- 3 Mayıs 2014
- 1.153
- 1.355
-
- Konu Sahibi Uniqueangel
bence kırmızı işaretli kısımda neden bu durumda olduğunu zaten kendin yazmışsın açıkça canım. seni konuşturmayan ve konuştuğunda da saçmaladığını düşünen biriyle yaşamak seni bu hale getirmiş olabilir.Yeni tasinmadim.uni okudugum yerde kaldim.ama uni bitince tum cevrem gitti.herkes farkli ilden gelmisti.kucuk bi ilcedeyim uni zamani yerli halkiyla arkadasligim olmadi hic hep okul cevremdi.ewlendim esiminde cevresi yok burda.yani var ama hep is cevresi.esleride benden cok buyukler.esimden burali degil benim gibi.esimle konusup dertlesemiyorum.beni dinlemez.sorsan beni anlayip dinleyen biridir ama aslinda oyle degil.hep o konusur isi anlatir dinlerim.ben bisey anlatmaya baslayinca ya baska seylerle ilgilenir yada sacmaladigimi dusunur.kesinlikle duygusal degil hep mantikla yurutur herseyi.hic bi zaman anlamadi beni anlamayacakta.oyuzden ona ozel bi cabam yok artik ugrasmiyorum beni anlasin dinlesin diye
Ooooo keske yazilan kadar kolay olsa o durum.iskolik bi insanla tatil plani imkansiiiizz :)eşinle tatıle cık
rica ederim canım.. artık yapcak bişey yok, olanı kabul edip yaşamaya devam etmelisin.. aslında arkadaşların olsa, birlikte vakit gecirseniz zamanla bu depresyon da gecebilir.. madem arkadaşın yok, bi psikoloğa gitsen? terapi gercekten iyi gelir..İnanirmisin kendime itiraf etmekten korktugum gercegi yazdin.maalesef oyle.tabiki ewladim olmadan bi dunya hayal edemiyorum o benim canimdan ote.ama ewlenir ewlenmez hamile kaldim hemen.ne ewliligi yasadim ne bisey.berbat bir gebelik daha da berbat ve korkunc lohusalik gecirdim ve maalesef esimle aninda 3 yilda monotonlastik.sanki 3o yillik ewli gibiyiz okadar yani.ama cooook dogru bi yorum yapmissin
bi de eşinle görücü usulü mü evlendiniz?İnanirmisin kendime itiraf etmekten korktugum gercegi yazdin.maalesef oyle.tabiki ewladim olmadan bi dunya hayal edemiyorum o benim canimdan ote.ama ewlenir ewlenmez hamile kaldim hemen.ne ewliligi yasadim ne bisey.berbat bir gebelik daha da berbat ve korkunc lohusalik gecirdim ve maalesef esimle aninda 3 yilda monotonlastik.sanki 3o yillik ewli gibiyiz okadar yani.ama cooook dogru bi yorum yapmissin
Ben her zaman guclu oldum ruhen.donem donem boyle ruh haline girdim ama kendi telkinlerimle ve annecigimin yardimlariyla uzun surmeden toparlandim.arada coook skilinca boyle oluyorum elimde olmadan.dedigim gibi bide yanlizlik en buyuk rol oynuyor.simdiye kadar psikologa gerek duymadim hep toparlandim cunku.eger bu durumum uzun surerse gidicem mutlaka.esimle 8 ay icinde tanistik nisanlandik ewlendik hemen hamile kaldim. Bizbirbirimizi tanimadan bebegimiz oldu hemen.ee artik bebek bakimi ew telasi derken iliskimizde rafa kalkti monoton hayat bizede musallat oldu anlayacaginbi de eşinle görücü usulü mü evlendiniz?
eşin ne iş yapıyorOoooo keske yazilan kadar kolay olsa o durum.iskolik bi insanla tatil plani imkansiiiizz :)
Cok haklisiniz olumsuzum su aralar.aslinda boyle degilim.sohbeti gezmeyi eglenmeyi bilen biriyim.ama hani oluyor ya bazen bi can skintisi bitkin bir ruh hali isteksizlik suan oyleyim.hepimizde oluyordur zaman zaman.konuscak kimsemde olmadigi icin buraya yazdim.cok cok iyi geldi yorumlariniz.birbirimizi hic tanimiyoruz ama bicok kisi yardimci oluyor.keske yanimizdakilerde bukadr duyarli olsaydi.tesekkur ederim sizedeSilkelenin kendinize gelin.mutlu olmak isterseniz bircok neden bulabilirsiniz.mesala saglikli bi cocugunuzun olmasi..sizin saglikli olmaniz...anliyorum yalnizliktan bunalmissiniz.
oglen uykusuda cok fazla.hemen birakin o uykuyu.bitkin ve istahsiz olmaniz bu nedenden kaynaklaniyor olabilir.
Suan size rutin hayatimi stresimi yazsam inanin tebrik edersiniz beni.ama ben mutluyum..
Hayattan zevk alabiliyorum.
Birde maneviyata biraz yonelin.dua edin hersabah duayla gune baslayin.
Siz enerjik olursaniz esiniz ve cocugunuzda mutlu olur.
Esiniz sizi uyarmis...rahatsizmis halinizden..bu yuzden size ilgiyi kesmis olabilir.
Kurtulun anneniz gilde degil..kurtulus sizin beyninizde
Acilen silkelenin..yarin erken kalkin cami acin be gune baslayin...oglunuzu alin disarda kahvalti yapin..sonra oglen oglunuz uyurken siz uyumayin..islerinizi halledin..kendinize bakin..
Aksam esinizi guleryuzle karsilayin..hattahep beraber oyun parkina gidin..
Cok olumsuzssunuz..
Taninmis bi sirkette isletme mudurlugu yapiyoreşin ne iş yapıyor
Rica ederim ne demek..keske hic olmasa bu ruh hallerimiz..mutlu olmak icin neden arayin.hayatta ne yasarsak hepsi gecici:)Cok haklisiniz olumsuzum su aralar.aslinda boyle degilim.sohbeti gezmeyi eglenmeyi bilen biriyim.ama hani oluyor ya bazen bi can skintisi bitkin bir ruh hali isteksizlik suan oyleyim.hepimizde oluyordur zaman zaman.konuscak kimsemde olmadigi icin buraya yazdim.cok cok iyi geldi yorumlariniz.birbirimizi hic tanimiyoruz ama bicok kisi yardimci oluyor.keske yanimizdakilerde bukadr duyarli olsaydi.tesekkur ederim sizede
allah yardımcın olsun..Ben her zaman guclu oldum ruhen.donem donem boyle ruh haline girdim ama kendi telkinlerimle ve annecigimin yardimlariyla uzun surmeden toparlandim.arada coook skilinca boyle oluyorum elimde olmadan.dedigim gibi bide yanlizlik en buyuk rol oynuyor.simdiye kadar psikologa gerek duymadim hep toparlandim cunku.eger bu durumum uzun surerse gidicem mutlaka.esimle 8 ay icinde tanistik nisanlandik ewlendik hemen hamile kaldim. Bizbirbirimizi tanimadan bebegimiz oldu hemen.ee artik bebek bakimi ew telasi derken iliskimizde rafa kalkti monoton hayat bizede musallat oldu anlayacagin
aynisi bendede var ev doktorum antidepresan verdi hala kutuyu acmadim ama bu gidisle bir deniycemOkutken beni anlatıyorsun dedim bi an.her hafasonu dişarı cıkyiıyoruz dolasıyoruz fln 2,5 yaşinda kızım var ee gelince ölü gibi oluyorum evdede hep mutsuzum elimi kaldırıcak halim yok.hiçbirşeyde yapmıyorum acıkcası:-(ben epeydir böyleyim doktora fln da gitim bişeyin yok dedi yolladı
Ay aynen valla canımaynisi bendede var ev doktorum antidepresan verdi hala kutuyu acmadim ama bu gidisle bir deniycem
bende cok halsizim yemek yapmak toplamak bile zor geliyor
ccocuklar dokunmasada aksamaca yatsam koltuk ta :))
işyerınde bunalmıyor mu hiçOoooo keske yazilan kadar kolay olsa o durum.iskolik bi insanla tatil plani imkansiiiizz :)
Adi uzerinde iskolik adamişyerınde bunalmıyor mu hiç
Bende bugun oglumu alip gezdim parkta magazada.havada cok guzeldi.biraz kendime geldim bende.bi iki haftaya izmire ailemin yaninada gidince ohh tadindan yenmez.ama ben cok sk bu hallere giriyorum.izmirde bi psikologa danisicam bu durumumu.guzel tavsiyelerini sizlerlede paylasirim canlarim :)İlk mesajını okudum ve inan bana kendimi gördüm, diğer sayfaları ve önerileri de ilk fırsatta okucam mutlaka. Benim ek olarak eşimle ciddi sorunlarım var. Ben de 2 haftadır kendimi toparlamaya çalışıyorum, bakımımı yapıyorum bu biraz beni kendime getirdi, kıyafet eksiklerimi tamamlıyorum yavaş yavaş, meğer ne kadar ödün vermişim kendimden, şimdi bi nebze de olsa daha iyi hissediyorum