• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana okkalı bi tokat atın kendime geleyim

Suan kürtajdan dolayı duygusal anlamda gelgitlerin olduğu bi dönemdesin,hatta lohusa sayılırsın kırk gün sana bakmasına müsade et karar verme,konularını biliyorum boşluktasın gibi hissediyorum,önce sakinleş sürekli karar alıyorsun ne eminsin ne mutlu. Ben de aksi ve geçimsizmişsin gibi hissediyorum bu arada herneyse geçmiş olsun bakalım

Hormonların tavan, bi süre nazını çeken iyi hissettiren kişilerle olmak iyi gelir. Kendini toplayınca karaeını verirsin.
Yanında yörende atmosferinde olmayan üçüncü kişi için -bi iki hafta-Canını sıkma bence.

Aranızda bilenler vardır; zaten sorunlu bir hayatım, ayrıldığım bir sevgilim, nefret ettiğim pis ev arkadaşlarım var. Üstüne geçen hafta boş gebelik yüzünden kürtaj oldum. Eski sevgilim ne olur ne olmaz diye bi hafta burda kal diyip beni kendi evine getirdi. Kendisi de izin aldı bir haftadır başımda bekliyor. Yarın kendi evime geri dönücem ama hiç gitmek istemiyorum.

Sevgilim benden 10 yaş büyük. İlk başlarda burda herkes bana yapma etme dedi ben pek önemsemedim, aynı evde yaşamaya başladık. Cüzdanında eski sevgilisinin fotoğrafını bulduğum için kavga ettik ve ayrıldık. Sonrasında ben ayrı eve çıktım 2 arkadaşımla. Eski sevgilim barışmak için çok uğraştı ama ben geri adım atmadım. Sonra kendisiyle konuşmam için yalan söyledi. Söylediği yalan savaşa gidiyorum(asker). Ben tabi ertesi gün koşa koşa yanına gittim yalanı gayet işe yaradı yani. Ama yalan söylediğini öğrenince yine konuşmadım. Hamile olduğumu fark edince tabi tekrar konuşmak zorunda kaldım. Bu hamilelik olayından beridir ama inanılmaz destek oluyor. Her hali her tavrı çok ince, çok düşünceli. Hastanede sürekli basımdaydı, hastaneden çıktık beni eve bıraktı. Akşam karnım çok ağrıdığı için tekrar hastaneye götürdü sonra beni kendi evine getirdi. Evde sürekli başımda. Yataktan kalkmama izin vermiyor. İlaçlarımı tam saatinde getiriyor, bana sevdiğim yemekleri yapıyor. Barışmak için bir şey söylemiyor ama sen yokken ev bomboştu iyi ki geldin evin neşesi geldi falan diyor. Arada ben uyurken gelip saçımı okşuyor, öpüyor ama uyanıkken hiç yanaşmıyor. Tabi kural olarak benim bu numaraları yememem lazım. Akıllı kızım ben

Yarın evime gitmem lazım. AMA GİTMEK İSTEMİYORUM. Ev arkadaşlarım çok pis. Bu ev pırıl pırıl.. Ev arkadaşlarım bebekle ilgili hiçbir şey bilmiyorlar. Yalnızca eski sevgilim ve ben biliyoruz, bir de sizler. Yani burda eski sevgilimle istediğim gibi dertleşebiliyorum yanında istediğim gibi ağlayabiliyorum ama kendi evimde bunları yapamıycam.

Ayrıca beni kınayacaksınız ama benim kendimi güvende hissettiğim tek yer bu ev. Yani eski sevgilimin yanında nolursa olsun kendimi güvende hissediyorum. Böyle düşününce ona geri dönmek istiyorum.

Ama bi taraftan yaşadıklarımız geliyor aklıma. O kadının cüzdandan bana bakan kenafir gözleri geliyor. Söylediği salakça yalan geliyor.

Mantıklı olan geri dönmemek, bunun gayet farkındayım. Saf veya salak bi insan değilim bu insanla tekrar bir araya gelirsek er ya da geç üzüleceğimi biliyorum. Ama şu an ihtiyacım olan şeyleri bana bir tek o sağlayabiliyor.

Şu an ona gidip sarılırsam muhtemelen her şey eskisi gibi olacak ve ben benim için aşırı zor olan dönemde çok rahatlamış olucam. Ama ilerisi benim için hüsran olabilir. Ama şu an ona sarılmak kadar bana mutluluk verecek hiçbir şey yok. Ama bana yalan söyledi. Ama yalnızca onunla güvende hissediyorum. Ama o kadının fotoğraflarını cüzdanında tuttu.

Sürekli “ama”larım çatışıyor. Şu an çok büyük bi boşluktayım bunu inkar edemem. Sürekli olarak rüyamda çocuğum olduğunu görüyorum ve istisnasız her rüyamda eski sevgilim çok iyi baba. Her uykumdan uyanışımda onu daha bi seviyorum.

Kızlar ben tek başıma işin içinde çıkamıyorum. Objektif yorumlarınıza ihtiyacım var
Ayrılmanıza tek sebep eski sevgili fotoğrafı bulmanız mıydı?
Eğer öyleyse neden bir şans vermeyip kendinize eziyet ediyorsunuz?
Geleceği bilemezsiniz, gelecekte olabilecekle değil şu anda yaşadıklarınızla değerlendirin sevgilinizi..
İyi hissediyorsanız kalın yanında bu eziyet niye?

Eski sevgilisiyle baska bimunasebeti var mi? Hatira diye tutuyordur belki?

Benimde eski erkek arkadasimin bana aldigi bi kart hala durur. Hatira diye.. ama simdi aticam. Esim at dedi :D

Siz ikaz ettiginiz halde atmiyorsa o zaman sorun. Ama o da tamam diyip uyum gosteriyorsa, uzatmayin derim

Ya of şmdi hatrladm seni .. hep aynı şeyleri söylüyoruz sende hep inatla bildiğini yapıyorsun.
adamın seni sevdiğine inanmak istiyorsun .. 10 yaş mı vardı aramızda? kim olsa kendinden küçük karşılıksız ilişkiye giren kadını yanında tutmak ister ztn ( aşık olmasa bile)
Gittiğin yol yol değil. Madem eminsin çok iyi baba eş olacağından hemen yüzük takın evlenin beyfendinin işine gelirse.
Bide bu adamla evlenince hiçbi heyecan yaşamayacaksın farkında mısn.. çocuk aldırmaya kadar ilerlemiş..
o seni cinsel anlamda kullanıyor
Sende onu bedava ev yemek para olarak kullanıyorsun. Aranızdaki tek ilişki bu.

Aranızda bilenler vardır; zaten sorunlu bir hayatım, ayrıldığım bir sevgilim, nefret ettiğim pis ev arkadaşlarım var. Üstüne geçen hafta boş gebelik yüzünden kürtaj oldum. Eski sevgilim ne olur ne olmaz diye bi hafta burda kal diyip beni kendi evine getirdi. Kendisi de izin aldı bir haftadır başımda bekliyor. Yarın kendi evime geri dönücem ama hiç gitmek istemiyorum.

Sevgilim benden 10 yaş büyük. İlk başlarda burda herkes bana yapma etme dedi ben pek önemsemedim, aynı evde yaşamaya başladık. Cüzdanında eski sevgilisinin fotoğrafını bulduğum için kavga ettik ve ayrıldık. Sonrasında ben ayrı eve çıktım 2 arkadaşımla. Eski sevgilim barışmak için çok uğraştı ama ben geri adım atmadım. Sonra kendisiyle konuşmam için yalan söyledi. Söylediği yalan savaşa gidiyorum(asker). Ben tabi ertesi gün koşa koşa yanına gittim yalanı gayet işe yaradı yani. Ama yalan söylediğini öğrenince yine konuşmadım. Hamile olduğumu fark edince tabi tekrar konuşmak zorunda kaldım. Bu hamilelik olayından beridir ama inanılmaz destek oluyor. Her hali her tavrı çok ince, çok düşünceli. Hastanede sürekli basımdaydı, hastaneden çıktık beni eve bıraktı. Akşam karnım çok ağrıdığı için tekrar hastaneye götürdü sonra beni kendi evine getirdi. Evde sürekli başımda. Yataktan kalkmama izin vermiyor. İlaçlarımı tam saatinde getiriyor, bana sevdiğim yemekleri yapıyor. Barışmak için bir şey söylemiyor ama sen yokken ev bomboştu iyi ki geldin evin neşesi geldi falan diyor. Arada ben uyurken gelip saçımı okşuyor, öpüyor ama uyanıkken hiç yanaşmıyor. Tabi kural olarak benim bu numaraları yememem lazım. Akıllı kızım ben

Yarın evime gitmem lazım. AMA GİTMEK İSTEMİYORUM. Ev arkadaşlarım çok pis. Bu ev pırıl pırıl.. Ev arkadaşlarım bebekle ilgili hiçbir şey bilmiyorlar. Yalnızca eski sevgilim ve ben biliyoruz, bir de sizler. Yani burda eski sevgilimle istediğim gibi dertleşebiliyorum yanında istediğim gibi ağlayabiliyorum ama kendi evimde bunları yapamıycam.

Ayrıca beni kınayacaksınız ama benim kendimi güvende hissettiğim tek yer bu ev. Yani eski sevgilimin yanında nolursa olsun kendimi güvende hissediyorum. Böyle düşününce ona geri dönmek istiyorum.

Ama bi taraftan yaşadıklarımız geliyor aklıma. O kadının cüzdandan bana bakan kenafir gözleri geliyor. Söylediği salakça yalan geliyor.

Mantıklı olan geri dönmemek, bunun gayet farkındayım. Saf veya salak bi insan değilim bu insanla tekrar bir araya gelirsek er ya da geç üzüleceğimi biliyorum. Ama şu an ihtiyacım olan şeyleri bana bir tek o sağlayabiliyor.

Şu an ona gidip sarılırsam muhtemelen her şey eskisi gibi olacak ve ben benim için aşırı zor olan dönemde çok rahatlamış olucam. Ama ilerisi benim için hüsran olabilir. Ama şu an ona sarılmak kadar bana mutluluk verecek hiçbir şey yok. Ama bana yalan söyledi. Ama yalnızca onunla güvende hissediyorum. Ama o kadının fotoğraflarını cüzdanında tuttu.

Sürekli “ama”larım çatışıyor. Şu an çok büyük bi boşluktayım bunu inkar edemem. Sürekli olarak rüyamda çocuğum olduğunu görüyorum ve istisnasız her rüyamda eski sevgilim çok iyi baba. Her uykumdan uyanışımda onu daha bi seviyorum.

Kızlar ben tek başıma işin içinde çıkamıyorum. Objektif yorumlarınıza ihtiyacım var
Evet o resim muhabbeti olmadı. Yalan da çok uygun olmadı. Ama yalan söyleme sebebi çok kötü değil senin için yaptı. Şimdi o evden çekip gidebilirsin yada iyileşince bir daha arayıp sormazsın. Evet üzülürsün ama yapamayacağın bişey değil. Fakat benim fikrim çok sert değil sevgilinle ilgili. Gelecekte nasıl olursun bunu yaşamadan bilemezsiniz. Bir şans daha ver kendin için ama temkinli ol. Baktın olmuyo gerçekten o zaman git. Ama muhakkak temkini elden bırakma. Umarım herşey gönlünce olur

Hatırladım hatırladım sümüklerin akmıştı yerlere ağlarken kenafir gözlünün fotoğrafını yırtarken :KK53:
Boşver bu adamı gencecik kızsın bukadar üzme kendini

Ah deniztanrıçası sana sürekli burda sayfalar dolusu yazılar yazılıyor sonuç: daha büyük bi sorunla geri geliyorsun. Dinlemiyorsun bile... Neyse sana tavsiyem iyileşince artık kendi ayakların üzerinde dur.

Son düzenleme:
Aileniz hiç aramadı mi şimdiye kadar. Anneniz çağırmiyor mu? Ablanizla kavga etmiştiniz onun için evden ayrimistiniz yanlış hatırlamıyorsam ama geri aramadilar mi sizi? Pis kizlari ya da sevmediğin adamı cekmektense ailenize dönmeniz daha iyi olur.

Sana gerçekten inanamıyorum inanılır gibi değil adam elbet iyi davranacak aksi halde ömür billah senle ve çocukla mi ugrasacak akıllı olmak bu mu ....boş gebelik falan hikaye bence oldu bitti zaten aldırman lazımdı zira küme ne anlatican yazık ediyirsunuz kendinize oyuncak edip elaleme. .hatırlamaz bile seni ama sen bu acıyı yıllarca yaşayacaksın. ..

Askerlik yalani sirin bile geldi bana :) eski sevgili fotosunu neden koymus cuzdana? Ya cuzdana foto koyma mi kalmis :)))

Buarada bilinc altindan dolayi cocuklu ruyalar goruyosun. Yasadigin zaten bos gebelikti vicdan yapacak birsey yok. Unutmaya calis.

Anlik bi mutluluk istiyorsan sal gitsin ama uzun vaadede ayni seylerin olmasi kacinilmaz! Kendi basina eve ciksan? Ailen arayip sormuyor mu hic?

Yalan ve kandırma çok fazla geldi bana.
Bunlara yutma.
Güven için dürüstlüğün olması gerekir.
Oysa bu sadece yalan söylemiş ve şimdi iki iyi davraniyor .

Senin aradığın sıcaklık eş erkek veya seninle ilgilenen şefkat gösteren birinin olması.
Bu ihtiyacı suanlık karsiladigi icin ona yakin hissediyoesun.
Kalk git.

Eski konularını hatırladığım için yazıyorum.
Bu adama döneceksin aranızda ciddi bir problem yok senin gibi uyumsuz biriyle anlaşabiliyorsa iyi bir adamdır.
Aynı evde kalmanızı anlamadım adam asker diyorsun bir asker veya polis evlilik dışı beraber yaşamada görevden men edilir.
Lütfen korunun. Iliskinin gidişatı sağlam yerlere ulaşana kadar korunun.
Yok öyle bir şey

Ya of şmdi hatrladm seni .. hep aynı şeyleri söylüyoruz sende hep inatla bildiğini yapıyorsun.
adamın seni sevdiğine inanmak istiyorsun .. 10 yaş mı vardı aramızda? kim olsa kendinden küçük karşılıksız ilişkiye giren kadını yanında tutmak ister ztn ( aşık olmasa bile)
Gittiğin yol yol değil. Madem eminsin çok iyi baba eş olacağından hemen yüzük takın evlenin beyfendinin işine gelirse.
Bide bu adamla evlenince hiçbi heyecan yaşamayacaksın farkında mısn.. çocuk aldırmaya kadar ilerlemiş..
o seni cinsel anlamda kullanıyor
Sende onu bedava ev yemek para olarak kullanıyorsun. Aranızdaki tek ilişki bu.
Terbiyesizleşmeyin. Ben bu insanın evinde kalırken ne ondan para aldım ne bi şey aldım. Israr kıyamet faturalara ortak oldum. Şimdi kendi evim var burada yardıma ihtiyacım olur diye kalıyorum. Sizin kendi içinizin kötülüğü yorumunuza yansımış. Kişi kendinden bilir işi.
Hayır halim ortada bir hafta olmadı kürtaj olalı. Biri çıkar bunları düşüneceğine o bebeği düşün der, biri çıkar bence boş gebelik değil yalan söylüyosun ama şimdi ben bunu desem iftira atıyo diyip vicdan yaparsın der, biri durduk yere bana senin gibi uyumsuz biriyle yaşıyosa iyi biridir der, bir tutar sen adamı kullanıyosun der. Nesiniz siz intihar timi mi? Zaten zor durumda olanları iğneleyip aşağılayıp intihara sürükleme timi misiniz siz? Öleyazın da bir bardak su vereniniz olmasın sizin

Back