- 28 Mart 2017
- 16.495
- 67.884
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Su ulkede 2.cocuga cesaret edemeyen tek fakir benim galiba. Bir de zengin sanardim kendimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annemler beş kardeş valla bi anneanneme bakacak kimse olmadı. Kimse istemedi. Bakacaklarının da garantisi yok. İleride bana baksın diye ya da bakarken kardeşine destek olsun diye doğurmak da çözüm değil.Ya bir de şöyle bir durum var eşim tek çocuk öyle maddi imkan içinde de büyümemiş babası ölmüş anne sağ şimdi herseyine eşim koşuyor çok yoruluyor bir kardeşim olsaydı dönüşümlü bakardık bütün yük omuzlarımda diyor bende ikinci çocuğu düşünmüyordum ama eşimin tek çocuk ne kadar zorlandığını görünce ikinci vocuga karar verdim
%100 doğru tespitBir adam niye 2. Çocuk ister her şey yoluna girmişken, kesin ilk çocuk kız çocuğudur diye düşünüyordum ki kızımız yazmışsınız zaten. Ben olsam bu kadar zorlukla onun erkek çocuk olur belki keyfiyle çocuk yapmazdım.
İki kızım var, Allah uzun, sağlıklı ömür versin ama her şeyi iki ile çarpmak zor. Kaygı, stres, okul masrafları, kurslar, alışveriş, ilgi alaka...
Eşim çook uzun süre üçüncüyü istedi.
vajinal varisim vardi ayakta durunca berbat bir agrı yapiyordu
İşin maddi boyutu, bebeklik sürecinde yaşayacaklarinizdan ziyade, bahsettiginiz sağlıklı problemlerinize odaklanmanizi öneririm.kan pıhtilasmasi dolayisiyla igne kullandim
%100 doğru tespit
Bu erkolar kızları olunca tekrar cocuk istiyorlar, amaç errrrrkekkkk çocuğa ulaşmak aman dikkat konu sahibi. Çift maaşla bi çocuğa bakarken herşey güzel, tek maaşla 2 çocuğa bakacaksınız bi süre asla eski düzen olmayacak. L leylosvemecnun
Ya bir de şöyle bir durum var eşim tek çocuk öyle maddi imkan içinde de büyümemiş babası ölmüş anne sağ şimdi herseyine eşim koşuyor çok yoruluyor bir kardeşim olsaydı dönüşümlü bakardık bütün yük omuzlarımda diyor bende ikinci çocuğu düşünmüyordum ama eşimin tek çocuk ne kadar zorlandığını görünce ikinci vocuga karar verdim
ne zaman öleceğinizi bilmiyorsunuz ama yine de yaşıyorsunuz o nasıl oluyorEşinizin kardeşi var ama başka ülkede yaşıyor da olabilirdi. O zaman yine tüm sorumluluk eşinize kalmaz mıydı? Ailesiyle görüşmek istemiyor da olabilirdi. İlla annesine bakacak, kardeşiyle sorumluluğu bölüşecek diye bir durum yok ki.
ne zaman öleceğinizi bilmiyorsunuz ama yine de yaşıyorsunuz o nasıl oluyor
Hah hep aynı cevapKusura bakmayın hiç alakasını anlamadım
Eşinizin kardeşi var ama başka ülkede yaşıyor da olabilirdi. O zaman yine tüm sorumluluk eşinize kalmaz mıydı? Ailesiyle görüşmek istemiyor da olabilirdi. İlla annesine bakacak, kardeşiyle sorumluluğu bölüşecek diye bir durum yok ki.
Hah hep aynı cevap
Ama bu doğru bir mantık değil ki.
Çok büyük olasılıkla maddi manevi bölüşecek yani.
Bir gün sayısal çıkacak mantığıyla çalışmamak gibi bir olasılığı var söylediğiniz şeyin.
İkinci çocuğum beni ilk çocuğuma yıkarsa diye düşünüp çocuk yapmamaya karar vermek de yapmaya karar vermek de çok alakasız.
Çocuklarımıza kaç tane olursa olsun yıkılmalayım en temizi o.
En azından maddi olarak destek gorebilirdi kv kirada yaşıyor emekli maaşı yetmiyor hastalığı ameliyatı her şeyi eşimin üstünde hoş helal olsun annesi tabi ki yapacak ama maddi anlamda en azından bir desteği olsa o bile rahatlatırEşinizin kardeşi var ama başka ülkede yaşıyor da olabilirdi. O zaman yine tüm sorumluluk eşinize kalmaz mıydı? Ailesiyle görüşmek istemiyor da olabilirdi. İlla annesine bakacak, kardeşiyle sorumluluğu bölüşecek diye bir durum yok ki.