Bana neden açılmıyor

sakın komşunun oğlu görmüş beni beğenmiş gibi birşey söyleme. ben uzağım fln desen bile evlilik meraklısı der senin için emin ol. aman ne çok talibi varmış kaçırmayayım elimden demez. imada bulunduğunu şak diye anlayacaktır. erkekler de sandığımız kadar saf değil

seninle olmaktan mutludur ama bir ilişkiye hazır hissetmiyordur belki kendini. varlığın onu mutlu ediyordur ama birşeylere kendiini hazır hissetmeden ya da emin olmadan başlayıp seni de üzmek ve kaybetmek istemiyordur. beklemekten başka çaren yok. bu süre zarfında biraz daha hareketlerini değerlendirir ona göre sen ne yapmak istediğine karar verirsin.

Son düzenleme:
beni kaybetmek istemiyor.bundan emınim artık.yani onun için hiçbir şey degilim diyemiyorum.duygularımı da cok belli edemiyorum,biraz cekingenim ama artık son görüşmelerimiz daha yakın olmaya başladı.eminim biliyor artık benim de ondan hoşlandıgımı.bazen çok umutlanıyorum.her gorusmemizde umudum artıyo.adımlarimız kucuk ama emin ilerliyoruz sankı.bakalım haftasonu gorustugumuzde ne olcak.belki guzel bırsey söyler

aradan 1 yıl geçmiş ve biz şuan evlilik hazırlıkları yapıyoruz eylülde düğünümüz var:))
şaka gibi yaa o kadar süre o da benim ne düşündüğümden emin olamamış,beni kaybetmemek için de açamamış duygularını:))

ne güzel ya en başından beri okuyordum böyle bir sonuç tahmin etmemiştim zaten tarihe de hiç dikkat etmemişim sürpriz oldu tebrik ederim canım ömür boyu mutluluklar diliyorum size

Ay yorumumu degistiridim haha mutluluklar dilerim sanaaaaa ikinize ♥.

Son düzenleme:

:) Biz de aynı böyle olmuştuk. Güzel vakit geçirme, imalar, gülüşmeler falan vardı. En sonunda ben aşık olduğumu anladım, canıma tak etti ve ben açıldım. Çok da olumlu yanıt aldım. Şimdi evliyiz :) Darısı başınıza tatlım. O açılmıyosa sen açıl ne var ki :) Aşkta gurur olmaz.

Bazen erkekler de şımartılmak isteyebilir. O yüzden biraz da senden bekliyodur belki.

:))) ben de yeni bi konu sanmıştım. sonuna kadar okumamıştım. Çok tebrikler. Mutlu olun inşallah. mutlu biten bi film gibi oldu benim için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…