Bana okkalı bi tokat atın kendime geleyim

Okkalı tokat?!! Daha o zamanlar konu açtığında herkes sana sakın hamile kalma demişti. Okulun devam ediyor, oturmuş bir ilişkin yok. Senin şu an yapman gereken okuluna odaklanman, onu bitirmen ve kendi ayaklarının üstünde durman. Ailen yanında değil. Sevgilim dediğin adam ne istediğini bilmiyor. Akıllı kızım diyorsun. Azcık aklını kullan.

Ya ben kendimi biliyorum o kadını takıntı haline getiririm. İlişkimiz eskisi kadar rahat olmaz. İlişkimiz boyunca özel eşyalarını o fotoğrafa ikinci kez bakmak hariç hiç karıştırmadım ama karıştırırım tekrar bir araya gelirsek. Çünkü sadece o ikisini yan yana düşününce bile öyle bi kıskançlık hissediyorum ki bileklerim uyuşuyor. Ama o kadın hakkında konuşup gündem yapacak kadar değer atfetmek istemiyorum.

Bilerek ve isteyerek hamile kalmadım zaten. Sorumsuzluk edip korunmamazlık da etmedim. Korunduğumuz halde oldu. Okuluma odaklanıyorum ama tek başıma ailem olmadan, yaslanacak bir omzum olmadan bir de bu yükün altından kalkmak kolay değil.

o zaman siz kendi konunuza kendiniz cevap vermiş oldunuz zaten
demek ki gitmeniz daha doğru, kendinizi ikna edip gidin

ama tüm sorunlar gerçekten yazdığınız kadarsa
şu anda size olan ilgisi de yazdığınız gibiyse
ve sevgiliniz barışmak için üstelerse
ileride bir gün, geçmişte kalmış bir kadın için bu ilişkiyi yaktığınıza pişman olabilirsiniz gibi geldi bana

Seni kınayacak son insanım, bu sitede, hatta kınamam,
Öğrenci olarak kalmayacaksın, çalışma hayatında önüne çıkarsa diye düşün.
Zor hayatın, ama neden erkeğe güvenip, kendine güven miyorsun?
Belki duydusalsın, kürtaj seni sarstı, inkar etsen de.
Ama orda güvende olduğunu falan düşünme, üstüne titriyor, çünkü hasta olup, ölüp başına dert gelsin istemiyor.

gerçekten merak ettim
nasıl bu kadar eminsiniz adamın gerçekten konu sahibini önemsemediğinden?
tek derdinin ölüp başına bi iş gelmesin olduğundan?

Eski sevgilisinin fotoğrafını hiç saklama gereği duymadan cüzdanında tutuyor olması ve size verdiğ cevap sizi kaybetmekten pek de korkmadığı hissini uyandırdı bende.

Yani öyle olduğunu sanmıyorum biz birlikteyken de öksürsem hemen battaniye örterdi resmen üstüme. Genel hali böyle yani

Eski konunu hatirliyorum. En son vize doneminde ayrilmistin onun evinden. Hatta sinavlarina calisiyordun ama o aramisti sanirim kutuphanede calisirken. Hatta esyalarin onda kalmisti o yokken evine gidip almayi dusunuyordun.
Su an hormonlarinin da etmisiyle asiri duygusal dusunuyorsun. Kendine guvenmelisin. Sen aslinda guclu bir kadinsin. Ailen olmadan da simdiye kadar tek basina idare etmissin. Oda arkadaslarini ya da kaldigin yeri degistirebilirsin. Ancak kaldigin yer pis diye kendini bir bilinmeze atman denize dusup yilana sarilmak gibi olur. Su an onun gosterdigi ilgi hosuna gidiyor cunku duygusal aclik yasiyorsun. Ancak bir sure sonra adam fabrika ayarlarina donecek. Hep boyle olmayacak. Yoluna devam etmelisin. Bir okulun var bitirmen gereken ve bu adamla da bir gelecek yok. Tamamen hayatindan cikarmalisin onu ve bir sekilde oda arkadaslarini mi kaldigin yeri mi degistirirsin bilmem ama yasamina devam etmelisin. O adamin evinde kaldigin surece adamin cekimine giriyorsun farkinda olmadan.

Eski sevgilisinin fotoğrafını hiç saklama gereği duymadan cüzdanında tutuyor olması ve size verdiğ cevap sizi kaybetmekten pek de korkmadığı hissini uyandırdı bende.
Evet işte aynı his bende de uyandı. Ama ayrıldıktan sonra önemli bir sınavımın tarihini biliyordu o sınavdan önce sabahlayacağımı tahmin edip okulumun kütüphanesine benle konuşmaya gelmişti

Sizi gayet iyi hatırlıyorum. Zor bir hayatınız var. Ailenizle aranız yok,tek başına mücadele zor bu yüzden eski sevgilinizin yanında kalmak büyük konfor. O zaman da demiştim yine diyorum. Maalesef tek başınasınız ve güçlü olup, kendi ayaklarınız üzerinde durmaya mecbursunuz. O adamla olmaz.

"Cüzdanım kaybolduğu vakitte demesi iğrenç bir şey ne kadar gurur kırıcı.sizi sevse siz farketmeden onu yırtar atardı bile.en kötü ev arkadaşlığı bu durumdan iyidir.tek başınıza ya da anlayabildiğiniz arkadaşlarınızla ayrı eve çıkmanız her iki durumdan kat kat daha iyidir.

Ailen yokmu?

Fotograflar icin kaybettigimde cikicak demesi o kisiyi sevdigi unutmadigi anlamina gelir.
Neden beraber degiller tekrar beraber olabilirler seviyorlarsa belli olmaz.
Bunlari kabul ederek devam edin ediceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…