• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bana ne renk yakışır sizce???

hiç bilmedigim bi renk ama ben zaten sarı istemiyorum artık bal köpügü bakır tarzları cok ilgimi cekiyor bu ara . bi kere bal köpügü yapmıstım ve cok yakısmıstı her gören durdurup rengini soruyordu çok begenmislerdi barbie bebek gibi olmussun diyolardı ama tekrar aynı rengi ttutramdı kuaförüm malesf :(

internetden bakabilirsin hürremin renginde oluyor acigi koyu rengi senin tercihine kalmis

merhaba arkadaslar saclarımın suanki hali esofmanlı olan fotograftaki gibi.. şimdi cekip yükledim öznsiz oldu kusura bakmayın. Kepli foto ise hazirandaki hali saclarmı actırdıgım icin çok yandı bende kendi haline bırakayım dedim sarı sacın üstüne 2 kez voila nın 7,0 numaralı boyasıyla boyadım ama sürekli aktı ve kötü bi renk oldu simdi saclarımın tamamının aynı renk olmasını istiyorum ama ne renk boyasam bana ne yakısır karar veremedim 21 yasındayım sarı saclı fotoda yüzüm baya zayıf cıkmıs ısıktan sanırım ama yinede küçük yüz hatlarına sahibim ve bugday tenliyim evde kendim boyamak istiyorum fikirlenizi bekliyorum..

erkek arkadsım altta ekledigim resimlerdeki gibi bi renk yaksır dedi ama gözlerim renkli dikkat ceker diye düsünyorum bilemedim fikirlerinizi istiyorum begendiklerimi eklicem baska renklerde önerilerinizi de bekliyorum yardım eden arkadaslra simdiden tesekkürler.
Eki Görüntüle 147143
Eki Görüntüle 147144

ya da bu olabilir
Eki Görüntüle 147146
merhabalar en üsteki, yarısı çıkmış olan dalgalı saçın (üzerinde pitükareli bi gömlek var sanırım) bu saç rengin nedir acaba

Back