- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
GörüşmüyorumAilen yokmu?
Hangi manada?Zaten hamileysem kesin aldıracağım diyordunuz o da boş gebelik çıkmış işe bak!!!! Bence iyice şansınızı zorluyorsunuz
Zaten hamileysem kesin aldıracağım diyordunuz o da boş gebelik çıkmış işe bak!!!! Bence iyice şansınızı zorluyorsunuz
Valla burdan gelen tepkiler zerre kadar umrumda değil. Gebeliğim boş gebeliktiKonu sahibesinin tepki almamak için boş gebelik diyor olması kuvvetli olasılıklar içerisinde olsa gerek.
ben de öyle düşünüyorum ama şimdi iftira atıyorsunuz diyerek bizi suçlu duruma düşürüp vicdan yapacak diye bişey demek istemiyorum.="buztuz, post: 54897688, member: 382849"]Konu sahibesinin tepki almamak için boş gebelik diyor olması kuvvetli olasılıklar içerisinde olsa gerek.
Şöyle ki, bi kez alkollü araba kullanması konusunda kavga etmiştik evden çıkıp gitmişti gece gelmemişti kafayı yemiştim.
Eski sevgilisinin fotoğrafını da ilişkinin en başında cüzdanında görmüştüm ama hiiç umursamadım basiretim bağlandı herhalde. Sonra bu kadın gittiğimiz mekana geldi ve tuvalette beni resmen sıkıştırdı. O beni seviyo falan dedi bana ama ben eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayayım diye eski sevgilime bunu anlatmadım. Aradan zaman geçince bilinçli olarak cüzdanına baktım bu fotoğraflar ne zaman çıkıcak diye cüzdanımı kaybettiğimde dedi bana umursamazca. Ben bağırıp çağırdım ağladım ağlarken sarıldı ben seni seviyorum ne gerek var kendini bu kadar hırpalamana altı üstü fotoğraf diye. Ama ben terk ettim tabi. Onun dışında bi iletişimleri olduğuna dair hiç şüphe duymadım.
Bunlar dışında biz birlikteyken sürekli benimle gelecek planı kurardı ben evliliği erken düşünmediğim için bunlar beni rahatsız ediyordu
Eğer o eski sevgilisini artık gerçekten sevmiyorsa ve bitirmişse o zaman sırf bu olay yüzünden her şeyi bitirmen yanlış olabilir. Bide düşünsene. Kız karşına çıkıyor ve sana o beni seviyor vs. Diyor, bu nasıl bir şey? Yani düşünüyorum da, senden korkmasa kendine bukadar güvense hiç senşnle muhatap olur muydu? Şahsen ben olmazdım. Seni kıskandığı için sana saldırdı.
Ben eski sevgilinin hareketlerini beğendim şahsen, yani objektif olarak adam yapabileceği ne varsa yapmış senin için. Adım gibi eminim burada bir çok kadınlarının eşleri bile böyle bakmazdı bu durumda. Bunu ancak gerçekten seven biri bukadar içten yapabilir. Eğer eski sevgilisine sevse daha senin için değil bu uğraşı onun için verirdi. Pişman olmuş gibi, bazen şer gibi gözüken hayrımıza oluyor, belkide bu olay onun aklının başına gelmesi için gerekliydi.
Bence tekrar bi düşün taşın, ben çok olumsuz düşünmedim yazdıklarından
Bunu yaparsa asıl o zaman kadının istediği olacak. Resmen sırf varlığı ile bir ilişkiyi bozmuş olur. Bu gücü asla ona vermezdim...ben de aynen böyle düşünmüştüm ama
konu sahibi ben o kadını unutamam, kafama akarım, rahat vermem ilişkimize diyor
Velev ki öyle. Sana ne bundan? Ayrıca kendi suçunu kendin söylemişsin iftira atıyosun.ben de öyle düşünüyorum ama şimdi iftira atıyorsunuz diyerek bizi suçlu duruma düşürüp vicdan yapacak diye bişey demek istemiyorum.
Bi tarafım da bunu diyor ama egomu geri planda tutmak daha sağlıklı olur diye düşünüyorumBunu yaparsa asıl o zaman kadının istediği olacak. Resmen sırf varlığı ile bir ilişkiyi bozmuş olur. Bu gücü asla ona vermezdim...
Yani gebeliğim dışında bana bi zarar vermedi aslında onda da kimse suçlu değil zatenBu evde kendimi çok güvende hissediyorum demişsiniz ama başınıza ne geldiyse o evde yaşayan adam yüzünden gelmiş. daha ne kadar zarar verebilir ki size ?
Kendisiyle aramdaki yaş farkı yüzünden öyle diyor olabilirler ben 20 o 30böyle adam hakkında sanki çok kötü biriymiş gibi yazan üye arkadaşlar, sakın dönme vs yazan arkadaşlar
önceki konuları bilmiyorum konu sahibinin, gerçekten soruyorum
sadece resim olayı için mi yazıyorsunuz bu yorumları yoksa ben mi bir şey kaçırıyorum, kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?