• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana olumlu bisey soyleyin nolurrr.

mervedqn

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
17
2
6
34
İstanbul
Ben 6 aylik evliyken.hamile.kaldim ve 6bucuk aylikken erken dogum yaptm ama bebegimi ölü dogum yaptim ve yine 6 aydir ugrasiyorum ama bebeim olmuo doktor yumurtaliklarimin tembel olduqunu syledi adettin 3.gunu klomen kullanmaya basladm ama hala buyumedi yumurtaliklarim bana ..bi fikir verin lutfen

Ben 6 aylik evliyken.hamile.kaldim ve 6bucuk aylikken erken dogum yaptm ama bebegimi ölü dogum yaptim ve yine 6 aydir ugrasiyorum ama bebeim olmuo doktor yumurtaliklarimin tembel olduqunu syledi adettin 3.gunu klomen kullanmaya basladm ama hala buyumedi yumurtaliklarim bana ..bi fikir verin lutfen
bebeğe otopsi yaptırdınmı bak bu çok önemli sendeki sorunun cevabı bir anlamda

Ona gerek yok dediler idrar yolunda intap vardi oo sebeb olmustur dedi doktor genelde bebeklerin dusmesinde intihap sebeb oluo dedi:(

canım sana teselli vermek çok isterdimçok kötü bişi yaşamışın allah rahmet eylesin... ama çocuk düşürenler daha çabuk hamile kalırlarmş 3 aya kalırsın heralde canım en geç öle oluo ne bilim etraftan gördüğümden konuşuorum.. beende de sebepsiz4 aydr olmuo beklioruz zorçok zor :(

Arkafasim oncelimle basin sagolsun
Oncelikle erken dogumun net sebebi arastirilmali
Burda ayni durumu yasayan arkadaslariminiz rahim agzi yetmezligi sorunlari cikti ortya

Gebe kalmaya gelince hic adet oldun mu?
Birde sen 6 ay gibi kisa surede gebe kalmis birisin ondan dolayi acele etme streste yumurtlamayi baskiliyor bence senin ilaca bile ihtiyacin yok biraz kfani bosalt rahatla
Unutma sen dogal.yolla gebe kaldin yine kalabilirsin

Back