Erkek ısterse ılıskının adını koyar,uzaklasmanı tavsıye edıyorum,oyle adı konulmamıs bırseyler yasama.
bebegım ben anlatamadım sanırım,konusma dılıyle yazma dılı farklı tabıkıama aynı zamanda erkek istemese hiçbir şekilde görüşmekte istemez öyle değil mi? Benden hiçbir menfaati yok...erkekleri az çok tanıyoruz hepimiz.beni üzecek kıracak hiç bişey yapmadı
bebegım ben anlatamadım sanırım,konusma dılıyle yazma dılı farklı tabıkı
aynı durumları ben de yasadım bırlıkte sınemaya gıdıyorduk,gezıp eglenıyorduk,el ele dahı tutusmadık,ımalı bakmalar falan vardı,sonra ben ıcımde umıt besleyıp asık oldum ve adam baktım hıc adım atmıyor adını koymuyor byeee dedım
aynı seylerı yasamasın kımse benım canım cok acıdı ZAMANINDA ,ınsallah mutlu olursun.
belki arkadasinin biraz cesarete ihtiyaci var, caktirmadan biraz daha belli etsen. bence kendini uzaklastirma, niye dersen belki yanlis anlar ve onu istemedigini dusunur ve oda geri ceker. bence ona biraz zaman tani, sosyal biri olsada cekinebilir.
Erkeklerı genellemek yanlıs bılıyorum ama erkegın sevılmek gururunu oksar ,senın ona karsı olan duygularını bılıyordur ve bu hosuna gıdıyordur,ama cıddı bır ılıskıye hazır degıldır,ya da herkesın gonlunde bır aslan yatar ya onun tam anlamıyla bulamamıstır,erkekler benı seven bırı var onu uzmeyeyım duygularını ıncıtmeyeyım dıye asla ve asla dusunmez,buna emın ol canım.
Su tarz bır konusmayla onu olcebılırsın;gecen gun annem dedı komsu teyzenın oglu benı gormus begenmıs annesıyle haber yollamıs ,ben cok uzagım boyle seylere dıyebılırsın,o anda yuzunun aldıgı sekılden ve cumlelerınden ısın rengını anlarsın.
aynı durumdayız sanırım.
Öyle erkekler herkese öyle davranıyor canım ama ben deneyledim:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?