Bana okkalı bi tokat atın kendime geleyim

Kendisiyle aramdaki yaş farkı yüzünden öyle diyor olabilirler ben 20 o 30

benim anladığım
başkasını severken seni hamile bıraktığını düşünmüş üyeler
bana adam başkasını seviyor gibi gelmedi
seni de o hamile bırakmadı, ikiniz de isteyerek seviştiniz

sana önem vermeseydi de bu kadar peşinden koşmaz, bu kadar ilgilenmezdi
amaaaannn hem diyelim ki tamam dedin ve yanıldın, ayrıldınız
ne olacak ki?
başkasıyla çıksan mutlu olacağının bir garantisi var mı? aldatılmayacağının?

sana karşı tavırlarıyla ikinci bir şansı hakediyor gibi geldi bana
ama o şansı vermeden önce açık açık bir kez daha sor madem o kadını
eveleyip gevelemesinden sevip sevmediğini anlarsın

Zor bir donemden geciyorsun. Ve ihtiyac duydun sey ilgi alaka sevgi normaldir ex sevgilinde Iyi his etmen. Sorun sadece O resim gibi geliyor? Ona tekrar guvenmekten korkuyor gibisin? Korkuna sahip cik Onu susturma cunku Kendini kurtarmak istegine guven ihtiyacine isarettir. Sana suan ne Iyi geliyorsa Onu yap. Ex sevgilinin yaninda huzurluysan biraz Orda kal Ama Ona Acik kapi birakma eger birakmak istemiyorsun. Toparlandiktan sonra Baska eve cikma ihtimalin var mi?

Yanlış bilgi vermiş olmayayım ama evet sadece resim olayı için tüm bu tepki.Cüzdanında eski sevgilisinin resmi varmış, konu sahibi bu resmi daha nekadar saklayacaksın diye sormuş eski sevgili de cüzdan kaybolana kadar demiş.

çok teşekkür ederim bilgi için

Eski konularını hatırladığım için yazıyorum.
Bu adama döneceksin aranızda ciddi bir problem yok senin gibi uyumsuz biriyle anlaşabiliyorsa iyi bir adamdır.
Aynı evde kalmanızı anlamadım adam asker diyorsun bir asker veya polis evlilik dışı beraber yaşamada görevden men edilir.
Lütfen korunun. Iliskinin gidişatı sağlam yerlere ulaşana kadar korunun.

gerçekten mi?
hiç bilmiyordum

Emin misiniz ben evlilik disi birliktelik yasayan asker gormustum.

Benim uyumsuz olduğum kanısına nerden vardınız anlamadım ama neyse. Komutanları gelip evini denetlemiyor bu arada

Gayet meslegine devam ediyordu anlamadim.
Güvenlik görevlerinde çalışa memurların eşleri güvenlik soruşturmasından gecirilir. Terör örgütüne mensup veya bir akrabası terörist olan biriyle evlenmek istemeleri halinde uyarılırlar. Çünkü polislerle evlilik yapıp örgüte bilgi kaçırmaları engellenmek istenir. Ama evlilik dışı beraber kalmada bu soruşturma yapılmamış olacağından temelden karşı çıkılır. Kabullenilmez tamamen güvenlik gerekçesiyle. Bu konuda bilgim bu

Haklisiniz aslinda guvenlik icin dogru karar ya bunu yapanlar sakli yapiyor ya da gozden kaciyorlar o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…