- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
-
Ne hoş bir suratınız var,japon kızları gibi şirin ve bebeksi
Sarı saç yakışır bence ama koyu renklerin size daha çok yakışacağını düşünüyorum,bu saç renginiz gayet de hoş
bence gitmez yüzün küçük,seni olduğundan yaşlı gösterir,şimdiki saç rengin iyi bence bozma
kesinlikle değiştirmemelisiniz bence:)
hadi yaaaa hani sarı saç meraklısı değilim orion ama kendimde ne bileyim değişiklik istiyorum saçlarım çok uzun kestirip böyle değişik bişeyler yapmak istiyorum şuan saçlarım koyu kestane o resim geçen seneki halim çok beğeniyordum o rengi ama erkek arkadaşım siyah isteyince bende siyahın dönüşü yok diye kestane aldım kendi saç rengimi ama şuan sıkıldım ya kendimde değişiklik istiyorum nasıl saçlar olur peki ne renk gider bana canım
Erkek arkadaşınız esmer seviyor sanırım,hem teniniz de açık buğday olduğu için koyu renk saçlar her zaman sizi daha genç ve alımlı gösterecektir.
Sarı için 30-35 yaşınızı bekleyin derim ben,değişiklik yapacağım derken güzelim saçlarınızı yıpratmayın,böyle oldukça lolita bir havanız var
bence size koyu renk daha çok yakışıyor
ille de açtırmak istiyorsanız açık bir kahverengi üzerine sarı tonu ışıltılar hoş durabilir gibi geldi
ya o istedi diye koyulttum saçlarımı o her zaman doğaldan olmam yana kendi saçlarını merak ediyorum demişti bana tanıştığımızda bu renkti çünkü saçlarım canım şuan işte koyu kestane ben bu rengimi çok sevmiştim o zaman bu rengemi dönsem ki:)
Kesinlikle bu renk
hımmm olabilir sanki kendimi şuan hiç hayal edemiyorum canım ya çünkü sürekli saç boyatan biri değilim bi resimdeki hali aldım birde koyu kestane işte yaşım 21 ama çok ufak gösteriyorum :) biraz farklılık istedim aslında ufak göstermekten çok memnunum ama işte değişim istiyorum birazda olsa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?