Bana sadece siz akil verebilirsiniz... Lutfen...

sofarsogood

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
972
4.168
313
38
Herkese iyi aksamlar
Yine yeniden kimseyle paylasamadigim (kardesim ve annem dahil) bir dertle buradayim. Eski bir iki konum var orada da bahsetmistim. Ayni isyerinde calistigimiz biriyle birlikteyim. Yaklasik 7 aydir. Ilk haftalarda evlenme teklifi aldim. Ve bundan sonraki surec iliskinin nasil desem bu teklife gore sekillendi ikimizin arasinda.
Sadakat ve guven konusunda su an icin hic bir sikintimiz yok. Saygi ve sevgi keza oyle. Cok ince dusunceli, durust, aile kavramina onem veren, eliacik, merhametli bir adam. Beni sevdiginden de cok cok emindim. Gectigimiz haftaya kadar...
Teklifin ardindan nasilsa ayni isyerinde birbirimizi bi kac yildir taniyorduk cok uzamasin hemen evlenelim diyordu (bu arada ben evliliğin e sini agzima alan biri degilim, konusunu hic acmadim). Iliskimizi herkes biliyor. Bekleyecek herhangi bir durumumuz da yok. Ikimizin de kendince iyi gelirli isleri var. Askerlik deseniz o 35 yasinda. Ben gelmisim 30 yasima. Ama ilk adim bir türlü gelmiyor. Naz niyaz yapabilen biri degilim. Onu yapmam bunu yemem oraya gitmem bu saatte cikmam tarzi. Su ana dek bu konularda tartismamiz olmadi. Ama artik annem sorun yaratmaya basladi ( annem muhafazakar goruslu bir kadin keza yasadigimiz cevre de). Nerdeyse her gun ne zaman tanismaya gelecekler hani baharda dugun diyordunuz diye soruyor. Inanin isten eve gelirken ayaklarim geri geri gitmeye basladi.
Asil olaysa kardesim baska sehirde gectigimiz gun erkek arkadasim kardesim ve benim olduğum bir WhatsApp grubumuz var oraya sizin sozunuz nisaniniz varsa ne zaman soyleyin ona gore izin alacagim dedi (yogun calisan ve haftada tek gun izin kullanabilen biri) o soruyu gecistirdi. Kendince espriler vs. Artik bana da sanki bu is uzadikca kotuye gidecek gibi geliyor.
Annesiyle henuz tanışmadım ciddi bi sey olmadan bir defa evlerine davet etti tanıştırmak icin ama ben kibar dille baska zaman diye reddettim. O da kardesimi taniyor yalnizca.
Butun akrabalarima da sağolsun annem soylemis x evlenecek ciddi iliskisi var diye. Bunalima girmek uzereyim sizin is ne oldu diye soranlardan...
Lutfen bana akil verin ben ne yapacagim bu durumda..
Ve farkindayim cok uzun oldu :(

Çok bicaksirti bir konu bence apaçık konusmalisin ve hiç de evlenme meraklısı olmadığını ama ailenin bu konudaki tavrını net koymalisin ortaya; niyeti ciddiyse zaten memnun bile olacaktır böyle bir aileye sahip olmana. ..adı konsun dersin bu kadar. ...Bana eşim rest çekmişti oyaliyorum diye de insan aslında memnun bile oluyor. ..ben dalga geçilecek erkek değilim yeter bu kadar flört dedi ve niyetin varsa hemen yoksa ayrılalım dedi geçti. ..düşün aslında ne güzel birsey :)) bence siz de daha huzurlu olursunuz. ..takipte kalicam sevgiler

Herkese iyi aksamlar
Yine yeniden kimseyle paylasamadigim (kardesim ve annem dahil) bir dertle buradayim. Eski bir iki konum var orada da bahsetmistim. Ayni isyerinde calistigimiz biriyle birlikteyim. Yaklasik 7 aydir. Ilk haftalarda evlenme teklifi aldim. Ve bundan sonraki surec iliskinin nasil desem bu teklife gore sekillendi ikimizin arasinda.
Sadakat ve guven konusunda su an icin hic bir sikintimiz yok. Saygi ve sevgi keza oyle. Cok ince dusunceli, durust, aile kavramina onem veren, eliacik, merhametli bir adam. Beni sevdiginden de cok cok emindim. Gectigimiz haftaya kadar...
Teklifin ardindan nasilsa ayni isyerinde birbirimizi bi kac yildir taniyorduk cok uzamasin hemen evlenelim diyordu (bu arada ben evliliğin e sini agzima alan biri degilim, konusunu hic acmadim). Iliskimizi herkes biliyor. Bekleyecek herhangi bir durumumuz da yok. Ikimizin de kendince iyi gelirli isleri var. Askerlik deseniz o 35 yasinda. Ben gelmisim 30 yasima. Ama ilk adim bir türlü gelmiyor. Naz niyaz yapabilen biri degilim. Onu yapmam bunu yemem oraya gitmem bu saatte cikmam tarzi. Su ana dek bu konularda tartismamiz olmadi. Ama artik annem sorun yaratmaya basladi ( annem muhafazakar goruslu bir kadin keza yasadigimiz cevre de). Nerdeyse her gun ne zaman tanismaya gelecekler hani baharda dugun diyordunuz diye soruyor. Inanin isten eve gelirken ayaklarim geri geri gitmeye basladi.
Asil olaysa kardesim baska sehirde gectigimiz gun erkek arkadasim kardesim ve benim olduğum bir WhatsApp grubumuz var oraya sizin sozunuz nisaniniz varsa ne zaman soyleyin ona gore izin alacagim dedi (yogun calisan ve haftada tek gun izin kullanabilen biri) o soruyu gecistirdi. Kendince espriler vs. Artik bana da sanki bu is uzadikca kotuye gidecek gibi geliyor.
Annesiyle henuz tanışmadım ciddi bi sey olmadan bir defa evlerine davet etti tanıştırmak icin ama ben kibar dille baska zaman diye reddettim. O da kardesimi taniyor yalnizca.
Butun akrabalarima da sağolsun annem soylemis x evlenecek ciddi iliskisi var diye. Bunalima girmek uzereyim sizin is ne oldu diye soranlardan...
Lutfen bana akil verin ben ne yapacagim bu durumda..
Ve farkindayim cok uzun oldu :KK43:
açık olmakta fayda var duruma göre şeklillenir hayat...

Açıkça sor ailem ne zaman gelecdğinizi merak ediyor diye. Evleneceğin adama bunları soramayacaksan oooo.

Birbirinizden eminsiniz guzel bi iliskiniz var cocukluktan cikali cok olmus.. evlenme vaktide gelmis..
Bence bu konuyu acin ailem boyle boyle dusunuyo artik bi adini koysak mi yada ne bileyim adini koysak mi diye yaklasmasanizda annenizin fikirlerini acik acik anlatin .. Niyeti yoksada belli olsun neyin ne olacagi

Sürekli evlilik evlilik derler, iş somut bi şeye gelince ortadan kaybolurlar. Bu dertten bi ben muzdaribim sanırdım.
Konuyu ilgiyle takipteyim. Benzer durumlara sahibiz.
Bizim en son aile büyükleri aldı ikimizi de karşılarına 'artık
bi karar verin' dedi açık ve net. Bakalım bekliyoruz halen, bizde bi tık yok.

Son düzenleme:
Sorun ne anlamadim.
Beni sevdigine eminim diyosun.
Annem sikistiryor diyosun.
Ve adam zaten dunden razi evlenmye.
Yarin gel deseniz gelir??

En iyisi acikca konusmak.sonucta sizin onunla ilgilli hayaler kurmaniz izinvermis,evlilik niyetiyle yola cikmissiniz.
Niyeti ne bunu sorun.
Annenizin akrabalara bahsetmesi hos olmamis uzerinizde baski olmus.hakkinizda hayirlisi

7 ay uzun bir süre değil ama çok istiyorsanız direk sorun neden sormuyorsun ki sevgilin sonuçta siz konuşmıyacaksınız kim konuşacak bu konuları :KK51:

Aile ici görüsmeyi kendin reddetmissin zaten o tanismada olsa tamamlanirdi sonrada aileler tanisir nisan yapardiniz seninle evlenmek istedigini zaten evlenme teklifiyle acikca net belli etmis isi uzatan yok bence.

Back