• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana neden açılmıyor

sakın komşunun oğlu görmüş beni beğenmiş gibi birşey söyleme. ben uzağım fln desen bile evlilik meraklısı der senin için emin ol. aman ne çok talibi varmış kaçırmayayım elimden demez. imada bulunduğunu şak diye anlayacaktır. erkekler de sandığımız kadar saf değil :20:

seninle olmaktan mutludur ama bir ilişkiye hazır hissetmiyordur belki kendini. varlığın onu mutlu ediyordur ama birşeylere kendiini hazır hissetmeden ya da emin olmadan başlayıp seni de üzmek ve kaybetmek istemiyordur. beklemekten başka çaren yok. bu süre zarfında biraz daha hareketlerini değerlendirir ona göre sen ne yapmak istediğine karar verirsin.

Son düzenleme:
beni kaybetmek istemiyor.bundan emınim artık.yani onun için hiçbir şey degilim diyemiyorum.duygularımı da cok belli edemiyorum,biraz cekingenim ama artık son görüşmelerimiz daha yakın olmaya başladı.eminim biliyor artık benim de ondan hoşlandıgımı.bazen çok umutlanıyorum.her gorusmemizde umudum artıyo.adımlarimız kucuk ama emin ilerliyoruz sankı.bakalım haftasonu gorustugumuzde ne olcak.belki guzel bırsey söyler

aradan 1 yıl geçmiş ve biz şuan evlilik hazırlıkları yapıyoruz eylülde düğünümüz var:))
şaka gibi yaa o kadar süre o da benim ne düşündüğümden emin olamamış,beni kaybetmemek için de açamamış duygularını:))

ne güzel ya en başından beri okuyordum böyle bir sonuç tahmin etmemiştim zaten tarihe de hiç dikkat etmemişim sürpriz oldu :1: :16: tebrik ederim canım ömür boyu mutluluklar diliyorum size:31:

Ay yorumumu degistiridim haha mutluluklar dilerim sanaaaaa ikinize ♥. :D

Son düzenleme:
kızlar yaşadığım durumu objektif olarak değerlerndirmenizi istiyorum,buna gerçekten ihtiyacım var.çünkü olayın içindeyden neyin ne olduğunu anlamak oldukça zor...

yaklaşık bir yıldır görüştüğüm bir arkadaşım var.tanışmamız biraz tesadüf oldu.tanıştıktan sonra 3-4 ay sadece ara sıra nette görüşebildik. sonrasında da aynı şehirde olduğumuzdan defalarca yüzyüze görüştük. her şey gayet iyi,güzel gidiyor.birbirimizi bu süre zarfında iyice tanıma fırsatı bulduk.nerde nasıl davranması gerektiğini bilen aklı başında biri.o da ben de olumlu özellikler gördü ki görüşmeye devam ediyoruz.yani görüşmeyecek olsak birbirimizi görme imkanımız yok,öyle aman görüşmeyelim dersem ne olur,yüzyüze bakacağız durmu da yok yani.ikimiz de istediğimiz için görüşüyoruz.tüm günü birlikte geçiriyoruz,eğleniyoruz.sorunlarımız olduğunda birbirimizle paylaşıyoruz.birbirimiz için fedakarlık yapıyoruz yeri geldiğinde ama tam olarak arkadaşlığımızın durumu nedir,bilmiyorum...sadece arkadaş değil gibiyiz ama sevgili de değiliz.laf arasında imalar,güzel sözler olmaya başladı yavaş yavaş ama bilmiyorum yani benim de ona karşı bişeyler hissettiğimin farkındadır.çok sosyal çabuk arkadaş edinen bi insan.ama bu konuda bana neden açılmıyor, bişey söyleyemiyor anlamıyorum...

böyle bi durum yaşayanınız var mı? yani erkekler ne kadar sosyal olsalarda bu konularda çekingen olabilirler mi? kafam çok karışık...

:) Biz de aynı böyle olmuştuk. Güzel vakit geçirme, imalar, gülüşmeler falan vardı. En sonunda ben aşık olduğumu anladım, canıma tak etti ve ben açıldım. Çok da olumlu yanıt aldım. Şimdi evliyiz :) Darısı başınıza tatlım. O açılmıyosa sen açıl ne var ki :) Aşkta gurur olmaz.

zaman zaman öyle şeyler yapıyo ki, sadece arkadaş olmamız mümkün değil diyorum...en son doğum gününde arkadaşları ile yemeğe gideceklerdi,özellikle senin de gelmeni çok istiyorum dedi.çok ısrar etti,istanbulun bi uzundan diğer ucuna ben bırakırım seni merak etme diye razı etti.yemekte değer verdiği arkadaşları vardı,onlarla tanıştırdı.yemek boyunca çok ilgilendi.gecenin bi saati o kadar yol gelip bıraktı beni...yani bu sadece bi örnek.davranışları böyle ama söylediği bişey yok.bazen acaba ben mi böyle görmek istadiğim için yanlış anlıyorum,bişey hissetse söyler diyorum ama söylemiyor işte hiç birşey...

Bazen erkekler de şımartılmak isteyebilir. O yüzden biraz da senden bekliyodur belki.

aradan 1 yıl geçmiş ve biz şuan evlilik hazırlıkları yapıyoruz eylülde düğünümüz var:))
şaka gibi yaa o kadar süre o da benim ne düşündüğümden emin olamamış,beni kaybetmemek için de açamamış duygularını:))

:))) ben de yeni bi konu sanmıştım. sonuna kadar okumamıştım. Çok tebrikler. Mutlu olun inşallah. mutlu biten bi film gibi oldu benim için:)

Back