- 2 Ağustos 2013
- 843
- 1.308
- 313
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Ego değil bu. Adam onu gerçekten geçmişte bırakmışsa yazıl değil mi size? Sırf gereksiz üçüncü bir şahıs yüzünden aşkından mı olacaksın??Bi tarafım da bunu diyor ama egomu geri planda tutmak daha sağlıklı olur diye düşünüyorum
Yani gebeliğim dışında bana bi zarar vermedi aslında onda da kimse suçlu değil zaten
Kendisiyle aramdaki yaş farkı yüzünden öyle diyor olabilirler ben 20 o 30
Yanlış bilgi vermiş olmayayım ama evet sadece resim olayı için tüm bu tepki.Cüzdanında eski sevgilisinin resmi varmış, konu sahibi bu resmi daha nekadar saklayacaksın diye sormuş eski sevgili de cüzdan kaybolana kadar demiş.böyle adam hakkında sanki çok kötü biriymiş gibi yazan üye arkadaşlar, sakın dönme, sana zarar verdi vs yazan arkadaşlar
önceki konuları bilmiyorum konu sahibinin, gerçekten soruyorum
sadece resim olayı için mi yazıyorsunuz bu yorumları yoksa ben mi bir şey kaçırıyorum, kafam karıştı
Yanlış bilgi vermiş olmayayım ama evet sadece resim olayı için tüm bu tepki.Cüzdanında eski sevgilisinin resmi varmış, konu sahibi bu resmi daha nekadar saklayacaksın diye sormuş eski sevgili de cüzdan kaybolana kadar demiş.
Eski konularını hatırladığım için yazıyorum.
Bu adama döneceksin aranızda ciddi bir problem yok senin gibi uyumsuz biriyle anlaşabiliyorsa iyi bir adamdır.
Aynı evde kalmanızı anlamadım adam asker diyorsun bir asker veya polis evlilik dışı beraber yaşamada görevden men edilir.
Lütfen korunun. Iliskinin gidişatı sağlam yerlere ulaşana kadar korunun.
Eski konularını hatırladığım için yazıyorum.
Bu adama döneceksin aranızda ciddi bir problem yok senin gibi uyumsuz biriyle anlaşabiliyorsa iyi bir adamdır.
Aynı evde kalmanızı anlamadım adam asker diyorsun bir asker veya polis evlilik dışı beraber yaşamada görevden men edilir.
Evet eşim polis. Evlilik dışı aynı evi biriyle paylaşmaları yasak gerçi bizim ailelerimiz aynı sehirdeydi evlenene kadar aynı evi paylaşmadık ama bir arkadaşını anlatırken söylemişti.gerçekten mi?
hiç bilmiyordum
Yaşayabilir ama ogrenilirse sorun ben oyle biliyorum.Emin misiniz ben evlilik disi birliktelik yasayan asker gormustum.
Gayet meslegine devam ediyordu anlamadim.Yaşayabilir ama ogrenilirse sorun ben oyle biliyorum.
Benim uyumsuz olduğum kanısına nerden vardınız anlamadım ama neyse. Komutanları gelip evini denetlemiyor bu aradaEski konularını hatırladığım için yazıyorum.
Güvenlik görevlerinde çalışa memurların eşleri güvenlik soruşturmasından gecirilir. Terör örgütüne mensup veya bir akrabası terörist olan biriyle evlenmek istemeleri halinde uyarılırlar. Çünkü polislerle evlilik yapıp örgüte bilgi kaçırmaları engellenmek istenir. Ama evlilik dışı beraber kalmada bu soruşturma yapılmamış olacağından temelden karşı çıkılır. Kabullenilmez tamamen güvenlik gerekçesiyle. Bu konuda bilgim buGayet meslegine devam ediyordu anlamadim.
Güvenlik görevlerinde çalışa memurların eşleri güvenlik soruşturmasından gecirilir. Terör örgütüne mensup veya bir akrabası terörist olan biriyle evlenmek istemeleri halinde uyarılırlar. Çünkü polislerle evlilik yapıp örgüte bilgi kaçırmaları engellenmek istenir. Ama evlilik dışı beraber kalmada bu soruşturma yapılmamış olacağından temelden karşı çıkılır. Kabullenilmez tamamen güvenlik gerekçesiyle. Bu konuda bilgim bu
zaten aynı evde ikamet göstermezlerse ispatı zordurHaklisiniz aslinda guvenlik icin dogru karar ya bunu yapanlar sakli yapiyor ya da gozden kaciyorlar o zaman.
zaten aynı evde ikamet göstermezlerse ispatı zordur
Boş gebelikmiş..Keşke dert ettiğiniz şey eski sevgilinin fotoları yada ev arkadaśların pisligi değilde aldırdığınız o masum bebek olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?