Bana okkalı bi tokat atın kendime geleyim

İster boş ister dolu gebelik geçirip kürtaj olan insanı yargılamak bence bize düşmüyor. Neticede onun hayatı onun bebeği. Toplumda nikahsız dünyaya gelen çocuklara ne dendiğini hepimiz biliyoruz. Ayrıca kimbilir neler yaşadı bilemeyiz. Sana gelince tatlım Bence hormonlarından kürtajın üzerinden biraz zaman geçsin. Anlarsın boşverin başka insanı seven adamı.

Eğer o eski sevgilisini artık gerçekten sevmiyorsa ve bitirmişse o zaman sırf bu olay yüzünden her şeyi bitirmen yanlış olabilir. Bide düşünsene. Kız karşına çıkıyor ve sana o beni seviyor vs. Diyor, bu nasıl bir şey? Yani düşünüyorum da, senden korkmasa kendine bukadar güvense hiç senşnle muhatap olur muydu? Şahsen ben olmazdım. Seni kıskandığı için sana saldırdı.
Ben eski sevgilinin hareketlerini beğendim şahsen, yani objektif olarak adam yapabileceği ne varsa yapmış senin için. Adım gibi eminim burada bir çok kadınlarının eşleri bile böyle bakmazdı bu durumda. Bunu ancak gerçekten seven biri bukadar içten yapabilir. Eğer eski sevgilisine sevse daha senin için değil bu uğraşı onun için verirdi. Pişman olmuş gibi, bazen şer gibi gözüken hayrımıza oluyor, belkide bu olay onun aklının başına gelmesi için gerekliydi.
Bence tekrar bi düşün taşın, ben çok olumsuz düşünmedim yazdıklarından

="buztuz, post: 54897688, member: 382849"]Konu sahibesinin tepki almamak için boş gebelik diyor olması kuvvetli olasılıklar içerisinde olsa gerek.
ben de öyle düşünüyorum ama şimdi iftira atıyorsunuz diyerek bizi suçlu duruma düşürüp vicdan yapacak diye bişey demek istemiyorum.

Daha tokat mı lazım?
Bence barış tokadı bizzat kendisinden ye.. :)
Net çözüm olur heralde.

Bu arada bu resim olayına da farklı bakıyorum biraz. Yani şimdi şöyle, insan çoğu zaman ortada bir şey varsa aşırı tepki verir. Korkacak bir şeyi yoksa acayıp rahat kalır, istem dışı.
Şimdi benim eski sevgilimin resmî kalmış olsaydı ve ben o kişiyi artık bir gram bile geri istemesem, umurumda bile olmasa, bende sırf gıcıklık olsun diye esprili bir cevap verebilirim. Çünkü rahatım aklıma kötü niyet Yok. Ama adama hala sevsem, sanırım açıklama gereği duyarım yalanı ört baz etmek için. Senin ki fazla rahat bir tepki vermiş sanki bu yüzden art niyetli olduğunu düşünmüyorum ben. Bide madem okadar eskisine düşkün... niye hazır ayrılmışken geri senin için savaşsın ki??

ben de aynen böyle düşünmüştüm ama
konu sahibi ben o kadını unutamam, kafama takarım, rahat vermem ilişkimize diyor

Bu evde kendimi çok güvende hissediyorum demişsiniz ama başınıza ne geldiyse o evde yaşayan adam yüzünden gelmiş. daha ne kadar zarar verebilir ki size ?

böyle adam hakkında sanki çok kötü biriymiş gibi yazan üye arkadaşlar, sakın dönme, sana zarar verdi vs yazan arkadaşlar
önceki konuları bilmiyorum konu sahibinin, gerçekten soruyorum
sadece resim olayı için mi yazıyorsunuz bu yorumları yoksa ben mi bir şey kaçırıyorum, kafam karıştı

Bu evde kendimi çok güvende hissediyorum demişsiniz ama başınıza ne geldiyse o evde yaşayan adam yüzünden gelmiş. daha ne kadar zarar verebilir ki size ?
Yani gebeliğim dışında bana bi zarar vermedi aslında onda da kimse suçlu değil zaten

Kendisiyle aramdaki yaş farkı yüzünden öyle diyor olabilirler ben 20 o 30

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…