma ödevini yap,hadi yat artık...birazda onların açısından bakarsak haklılar aslında.Ben Prof. Dr. Sabiha Paktuna yı takip etmenizi tavsiye ediyoruma.s
Benim kızım asla hayır demeyi bilmeyen babaanne ve dede yanında büyüdü. İşim gereği maalesef evden sabah çok erken saatlerde çıkıp akşam geç saatlerde dönüyorum. Haliyle istemeden de olsa yüzveren dede ve babaanne sayesinde ipleri eline alan 6 yaşında bir kızım oldu. Evde her istediğini yaptırıyor. Gerçi bazı konularda ben hayır diyebiliyorum ama babamız biraz daha yumuşak başlı. Dışarıda mum gibi. Hatta geçen yıla kadar istediği birşeyi bile bana söyletmeye kalkıyordu. Ama evde bizim canımıza okuyor. Şimdi bir de oğlum oldu. Büyüklerin şımartmaları sonucunda kardeşini müthiş kıskanıyor. >Ona zarar vermeye kalkıyor. Güzellikle çok uyardım. Artık ister istemez parlıyorum ona. Şimdi doğum iznindeyim evdeyim diye babaanne de hiç arayıp sormaz oldu kendi yoğurduğu çocuğumu. Buhrana sürüklenecek diye korkuyorum. Okullar açılana kadar vakit geçirsin sıkılmasın diye yüzme kursuna verdim. Bakalım. İnşallah işe yarar.
Allah kolaylık versin.
evden uzaklaşması iyi olmuş,canı sıkıldıkça kardeşine dalmaz.
sevelim derken egoist bir çocuk meydana çıkarıyorlar.
benim daha öne bahsettiğim kızımın arkadaşı da teyzesinin sen en mükemmelsin telkinleriyle dev aynasında görüyor ve hiç insan sevgisi yok ruhunda.
Benim kızım asla hayır demeyi bilmeyen babaanne ve dede yanında büyüdü. İşim gereği maalesef evden sabah çok erken saatlerde çıkıp akşam geç saatlerde dönüyorum. Haliyle istemeden de olsa yüzveren dede ve babaanne sayesinde ipleri eline alan 6 yaşında bir kızım oldu. Evde her istediğini yaptırıyor. Gerçi bazı konularda ben hayır diyebiliyorum ama babamız biraz daha yumuşak başlı. Dışarıda mum gibi. Hatta geçen yıla kadar istediği birşeyi bile bana söyletmeye kalkıyordu. Ama evde bizim canımıza okuyor. Şimdi bir de oğlum oldu. Büyüklerin şımartmaları sonucunda kardeşini müthiş kıskanıyor. >Ona zarar vermeye kalkıyor. Güzellikle çok uyardım. Artık ister istemez parlıyorum ona. Şimdi doğum iznindeyim evdeyim diye babaanne de hiç arayıp sormaz oldu kendi yoğurduğu çocuğumu. Buhrana sürüklenecek diye korkuyorum. Okullar açılana kadar vakit geçirsin sıkılmasın diye yüzme kursuna verdim. Bakalım. İnşallah işe yarar.
Benim oğlum da kıskançlık nedir bilmezdi.e çcuk bu eve yenikardeş gelmiş tabi ki merak edecek değişik tavırlar sergileyecek her hareketinde kıskanıyor diye diye diyee çocuğu kısknaç kardeşinden nefret eden biri haline soktular.İşte demeye çalıştığım şey bu kızlar
biz ne yaparsak nasıl yaparsak yapalım birileri geliiip o koca burunlarını bizim işimize sokup ortalığın altını üstüne çevirip kenara çekiliyor ayıkla sonra da pirincin taşını.hadi şimdi bizim baannemiz gelsin de düzeltisin çocuğumun kıskançlık huyunu ki ben hiç bir çocuğun kıskançlık duygusu var olarak doğduğun inanmamışımdır kıskançlık sonradan ekleniyor yasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?