• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana önerilen kişi

hupsidupsi09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2024
64
144
8
29
Merhabalar bayadır buraya konu açmıyorum . Eşimden ayrılalı yaklaşık 6 ay oldu önce bunu söyleyeyim ve 29 yaşındayım . Ailemin görüştüğü bir aile var sürekli bize gelir giderler.

Bugün odamda uyumaya çalışırken anneme telefon geldi .annem mutfağa geçti ve konuşmaya başladılar . Tabi benim uyuduğumu zannettiği için biraz sesli konuştu annem . Konuşulanları duydum. Bana birini bulmuşlar . Annem bi kaç soru sordu ve kapattı telefonu . Odamdan çıktım annemin yanına gittim ben daha boşanalı altı ay oldu farkında mısınız falan dedim . Ancak bi yandan da merak ettim ne iş yapıyormuş diye sordum . İyi bir yerde çalışıyor şahıs . Ama 45 yaşında dedi annem . Bunu duymamla nevrimin dönmesi bir oldu zaten . Sinirlenmekte haksız mıyım arkadaşlar ? Şaka gibi gerçekten . Boşandım diye önerilen kişiye bakar mısınız . Babam yaşında . Saydım sövdüm ara şu kadını yoksa ben arayacağım bana bunu mu layık gördünüz diye dedim . Bu arada yaşımdan çok çok ufak gösteriyorum kamuda çalışıyorum evim arabam var çok şükür . Ama boşandım diye insanların beni denk gördüğü kişi benden 15 yaş büyük 45 lik amca . Siz olsanız ne yapardınız ?

Merhabalar bayadır buraya konu açmıyorum . Eşimden ayrılalı yaklaşık 6 ay oldu önce bunu söyleyeyim ve 29 yaşındayım . Ailemin görüştüğü bir aile var sürekli bize gelir giderler.

Bugün odamda uyumaya çalışırken anneme telefon geldi .annem mutfağa geçti ve konuşmaya başladılar . Tabi benim uyuduğumu zannettiği için biraz sesli konuştu annem . Konuşulanları duydum. Bana birini bulmuşlar . Annem bi kaç soru sordu ve kapattı telefonu . Odamdan çıktım annemin yanına gittim ben daha boşanalı altı ay oldu farkında mısınız falan dedim . Ancak bi yandan da merak ettim ne iş yapıyormuş diye sordum . İyi bir yerde çalışıyor şahıs . Ama 45 yaşında dedi annem . Bunu duymamla nevrimin dönmesi bir oldu zaten . Sinirlenmekte haksız mıyım arkadaşlar ? Şaka gibi gerçekten . Boşandım diye önerilen kişiye bakar mısınız . Babam yaşında . Saydım sövdüm ara şu kadını yoksa ben arayacağım bana bunu mu layık gördünüz diye dedim . Bu arada yaşımdan çok çok ufak gösteriyorum kamuda çalışıyorum evim arabam var çok şükür . Ama boşandım diye insanların beni denk gördüğü kişi benden 15 yaş büyük 45 lik amca . Siz olsanız ne yapardınız ?
Bende ayni tepkiyi verirdim de bazen insanlar da düşüncesiz olabiliyor bosverin çok da takılmayın ne güzel işiniz gücünüz var yaşınız da genç biraz hayatınızı yaşayın hemen ne evlilik düşüncesi, ilerde karşınıza çıkar mutlaka size denk biri o zaman düşünürsünüz. Şimdi biraz rahatlığınızın tadını çıkarın

45 yaşında insan ne ara amca oldu😂😂😂

Evet 15 yaş fazla gibi duruyor ama önyargılı olmadan önce söyle gözünün ucuyla olsa bi bak. Belki hoşuna gider.. :KK66:

Bi de bu talip olma konusunda, herkes kendinden yükseğe bakar. Seni iyi bi tercih olarak görmüş olacaklar ki şanslarını deniyorlar. :KK51: Sonuçta arada böyle yaş farkı olup evlenen de var hani.

Dediğim gibi eğer genel olarak evlilik tekliflerine açıksan, annene kızmak yerine, şu yaş sınırında olsun de ona göre on eleme yapıp sana söylesin. Kadının sucu yok. Herkes herkese talip olabilir yani. Hem seni yakıştırıp soran da annen değil. Birisi sormuş o da muhatap. Evet demez ama dinler. Senin gibi tepki verse korkusundan kimse soramaz. :eek: Sonra neden bana teklif gelmiyor diye düşünürsün. Dinleyip usulünce cevap vermek güzeli.

Son düzenleme:
Evınde kızın varsa talibi olması da normal .
Anneniz size söylerdi sizde olmaz derdiniz
Karşı taraf cevaplanırdı .

Yani belki anneniz karşıya da sizin fikrinizi almadan olmaz yaşı büyük yada kızım yenı ayrıldı demek istememiştir (size saygısından)

şimdi annenızın suçu ne sövdünüz saydınız ne gectı elinize madem tavrınız netti adamı nie merak edip sordunuz

Aynı yaştayız 45 yaşında adamla ben de yapamam. Çok büyük bir yaş farkı. Aşık olup 10 yaş farkla evlenenler bile pişman. Kaldı ki iddet süren bitmemiş. Annene açık açık görücü istemiyorum de. Sırf boşandın diye sana layık gördükleri adama bak herkes dengine

Burda yaş alınganlığı yapacak bir durum yok. 29 yaşındaki biri için 45 gayet büyük bir yaş. Bir nesile yakın fark var aralarında. Amca diyemeyiz ama 29 yaşındaki bir kadına da talip olurken biraz düşünmeli. (Belki kendisi talip olmamıştır tanıdıklarının halt etmesidir onu bilemem) 35 yaş da genç ama 20 yaşındaki biri için için fazla mesela. Kadının istememesi, yaş farkını fazla bulması o kadar normal ki. Yaşları o adama yakın üyelerinin alınmasını gerektirecek bir durum yok.

Ben tepkinizi haklı buldum konu sahibi. Akılları sıra “nasılsa boşanmış artık kriterleri düşmüştür” diye düşünüp işgüzarlık yapmak istemişler.

Son düzenleme:
Bende sevmedim eskiden normalmiş tamam yada bakinli yaşını göstermez falan filan erkeklerde derler falan filan holdingi varmı 😂neyse.Arz talep meseleside bence çok aradaki yas farkı benim düşüncem bu yönde .Zamanla sıkıntı olurmu olur evet

Yaaa o kadar haklısınız ki ben henüz 27 yaşında bekardım . Bir akraba bana evlen bak sonra sana 40 yaşındakiler gelir dul gelir bilmem ne ona bu lafları söyleten babamdı

Kimseyi kınamıyorum gönlüm düşse ne yaş ne iş fark etmez ama seni küçümsemek için yapıyorlar

Back