- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Sen ona dönsen de birlikte yaşayınca ya yine dikkatsiz davranırsa ve tekrar hamile kalırsan? Elini taşın altına koymalısın. Her başımız sıkıştığında bizim için en cazip gelen yere sığınamayız. Çek git hayatından. Ona muhtaç gibi davranıyorsun. Bu konu sürekli gündeme gelince canın yanmayacak mı? Ev arkadaşların pisliğine katlanmak yeğdir. Seni çok seviyorsa evlilik için bir şeyler yapar. Ona tamamen güvenince tabii. Attığı yalanların da açıklaması yok. O aciz, sen ondan acizsin şu an. YAPMA.Aranızda bilenler vardır; zaten sorunlu bir hayatım, ayrıldığım bir sevgilim, nefret ettiğim pis ev arkadaşlarım var. Üstüne geçen hafta boş gebelik yüzünden kürtaj oldum. Eski sevgilim ne olur ne olmaz diye bi hafta burda kal diyip beni kendi evine getirdi. Kendisi de izin aldı bir haftadır başımda bekliyor. Yarın kendi evime geri dönücem ama hiç gitmek istemiyorum.
Sevgilim benden 10 yaş büyük. İlk başlarda burda herkes bana yapma etme dedi ben pek önemsemedim, aynı evde yaşamaya başladık. Cüzdanında eski sevgilisinin fotoğrafını bulduğum için kavga ettik ve ayrıldık. Sonrasında ben ayrı eve çıktım 2 arkadaşımla. Eski sevgilim barışmak için çok uğraştı ama ben geri adım atmadım. Sonra kendisiyle konuşmam için yalan söyledi. Söylediği yalan savaşa gidiyorum(asker). Ben tabi ertesi gün koşa koşa yanına gittim yalanı gayet işe yaradı yani. Ama yalan söylediğini öğrenince yine konuşmadım. Hamile olduğumu fark edince tabi tekrar konuşmak zorunda kaldım. Bu hamilelik olayından beridir ama inanılmaz destek oluyor. Her hali her tavrı çok ince, çok düşünceli. Hastanede sürekli basımdaydı, hastaneden çıktık beni eve bıraktı. Akşam karnım çok ağrıdığı için tekrar hastaneye götürdü sonra beni kendi evine getirdi. Evde sürekli başımda. Yataktan kalkmama izin vermiyor. İlaçlarımı tam saatinde getiriyor, bana sevdiğim yemekleri yapıyor. Barışmak için bir şey söylemiyor ama sen yokken ev bomboştu iyi ki geldin evin neşesi geldi falan diyor. Arada ben uyurken gelip saçımı okşuyor, öpüyor ama uyanıkken hiç yanaşmıyor. Tabi kural olarak benim bu numaraları yememem lazım. Akıllı kızım ben
Yarın evime gitmem lazım. AMA GİTMEK İSTEMİYORUM. Ev arkadaşlarım çok pis. Bu ev pırıl pırıl.. Ev arkadaşlarım bebekle ilgili hiçbir şey bilmiyorlar. Yalnızca eski sevgilim ve ben biliyoruz, bir de sizler. Yani burda eski sevgilimle istediğim gibi dertleşebiliyorum yanında istediğim gibi ağlayabiliyorum ama kendi evimde bunları yapamıycam.
Ayrıca beni kınayacaksınız ama benim kendimi güvende hissettiğim tek yer bu ev. Yani eski sevgilimin yanında nolursa olsun kendimi güvende hissediyorum. Böyle düşününce ona geri dönmek istiyorum.
Ama bi taraftan yaşadıklarımız geliyor aklıma. O kadının cüzdandan bana bakan kenafir gözleri geliyor. Söylediği salakça yalan geliyor.
Mantıklı olan geri dönmemek, bunun gayet farkındayım. Saf veya salak bi insan değilim bu insanla tekrar bir araya gelirsek er ya da geç üzüleceğimi biliyorum. Ama şu an ihtiyacım olan şeyleri bana bir tek o sağlayabiliyor.
Şu an ona gidip sarılırsam muhtemelen her şey eskisi gibi olacak ve ben benim için aşırı zor olan dönemde çok rahatlamış olucam. Ama ilerisi benim için hüsran olabilir. Ama şu an ona sarılmak kadar bana mutluluk verecek hiçbir şey yok. Ama bana yalan söyledi. Ama yalnızca onunla güvende hissediyorum. Ama o kadının fotoğraflarını cüzdanında tuttu.
Sürekli “ama”larım çatışıyor. Şu an çok büyük bi boşluktayım bunu inkar edemem. Sürekli olarak rüyamda çocuğum olduğunu görüyorum ve istisnasız her rüyamda eski sevgilim çok iyi baba. Her uykumdan uyanışımda onu daha bi seviyorum.
Kızlar ben tek başıma işin içinde çıkamıyorum. Objektif yorumlarınıza ihtiyacım var
Terbiyesizleşmeyin. Ben bu insanın evinde kalırken ne ondan para aldım ne bi şey aldım. Israr kıyamet faturalara ortak oldum. Şimdi kendi evim var burada yardıma ihtiyacım olur diye kalıyorum. Sizin kendi içinizin kötülüğü yorumunuza yansımış. Kişi kendinden bilir işi.
Hayır halim ortada bir hafta olmadı kürtaj olalı. Biri çıkar bunları düşüneceğine o bebeği düşün der, biri çıkar bence boş gebelik değil yalan söylüyosun ama şimdi ben bunu desem iftira atıyo diyip vicdan yaparsın der, biri durduk yere bana senin gibi uyumsuz biriyle yaşıyosa iyi biridir der, bir tutar sen adamı kullanıyosun der. Nesiniz siz intihar timi mi? Zaten zor durumda olanları iğneleyip aşağılayıp intihara sürükleme timi misiniz siz? Öleyazın da bir bardak su vereniniz olmasın sizin
Konu sahibi beni tokatlayın demiş,tokatlayanları kiblemiş
Kıza öyle iğrenç hakaretler edilmiş ki yazık ya bu insanlarakonu sahibi bana tokat atın demiş
hakaretler yağdırın dememiş
ikisi farklı şey
Basliginiza istinaden öyle yorumlar yapılıyor olamaz mı? Okkalı bir tokatla kendine gelmek isteyen siz değil miydiniz?
boş gebelik nedir?Keşke dert ettiğiniz şey eski sevgilinin fotoları yada ev arkadaśların pisligi değilde aldırdığınız o masum bebek olsaydı
????başka da bir şey sormam.Öncelikle anlayışlı yorumunuz için teşekkür ederim. Bu bebek sağlıklı olsaydı dahi ben nasıl tek başıma doğurabilirdim? Kendimi geçtim o çocuğa bu durumu nasıl yaşatabilirdim? Erkek arkadaşım doğurmak istersen evlenebiliriz dedi ama onun da bi ailesi var ve muhtemelen bunu kabul etmeyeceklerdi. Konumda da söylemiştim ben minör depresyon geçiriyorum ağır antidepresanlar kullanıyorum bebek sağlıklı olsaydı ve aldırmasaydım bile gebeliğimi ilaçlarım olmadan sürdürmem mümkün değildi. Her şeyi geçtim çocuğu doğursam bezini alacak param olmazdı. Şu an zaten hiç iyi değilim ama insanlar sırf bana hakaret etmek için cevap yazıyor konuma.
Çok zekisin masallah sanaboş gebelik nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?