• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bana ne renk yakışır sizce???

açık karamel otobüste çekilen resim ve önlerde ve uçlarda sarı gölgeler var sanada çok yakışır kumraldan daha fazla bence sarı çok büyük göstermiş seni kuaförde açmadan yaparlar gibime geliyor :S

erkek arkadasının begendıgı renkler yakısır karamel o renk galıba, kızıllık olmasın ıstıyorsan kullu bır renkle karıstırırsan olur, 6 ıle 7.1 karıstır ıstersen

3.renk çok güzel adı ne canım biliyormusun kendin mi boyayacaksın eğer kendin boyarsan bana da söyle ben de bu tonlarda bişe isityorumm:31:

mezuniyet fotondaki renk çoookk güzel gitmiş sana ama yıpratıyosa resimdeki de (boyamak istediğin renk) güzel olur :16:

canım madem karamel,turuncu tonları falan düşünüyosun hürremin rengi sana süper olmaz mı ten ve göz rengin de benziyo o kadınınkine güzel olur direk bence

canım madem karamel,turuncu tonları falan düşünüyosun hürremin rengi sana süper olmaz mı ten ve göz rengin de benziyo o kadınınkine güzel olur direk bence

hürremin rengi ne ki acaba ya canım ??? 3.resim bal köpügü canım casting serisinden.evde kendim boyucam evet ama bilemiyrum ki nasıl tutracagımı :(

sari sac yüzüne hic gitmemis canim solgun yapmis seni
bence düsündügün renkler güzel küllü kahverengide yakisir gözlerine yüzüne dogal durur karamelde yüzünü acar

sogan kabugu sac rengide yakisir sana

hiç bilmedigim bi renk ama ben zaten sarı istemiyorum artık bal köpügü bakır tarzları cok ilgimi cekiyor bu ara . bi kere bal köpügü yapmıstım ve cok yakısmıstı her gören durdurup rengini soruyordu çok begenmislerdi barbie bebek gibi olmussun diyolardı ama tekrar aynı rengi ttutramdı kuaförüm malesf :(

Back