Bana okkalı bi tokat atın kendime geleyim

dr_yad melekeda

Şimdilik bir karar vermeyin.iyileşince sakin kafayla düşünün.önceki konunuzu okumuştum.bence siz sıkıntılı bir dönemden geçiyorsunuz bu nedenle geri dönmek istemeniz normal ama acele karar vermeyin iyice düşünün gerekirse şans verirsiniz.boş gebelik olmasada kürtaj olabilirdiniz bunlara kafayı takmayın.herkesin değer yargıları farklıdır.insanları eleştirmek çok kolay ama onları o duruma getiren şartları bilemeyiz.hayatınızı nasıl yaşayacağınız size kalmış.

Sen bu adamı seviyor musun????? Bir sor kendine.Daha çok gençsin yaşadığın şeylere bak. Kürtaj filan kolay şeyler değil. Sevmediğin bir adamla yok o ev pis burası temiz yok bana iyi davranıyor diye kalma.Sevgiye aç gibi bir halin var.

="Beautiful Trauma, post: 54900397, member: 828378"]Yerinde bi bedduaysa iyidir. Ben beddua etmesem de şu iğrençliklerin yanına kalmaz zaten. Leş kadın
Bak ağzını topla. Seks arkadaşları bulup iki saat sonra tanıştığın biriyle beraber olabilen sensin ama bence yaşadıklarından ders al diyince leş olan benim öyle mi? Senin yüzünden ban alabilirim ama bundan sonra birlikte olurken iki kere korun doğru dürüts tanımadığın birinden de olabilirdi bebek ya da boş gebelik. Bundan sonra da saldırınızı karşınızdakinin cümleleriyle doğru orantılı yapın hadddinizi aşmayın.

ailen nerde sevgilinle kaldıgıı hatta hamile kalıp cocuk düsürdügünü biliyomu

düsün biliyo dersem bisey demem ama bilmiyo dersen

ne yazık bi anne baba olsam ve kızım böyle bisey yapsa nasıl üzülürüm elin adamı seni kullanıyo uyan buna

istersen ev arkadasın pis diye evlen adamla bence bi an önce ordan cık ve bidahada kimseyle evlenmeden birlikte olma

Öyle kolay kolay kimseyi kınamamalıyız.Aynı şeyler bi 3-5 sene sonra bizimde başımıza gelebilir.Nihayetinde karşınızda 20 yaşında koca hayatla tek başına boğuşan bir genç kız var.Ortada bir hata varsa bu kızın ailesinin bence, hiç bir sebeple ebeveyler çocukları ile küsüp görüşmeme lüksüne sahip değildir.Ana baba ölene dek evladının peşinde olmalıdır.Boş yada dolu gebelik,nikahsız çocuk doğurmak çok büyük sorunları beraberinde getirebilir, bu konu sahibinin insiyatifin de olan bir şey kimse yargılayamaz.Ayrıca sağlıklı bir gebelik olup partnerinden destek görseydi bence aldırmazdı.Çok az kadın bile isteye kürtaj olur.

Sana ne benim seks arkadaşlarımdan? Sevgililerimden? Cinselliğimden? Seni zerre kadar alakadar etmeye aklının ermediği şeylere yorum yapma. terbiyesiz

Ayrıca bi tarafından uydurup o ufak beyninde kurup kurup yazma daha hayatımda hiç 2 saat tanıdığım biriyle birlikte olmadım. İftira atıp duruyosun

Öncelikle anlayışlı yorumunuz için teşekkür ederim. Bu bebek sağlıklı olsaydı dahi ben nasıl tek başıma doğurabilirdim? Kendimi geçtim o çocuğa bu durumu nasıl yaşatabilirdim? Erkek arkadaşım doğurmak istersen evlenebiliriz dedi ama onun da bi ailesi var ve muhtemelen bunu kabul etmeyeceklerdi. Konumda da söylemiştim ben minör depresyon geçiriyorum ağır antidepresanlar kullanıyorum bebek sağlıklı olsaydı ve aldırmasaydım bile gebeliğimi ilaçlarım olmadan sürdürmem mümkün değildi. Her şeyi geçtim çocuğu doğursam bezini alacak param olmazdı. Şu an zaten hiç iyi değilim ama insanlar sırf bana hakaret etmek için cevap yazıyor konuma.

Of ya 20 li yaşlarda üniversiteli bir genç kız okuluna gider arkadaşlarıyla takılır,biraz aşk acısı çeker belki sevgilisi varsa biraz onla vakit geçirir,en büyük derdi yarın ne giysemdir falan.hayatın bence en güzel en kakara kikiri dönemidir. Bu ne ya kürtajlar falan birlikte kalmalar kusura bakmayın bu yaşlar için çok fazla değil mi bunlar

Aslında benim dikkatimi çeken tek bir şey var sevgili B Bremenmizikacisi , 20 yaş bu deneyimler için zor bir yaş. Hem fiziksel hem de ruhsal olarak sizi yıpratan ortamlar içindesiniz anladığım kadarıyla. Şuan için belki üzerinde durmayarak atlatmaya çalışıyorsunuz ama yıllar geçtikçe tüm bunlar sizde bir birikime sebep olacak. Ailenizden destek alamadığınızı görüyorum. O halde siz kendinize ebeveynlik yapacaksınız. 20 yaşında bir kız kardeşim olsa ona da bunları söylerdim. Lütfen bedeninizi ve ruhunuzu başkalarının insafına bırakmayın, çok üzülürsünüz. Bu yaşadıklarınızı normalleştirmeye çalışmayın, çünkü normal değil.

Hatirladim sizi..
Eski sevgilinin fotosunu adamin cuzdaninda bulunca delirmistin de o da..ne var bunda? Demisti sakince.

Adamin seni sevdigine inanmamistim.
Insan eski sevgilisinin fotosunu hala neden saklar?

Neyse konumuz bu degil.

Sen onun seni sevdigine inanmissin.

Su an zaten zor bir surectesin ona ihtiyacin var.
Tam olarak iyilesene kadar onda kal kendini toparla.

Sonra da kaldiginiz yerden devam edersiniz.
Baska ne denilebilir ki?

Terbiyesiz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…